Şimdi Ara

C2 1.4 HDI Dizel Vuruntu Sorunu!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2007 model ilk aracım olan C2 ile alakalı acil bilgiye ihtiyacım var, sizin de buna benzer bir tecrübeniz olduysa lütfen bilgi verin. Şöyle ki; aracım 103 bin km'de ve her şey yolunda bir şey hariç. Kalkışlarda sorun yok ama uzun yola çıktığımda 4 veya 5. viteste ara sıra gaza biraz yüklenmemle beraber sanki motor yakıt alamıyormuş gibi ya da nasıl tarif edeyim, dişlilerin arasına bir şey sıkışmış da güç iletemiyormuş gibi ardarda vuruntular yaşıyorum. Bu 1-2 saniye arasında gelişen bir durum ve ayağımı gazdan çektikten sonra düzene giriyor.

    Servis servis gezmekten bıktım artık çare de bulamıyorum. Kimi elektrik problemi hava-mazot karışım dengesizliği dedi, kimi enjektörde pislik dedi ve 1000 tl gibi masraf yapıp hatta enjektörlerimi teste dahi soktum ama bu sorunu çözemedim. Bunun yanında kendiliğinden çalışan cam yıkama suyum, sileceklerim da diğer problemlerim arasında. bu bilinen kronik citroen elektrik sorunlarıyla bütünleşik bir problem midir anlayamadım.

    Lütfen bilgi veriniz. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanog -- 27 Ağustos 2014; 11:05:02 >







  • İlk aklıma gelen enjektör sorunuydu. Fakat silecek kendi kendine çalışıyorsa sorun beyinde gibi. Tabi bunu ancak deneyimli bir usta çözebilir.
    İstanbuldaysanız Citroen araçlarda işin piri bir usta biliyorum. Tavsiye edebilirim.
  • Merhaba,

    Üzerinden zaman geçmesine rağmen (bu sürede bazı sıkıntılarım oldu ama ayaktayım çok şükür) problemlerim devam etmekte. İstanbul Ümraniye'deyim. Sizden ricam şu beyin problemlerine ve diğer sıkıntılara çözüm bulabilecek ustanın adını ve telini yazabilir misiniz?

    Teşekkürler...
  • silecekler silecek kolunda bir kaçak olmasından olabilir. özelliklle tümseklerden geçerken bunu yapıyor diye tahmin ediyorum. filtrede bir sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.