Şimdi Ara

c3 kullanıcıları lütfen görüşleriniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
66.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Walla c3 92 dizel mükemmel
  • Esimde 2004 c3 92 dizel var, yakit olayi mukemmel. uzun yolda bir depo ile 840 km. yapabildium, daha da gitmedi. millet 1000 kusur falan diyor, kullanimla da alakali ama yine de 1000 yapacagini pek sanmam. Gaza parmagimin ucuyla bastim hep. aksesuar olarak segmentinde cok iyi. Alman arabalari super gibi bir anlam ifade edilmis, polo da kullandim. Gercekten guzeldi, on takimdan C3 gibi abuk sabuk ses de gelmiyordu ancak genel olarak rahatliga baktigimda 2004 polo aksesuar olarak cok eksik ve de ayni isi goren abarti pahali bir makina. yagmur sensorunden ben cok memnunum, bazen arada kafayi yiyip cok hizli calisiyor, resetleyince duzeliyor. yilda 22000 km yapiyorum, cok sorun cikaran bir alet degil. Bakimlari 200-300 arasi tutuyor. Hatun B. cekmece S virajlarinda yolun ortasina atilan kocaman kaldirim tasina alttan (sag taraftan carpti. 5650 YTL masraf cikti. Carptiktan sonra hic savrulmadan ayni yonde (ustelik viraj ve rampa asagi) arabayi sabitleyebildi, sadece kendisi biraz panik oldu. Daha hafif ya da bu segmentte baska bir araba olsaydi ne olurdu bilemiyorum. Bazen basimiza birseyler geldiginde arabanin kiymetini anlayabiliyoruz. Kucuk araba ihtiyacimi goruru diyen arkadaslara tavsiye ederim. Ben 2004 Laguna kullaniyorum, lagunadan sonra C3'e bindigimde esege binmis gibi oluyorum ama her cihazi kendi segmentinde degerlendirmek lazim. Elbette bu segmentin arabalari biraz haldir huldur gidiyor, ust segment gibi sessiz, kalite amortisor, daha iyi yol tutus ve yuksek hizlardaki guven olmayacak. 180-190 hizla kullaniyorum, cok rahat gidiyor ama direksiyonu nasil tutuyorum bilemezsiniz.

    Alin derim (Ben satarsam Fransiz mali almam bir daha diyorum ama hangi ulkenin malini alirsaniz alin, gecmise soyle bir bakin, hicbiri fransizlardan asagi kalmiyor, Almanya da buna dahil...)




  • BİŞİ SORACAĞIM..
    BİRİLERİ GALİBA GETZ İLE C-3Ü KIYASLAMIŞ.EN BAŞTA AYNI SEGMENTE BİLE SOKMUYORLAR.C-3'ÜN KIYASLANABİLECEĞİ BİR ARAÇ VARSA O DA HONDA JAZZDIR.BEN AYLARCA 2 ARABAYI DA KIYASLADIM.C-3 AĞIR BASIYORDU.ANCAK C-3LERDE ÇOK SORUN VAR.SINIFINA GÖRE DOLU ARABALAR.AMA JAZZIN 2.ELİ DAHA DA TOK, FİYAT DÜŞMÜYOR.
    BEN C-3 ALMA TARAFTARIDIM, ancak şimdi jazz arıyorum.
    VARSA JAZZINI SATMAK İSTEYEN MEMNUNİYETLE....
  • Selamlar;
    Bende 2005 C3 1.4 Hdi 16v kullananlardanım. arabamı alalaı 2 ay oldu olmadı. yaklaşık 4000km yaptık. şuan 53000 de. Bence performans olarak yeterli, özellikle 2 ve 3. viteslerde çok keyifli bir de yokuşlarda :) kimsenin değinmediği benim ise başıma iki kere gelen bir sorun var. Arabanın saçma sapan olan merkezi kilit sistemi. aracı kilitlediniz. hırsız geldi ön kelebeği kırdı ve ön kapılardan bir tanesini (bu olay %100 arka kapılar için de geçerlidir ama denemedim) açıyor, kelebek camı ile ön kapı kolları arası mesafe 20cm var yok. kapı kolunu açar açmazzzz bingo tüm kilitler deaktif. tabi bagajda. ziebert film yaptırdım. yine kelebeği kırdılar artık arabada hiçbişey bırakmıyorum. alarm taktırıcam. citroen e gidip ne yapabiliriz sormayı planlıyorum. bu kilit sistemini bi şekilde iptal etsinler eğer böyle bir opsiyon varsa tabi :(
  • merhaba arkadaşlar, yukarlarda görüşlerimi belirtmiştim ama 4-5 ay geçti aradan. arabam 2004 model c3 92 Bg, 60 bin km'ye geldi. ben de genel olarak görüşlerimi sıkıntılarımı ve sevdiğim tarafları yazayım..

