Şimdi Ara

c++ Türkçe kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internetden biraz araştırdım genelde deitel ın kitabı onerılıyor fakat çoğu da çeviride çok sıkıntı var türkçede c++ için yeterli denilebilecek seviyede bilgidiğiniz bir kaynak varmıdır ?



  • Belge çevirisi işine iyi ücret verilmeli fakat tersine en düşük ücretler veriliyor o yüzden işi bilmeyen kişiler bu işi yapıyor, berbat ceviriler ortaya cıkıyor. "Türkçe'de iyi C++ belgesi var mıdır" diye sormadan önce "Türkçe neden iyi C++ belgesi yok" seklinde sormalısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bi cevap oldu hocam teşekkürler bi ekleme yapıyım tubitakda organik hurmaya 1. veren bir ülkede belge çeviri işine odaklanmamaları çok normal
  • ek yapayim: iyi bir Türkçe kaynak bulsanız dahi tercih etmeyin. Çünkü iyi bir şey hazırlamak çok emek istiyor, fakat yapan kişi emeği karşılığını alamıyor ve devamı gelmiyor. Halbuki bu işte en önemli faktörlerden biri devamlılık, çünkü teknoloji sürekli değişiyor. Var ortalıkta birtakım Android kaynaklar, android 2, en son android 4e gelmiş bırakmış, halbuki şimdi 10 çıktı, hiç alakası yok o bilgilerin.. Qt desen var bir tane nuh nebiden kalma bir şey.. güncel değil. Bu tür şeylerin faydadan çok zararı var, çünkü o kaynağa ayıracağı zamanı ingilizceye ayırmış olsaydı şimdi böyle ortada kalmazdı ona güvenenler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 19 Ekim 2019; 9:40:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.