Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
101
Favori
515.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbaydar76

    Gönül elektrikli ama imkanlardan dolayı hibrit araç geçiş yapmak c4 den sonra chr küçük gelecek ama bulunduğum binada elektrikli araç şarj etme imkanım %1. Alışveriş m. hızlı şarj pahalıya gelecek bakınıyor quasqai e power bütçeyi aşıyor kredi kullanmadan amaç satın almak teşekkür şehir dışına bakayım araç için

    pazartesi günü e-power skypack araç alarak hibrit/elektrikli araç kervanına katıldım. C-HR kasası değişimi esnasında C-HR almak için sebep bulamadım.

  • Selam; 2. el oalrak Ch-R bakıyorum; ancak bazı yerlerde bagaj hacmiş 290 küsür; bazılarında 370 küsür görünüyor.


    Hybirdler de daha büyük sanıyorum ama; Hybridlerin tüm model yıllarında 370 litre civarında mı ?


    Yoksa 2021 sonrası makyajlılar mı bu şekildedir?


    Yoksa donanım paketine göre mi değişiyor ?


    2018 - 2022 modellerin MTV arasında fark ne kadar çıkıyor ?


    -2021-2022 Flame paketler mi yoksa 2018 Diamond paketler mi daha dolu oluyor ? Misal Flame paketlerde de uzun far asistanı var mıdır ?

  • Arkadaşlar merhaba, 2017 chr aracımın kapılar açıldığında yanan iç aydınlatmaları yanmaz olmuş kabin içi düğme pozisyonunu kontrol ettim sonuç aynı. Kapı switchlerinin hepsi birden bozulmuş olamaz. Sigorta attı desem manuel olarak iç aydınlatmaları açıp kapatabiliyorum. Aklına başka birşey gelen var mı?
  • Ön tavan aydınlatması bozulmuştur, o parçanın komple değişmesi gerekir. Aşağıdaki ürün eğer yanmıyor diye kastettiğiniz ise


    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-toyota-chr-tavan-aydinlatma-cikma-orjinal-1084094964/detay


    @Kartel1numara

  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

    Hocam yanmayan bölüm burası ama şöyle bir durum var, ister kapıyı aç istersen manuel olarak okuma lambasını yak her iki durumda da yanan lamba aynı. Yani lamba yada bu ünite arızalı olsa lambaların hiç yanmaması lazım. Ben kapı sinyalinin ayrı bir sigortadan geçtiğini düşünüyorum sanki o sigorta atmış gibi sadece kapıları algılamıyor. Sigorta panelindeki sigortaların nereye ait olduğunu bulamadığımdan tek tek uğraşmak istemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 8 Ekim 2023; 23:39:51 >
  • Sigorta kutusu burada ama sigorta atsa hiç yanmaz. Bir de orta ekranda ayarlar, araç kısmında iç aydınlatma diye birşey varsa oraya bakın. Ama düşük bir ihtimal. Sigorta kutusu ise



    Lasfit Auto Lightingyoutube
    👉Get Your Free Test of the Newest 2023 LED Bulbs at Lasfit! Join us now to grab this limited-time offer. Don't miss out! LINK: https://www.lasfit.com/pages/syle-video-program?utm_source=Social&utm_medium=YTB+Channel&utm_campaign=SYLE 👉All LED lights fit 2018-2020 Toyota C-HR: https://www.lasfit.com/products/led-headlight-kit-exterior-interior-light-bulbs-for-2018-2019-toyota-c-hr?utm_source=Social&utm_medium=YTB%20Channel&utm_campaign=Toyota%20C-HR%20the%20whole%20set This video will teach you how to locate and fix the fuse box if your interior lights aren't working. Follow us on Social Media: https://www.facebook.com/lasfitautolighting/ https://www.instagram.com/lasfitautolighting/ If you have any questions feel free to contact us by: Email: lasfitautolighting@gmail.com Phone: (909) 758-7900 Or come visit us at our shop: 2235 E 4TH ST STE F, ONTARIO, CA, 91764
    https://www.youtube.com/watch?v=DQYPvSYxY2M
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