    herşeyden önce bu donanım, aksesuar ve teknik özellikleriyle kesinlikle alınabilecek bir araba. bence c3 92'nin rakibi vw polo ve mitsubishi colt olabilir. yani daha doğrusu bir sıralama yapacak olursam 1. vw polo 2. sırada ise colt ve c3 derim. çünkü ben almadan önce aradığım özellik şuydu; az yakan güçlü bir araba olması. bir çok kişi de c3 alırken bunu istiyor olmalı. o halde c3 iyi seçim. bu sınıfta 200/1750 n/d tork üreten başka araba olduğunu sanmıyorum. ama tabi sıfır alırken bunlardan başka ses almama gibi olağan özellikleri de arar insanlar.

    - ben 19bin km'de almıştım, o günden bugüne kadar giderek artan ses problemi benim de yaşadığım en büyük sorun. yani amortisörlerin gürültülü olması, direksiyon tıkırdısı ve yüksek hızda rüzgar sesi.
    - motor sesinden şikayetim yok, oldukça az. arabamla en son 200 km hıza ulaştım. direksiyon tutuşum değişmedi, yani çok rahattı, 100'le gider gibiydim.. - ilginç olan bir şey var 150-160 km arası hızda araç hafif titremeye başlıyor ama 160'dan sonra motor sanki rahatlıyor titreme de ortadan kalkıyor.
    son zamanlarda kapı döşemelinden de gıcırtı sesleri gelmeye başladı.
    - 1-2 hafta önce kaloriferden pervane sesi gelimeye başladı yani üfleme şiddetini arttırdıkça artan bir vroommm diye :) bir gürültü ortaya çıktı.
    - 1 ay önce de kalorifer açınca dışarıdan hava alan boruların ön kapaklarını çalıştıran motor bozulmuş ve 4-5 sniye boyunca çat çat diye yüksek bir ses çıkarmaya başlamıştı. ama kapak görevini yerine getiriyor, sadece kapak kapandığında veya açıldığında bunu işlemi yapan motorun çarkı 3-5 saniye dönmeye devam ettiğinden bu ses çıkıyor. yeni motor 300 ytl olduğundan böyle idare ediyorum.
    - bir seyahatte sol ön far ampül geçince bolu dağında bir elektrikçiye yenisini takdırdım ancak geceydi ve kapağını iyi kapatamamış, far yükseklik ayarını yapan motor yanmış, o çalışmıyor. farların değişmesi gerekiyor. aman siz dışarıda bir şey yaptırırken dikkat edin, başında durun.
    bunların dışında arka kısmın dar olduğundan ve yağmur sensörlerin kafasına göre çalışmasından şikayetçiyim.

    sevdiğim yönleri ise gücü, az yakması (şu an şehir içi-dışı karışık km'ye 130 bin lira yakıyor), ses sistemi, direksiyonun hafifliği, yol tutuşu, geniş bagajı, frenleri, yüksek oturumu, görüş açısı.

