Şimdi Ara

c3 dizel ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ülkemizde fransız araçlara bi önyargı var nedense..c3 ün dış görüntüsü iç konsol falan çok hoş gerçekten.. iç malzemenin kalitesiz olduğu söyleniyor ..mekanik olarak sorun çıkarırmı sizce..ne dersiniz ?



  • 2 Yıldır kullanıyorum herhangibir mekanik sorunla karşılaşmadım gayet memnunum
    Not:Çok cimri bi araç mazot alacağım zaman depo kapağının hangi tarafda olduğunu unutuyorum
  • sıfır alcaksanız sorun çıkacağını sanmam genelde mekanik değilde elektronik arıza veriyor citroenler

    2.el düşünüyorsanızda temiz iyi bakılmış bir aracın sizi fazla üzeceğini sanmıyorum citroenler kötü araba değil çünkü ön yarğılı yaklaşmayın bence
  • c3 ler güzel araclar. bırakın fransız düşmanı olsunlar. yediremiyenler genelde alman araclarına sahipler cünkü donanım olarak citroenle kafa kafaya bir alman aracı c3 ten bir hayli pahalı. ha unutmadan hdi motorun kalitesi performansı ve en önemlisi tutumlu yapısı alamancıları fena halde kızdırır.

    c3 ten konuşmaya devam edersek. kapıları oldukca başarısız bence içeriye oldukca fazla rüzgar sesi alıyor ve uğultuya neden oluyor(90 100 km den sonra). kapatırken tok bir kapanışı yok. kabin içinde kullanışlı eşya gözleri yok. ön düzenin cok fazla başarılı olduğunu söyleyemem bundan kasıt rot başlarında boşluk 10 binde bir karşınıza cıkabilir. ancak direksiyon tepkileri ve yumuşaklığı oldukca güzel. arka süspansiyonlar sert virajlarda hızınıza azaltma ihtiyacı hissetmezsiniz ama bol cukurlu yerlerde lanet okursunuz. vites kemikli olmadığı için benim hoşuma gitmemişti. eksiler olarak bunlar var benim gördüğüm neredeyse her aracta olduğu gibi b sınıfı için gayet normal bu tip olumsuzluklar.

    bunun dışında dizel almanızı öneririm. yakıtı ne zaman koyduğunuzu unutursunuz. 4 - 4,5 lt ortalamaya sahip tüketim olarak. bu arac yakıtı koy gez tadındadır. ufak tefek tıkırtılar yada iscilik hatalarını kafaya takmıyorsanız bu aracı beğenirsiniz. ancak bunları kafaya takan biriyseniz kessinlikle citroenin c4picasso,c5 2.0 exc, c6 haric hic br modeline bakmayın. üzülürsünüz.




  • Güzel araç, dışardan bakınca dar gibi ama içi de geniş. Fakat benim otomobil zevkime uymuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.