    Hocam bugün iç aydınlatmayı söktüm, lambalar sağlamdı ki zaten okuma lambalarını manuel açtığımda yandıklarını söylemiştim. Sigorta paneline ulaşamadığım için hiçbirşey yapamadım ama kapı açıldığında ışıkları yakan düğmeye sertçe basıp basılı tuttuğumda birkaç saniye sonra ışıklar yandı. Kapıları açıp kapattım lambalar devreye girip çıkmaya başladı. Galiba anahtarda temassızlık vardı şimdi çalışıyor. İşin garibi o düğmeyi hiç kullanmam, lambaların ne zamandır yanmadığını bile bilmiyorum. ( Akşamları aracı pek kullanmadığım için dikkat etmemiştim) yani demem o ki bu düğmenin temassızlık yapmasını gerektirecek birşey yok. Galiba zamanla kontakları oksitlenip görev yapmaz hale gelmiş.

  • Selam Yeni CHR bagaj boyutları nedir tam olarak? İnternette buna dair bir bilgi bulamadım. uzunluk yükseklik genişlik bilgilerini paylaşabilecek biri var mı?

  • 388 litre.

  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı problem bende de var ama bir kaç gün sonra tekrar yanmaz oluyor anlamadığım bir şekilde bu şekilde saçma sağan bir durum var
  • seco1337 S kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, aynısı bende de oldu. Tam düzeldi dedim yine yanmamaya başladı. Yakında bakım yaptıracağım mutlaka bu konuyu da soracağım. Çözülürse sonucu buraya yazarım.

  • iyi günler chr diamond 2017 aldım ön arka sensörler var ancak yaklaşınca ses çıkarmıyorlar bir ayarını da bulamadımbilgisi olan var mıdır sensörler sensör değil mi yoksa

  • kadirgenc K kullanıcısına yanıt

    Diamond ise standart donanımında sensör var ve yaklaşma esnasında hem öter hemde şoförün önündeki ekranda ikaz görünür. Ötmüyorsa sistem arızalı olabilir. Aracınız hayırlı olsun sakıncası yoksa kaç km de ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim?

  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    110000 KM 945000 TL SAFETY PAKETİ DE VARMIŞ

    servise götürdüm ayardan yapamadı alete bağladılar kullanıcı kapatmış açtık dediler oldu :) teşekkürler

  • Selamlar 2017 CHR Diamond SS pakette trafik işareti tanıma var mı peki aracın kullanım klavuzunda var ama ekranda açma kapama düğmesi yok servisi aradım yok 2017 lerde dedi

  • aracın komplike bir motoru var yani hem benzinli hem elektrikli, bu durum arızaya yol açabilme olasılığı nedir?

    ayrıca benzinli motoru 96 hp olduğu için motorun özellikle uzun yolda çekişi nasıl? Tork da 140 küsürdü sanırım yani bu değerler çok düşük geliyor bana sizce de düşük değil m?

  • Tam tersi aslında basit bir teknoloji, olayın zorluğu yazılım ve güvenilirlik konusu. 1.8 lt hibrit motor yaklaşık 20 senedir piyasada, yani çoktan güvenilirliğini kanıtlamış, hibrit aksam dahil sorunsuz bir motor.


    Performansa gelince elektrik motoru sürekli destek veriyor o yüzden çok güçsüz değil ama bu motorun 2.0 lt versiyonu da var ama ülkemize gelmiyor. O daha çok performans isteyenler için, 1.8 lt daha çok şehir içi ve şehir dışı sakin, hız limitlerinde kullananlar için ideal.


    @Novagate

  • Arkadaşlar merhaba, Hibrit araç araştırırken yeni CHR dikkatimi çekti. Ötv indirimine en alt paket girdiği için mart ayı başında sipariş verdim. kapora gönderdim. bu ay sonuna kadar nasip olursa gelecek. araç ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım. Bayi de bile yok. gözlerimle en full modeli gördüm sadece. Piyasa da bile görmedim :). Doğrumu karar verdim bilemiyorum. Yeni kasayı Kullanan bilen yorum yapmak isteyen arkadaş varmı. teşekkürler.

  • saxbri S kullanıcısına yanıt
    Bende en alt paketi var. Aralık ayında aldım. Şimdilik gayet memnunum bir problem göremedim. 3 kişilik aile aracı olarak kullanıyoruz. Yakıt ortalaması 5 lt civarı. Kafanıza takılan şeyler varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Bir cevap bulabildiniz mi hocam

  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.