    görüşmek üzere




  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrdzy

    Selamlar;
    Bende 2005 C3 1.4 Hdi 16v kullananlardanım. arabamı alalaı 2 ay oldu olmadı. yaklaşık 4000km yaptık. şuan 53000 de. Bence performans olarak yeterli, özellikle 2 ve 3. viteslerde çok keyifli bir de yokuşlarda :) kimsenin değinmediği benim ise başıma iki kere gelen bir sorun var. Arabanın saçma sapan olan merkezi kilit sistemi. aracı kilitlediniz. hırsız geldi ön kelebeği kırdı ve ön kapılardan bir tanesini (bu olay %100 arka kapılar için de geçerlidir ama denemedim) açıyor, kelebek camı ile ön kapı kolları arası mesafe 20cm var yok. kapı kolunu açar açmazzzz bingo tüm kilitler deaktif. tabi bagajda. ziebert film yaptırdım. yine kelebeği kırdılar artık arabada hiçbişey bırakmıyorum. alarm taktırıcam. citroen e gidip ne yapabiliriz sormayı planlıyorum. bu kilit sistemini bi şekilde iptal etsinler eğer böyle bir opsiyon varsa tabi :(



    yetkili servis ile görüştüm. pc ye bağlayıp baktılar (bakmadan önce de olmaz demişlerdi ama yine de bağlayalım dediler) merkezi kilit sistemi ile ilgili benim sorunuma çözüm olacak bir opsiyon olmadığını ilettiler. alarm şart anlaşılan. umarım alarm ile beraber takılacak yanıp sönen ışıklar caydırıcı olur. sıkıldım kelebek camı değiştirmekten. arabada zaten birşey bırakmıyorum. ama adam camı kırdıktan sonra alarm çalmış çalmamış ne anladım ben :( neyse ben taktırayım alarmımı da.




  • Evet bu mesajımdan sonra alarm taktırdım. Ve şeytan kulağına kurşun bugüne kadar gelen giden yok. Tavsiye ederim...
  • Bende 2003 model 92hp 14 16V olanı var.Bir de ben yazayım sorunlarını...İyi dinleyin arkadaşlar :D çünkü arabalar konusunda yeteri kadar ihtisas yaptım diyelim :) neyse şaka bir yana direksiyon probleini ben balıkesirde yaptırdım.konu ile ilgili izmirdeki servilserde dahil yok direksiyon milini çıkarıp kromaj kaplanacak yok dieksiyon komple değişecek falan ustamla oturup tartıştık ve sökmeye karara verdik.Sorun tıkırtı burcu.O tıkırtı burcunu bulamıorsunuz.Çünkü komple satılıyor direksiyon.İzola bantlara benziyen uyduruktan bir parça ..Biz de bunu tornacı vasıtası ile hallettik ve şu an hiç bir problem kalmadı..Bu işi yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.Arabanın yürüyen aksamları kullanan kişilerle doğru orantılı çalışıyor.Bunu herkes bilir.Fren kullanmak gibi ya da gaz pedalına basmak gibi .Yol tutuşu ile ilgili kesin ve net olarak şunu söylemeliyim.Ben bir 306 dan inip bu arabaya bindim.306 ile virajlara neredeyse maximum giren biri olarak bu arabaya binince aptallaştım.İstediğim hiç bir şeyi vermiyordu.Sonrasında ya sen bana uyacaksın ya da ben sana diyerek gidip iç ofset jant taktım.16 inç..ve koni helezon 4,5 cm..Ve 205 taban 45 yanak lastik de taktırınca inanın buna...bir arabanın yürüyüşü özellikle c3 ün bu kadar mı değişir.Kendi jantları çelik ama dış ofset..Arabayı merkez kaçtan çıkarırcasına dizyn edilmiş gibi..Kesinlikle mühendislik hatası bu..sallamaca olmuş..Ama şu an inanılmaz derece de keyifli sürüyorum arabayı ve yol tutuşu çok değişti.Tabi öyle laktüğk takarsan her araba deişiri diyen arakdaşlara cevabım kesinlikle evet ama jant çok öenmli bir olay...Herkesin dediğine aldanmayınm..Ben son derece dikkatli ve bilnçli olarak bu işi yaptım..Haa o lastikler ve jantlar arabının süspansiyonunu yakında bozar diyen arkadaşlara da eğer dikkatli kullanırsanız olmayacağını tahmin edersiniz.Yormuyor ve çukurlara giriş çıkışlarımda hiç bir ses dahi duymuyorum.Emin olun.Geride kalan tüm özelliklere gelince ve sınıfınfdakilerle kıyaslayınca özellikleri çok fazla..Arabayı eşek gibi kullanan kişilerin yazdıkalrını okudukça üzülüyorum tabi..Bu araba asfalt arabası ve oldukça nazik kullanmak gerekiyor.Yokuş mokuş dinlemiyor.1.vites kalkışı ağır ama 2 den sonra turbonun basıncı sizi koluğa yapıştırıyor ve hızlanması da devam ediyor.Yağına tuzuna bakarsanız ve arabyı üzmazseniz gerçekten o da sizi üzmeyecektir.Kontağı açıp hemen çaıştırıp basıp gaza giderseniz bu yanlıştır.Hiç bir arabayı ısıtmadan yola çıkmayın.Son olarak şöyle bir örnek vereyim.Çoğunlukla araba kullanmak arabayı tirtetmeden kalkış yaptıktan sonra ehliyet sahibi olunca gerçekleşiyor gibi bir senaryo ile başlıyor ama hemen hemen herkes direksiyon şoförü olunca bilnçsiz kullanım sonucunda burada herkes uluorta cümleleri diziveriyor..Sanki hep arabanın suçuymuş gibi.Bizde 60 model bir araba var ve hala sapasağlam duruyor.Nedini de arabaya bakmak ..Çoğu kullanıcı ışıklarda beklerken kavşaklardan dönnerken ya da dururken sürekli debriyaja basar ayağını ya da pedalın üzerine koyar..Bunun nelere gebe olacağını bilmez tabi ..Sonra da arabayı alalı şu kadar oldu şanzuman indirdik der.Üslubumu bağışlayın lütfen.Her araba arıza yapabilir.Bu arabanın kötü olduğunu göstermez.Kronik problemleri olduğu doğrudur ama inanın düzeliyor.Herkese iyi sürüşler..




  • ByPeugeot, özellikle bakım ve aracın gereksinimleri konusunda da hislerime tercüman olmuş.

    4.5 senedir 92bg 1400cc olanını kullanıyoruz. 2004 Aralık'tan beri var.

    Araçta bahsedilen sorunların hiçbiri bizde olmadı. Süspansiyonlar için sadece arka süspansiyonlarda salıncakların göbekleri yağlandı ve gıcırtı kalktı, bunun dışında pek problem yaşatmadı.

    Şayet aracı Redline değeri olan 4500rpm e getirerek performans kullanırsanız, o koreli Getz 3 direk arkanızdan ancak egzozunuzu koklar... Çünkü biraz yüklenince, 10.5 sn içinde 100 ü görüyor, Tabi bunun için 4. vitesi görmeniz şart. 110bg liklerde 9.5 saniyeye dek iniyor.

    Bu arad bizdeki jantlar ve fren tesisatı, Brezilya'daki 110bglikler için üretilen parçalarla geldiğinden 4 disk fren ve 16" çelk jantla geldi. Sonrasında da pek emsaline rastlamadık. Yani pek standard bir C3 değil, ama o boyuta rağmen 1200kg ağırlık ile savurma hissi yok denecek kadar az. Esp ve dengeli süspansiyon sağolsun.

    80 ile giderken yolda geyik testine de tabi geldi araç. yola fırlayan bir sokak köpeğini ezmemek için sağ kırdığımızda araç istifini kolay toparladı.

    Aracı ekonomi için kullanırsanız süper, ama sakın "bu mazotlu , emminin gamyonunda da 2500 sınır vardı, dallama fransızlar 7000 gadran koymuş ama 2000 den sonrası patlar" diye aracı baymayın, perormans için 4000 çizgisinin üstüne getirin (fabrika verilerinde güç çizgisi olarka 4500rpm baz alınır), o zaman pek 60bg lik o Getzlerin falan esamesi okunmaz...




  • Arkadaşlar selamlar.Bir sorum olacak.
    Konsoldaki dış ortam ısı göstergesi devamlı olarak göstermiyor.
    Oradaki tuşa basınca belli bir süre gösterip değişiyor.Ben dereceyi devamlı göstermesini
    istiyorum.Bunun için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

    Arkadaşlar selamlar.Bir sorum olacak.
    Konsoldaki dış ortam ısı göstergesi devamlı olarak göstermiyor.
    Oradaki tuşa basınca belli bir süre gösterip değişiyor.Ben dereceyi devamlı göstermesini
    istiyorum.Bunun için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.





    Devamlı göstermez mecburen sağ düğmeye bir kere basılması gerekiyor.
  • konu açılalı oldukca fazla olmuş.

    bir dönem dizel c3 kullandım.2 bucuk 3 ay kadar.

    eksileri

    süspansiyon sistemi hiç hoşuma gitmedi. oldukca sert koymasalar daha iyiydi. varmı yokmu anlamak güç.rezalet resmen. emdiği hiç bir tümsek (boyut farketmez) yok. hiç br cakıl tanesi avuc büyüklüğündeki cukurları dahi yok hepsini hisediyorsunuz.
    araç cok ağır. göründüğü gibi değil.
    kapıları kapatınca tın diye bir ses geliyor. kağıt gibi. dört yol ağzından gecerken yavaşca solunuzdan yaklaşan bir kamyonu görünce korkuyorsunuz. kapının kalitesiz ötesi olduğunu biliyorsunuz.
    direksiyon simidi güneşe ve terli ellere toleranslı değil. soyuluyor.
    vites kolu cok kötü. sanki sahteymiş gibi. koymaktan utanmışlar gibi.
    her türlü yol sesi ve rüzgar sesini alıyor. özellikle rüzgar gürültüsü berbat.

    artıları.
    mükemmel yol tutuş. süspansiyonların etkisi büyük bunda. kimse kusura bakmasın ama bu sınıfta hiç bir araçla mukayese bile edilemez fark atar bence. ancak zaten küçük motorlu araç, kaportanın kalitesiz olduğunu hepimiz biliyoruz. 150 180 le kaç kez bir viraja girersinizki? 10 senede toplasan 20 kez mi?bu sayı bile abartı. keşke yumaşak süspansiyon tercih edilseydi.
    yakıt olayı gercekten güzel dizel kullandım ve hayran oldum yakıta. ancak hızlı kalkışlar ani hızlanmalar sürekli dur kalk durumunda yakıt nerdeyse iki katına cıkıyor.(gerci bu her marka her sınıf araçta mevcut bir durum)
    dışardan bakınca abidik gubidik bişey gibi dursada içi oldukca geniş. ferahsayılır.

    sonuc olarak fiesta c3 jazz getz 206 vs.ortalama olarak aynı araçlar. birinde olan sorun diğerinde yok diğerinde olan berikinde yok. araç alırken ne amaçla kullanıcağınıza cok cok dikkat edin yıllık ne kadar yol yapacağınızı. arazi yoğunluklu bozuk yollardamı, sürekli asfalttamı? yoksa kısa bir süre idare etsin satarken para kabettirmesin mi.

    c3 kesinlikle asfalttan ayrılmaması gereken bir araç ikinci elinde para kaybedeceğiniz kesin. ancak yakıt ekonomisi size bir kaç yıl içinde zararınızı peşin ödeyecektir. görüşü ve yüksek oturumu ferah olması vasat ses sistemi kolay temizliği kullanışlı bagajı size gerekli konforu sağlayacaktır. ancak nalet olası rüzgar sesi ve sert hatta mıh gibi olan süspansiyonu sizi üzecektir.




  • Bu C3 yüzünden dün radar cezası yedim. Bu aracı sakin süremiyorum nedense. Direksiyona geçince 1, 2, 3 ve 4 derken birden gözüme radar arabası çaklıdı. Memur arkadaşların yanına direkt çektim zaten yedik standart radar cezasını.

    Turbo gecikmesi var ya da ben böyle hissediyorum ya da bu hissin adı her ne ise bir gecikme var çünkü C4 ve C5.te böyle bir gecikme yok. Yani gaza dokununca C5.te araç hemen tepki veriyor beklemiyor ama C3.te arkadaşların belirttiği gibi 1-2 sn.lik bir gecikme söz konusu.

    Bizdeki C3 112.000 km.de ve hiçbir problemi söz konusu değil. Ufak tefek sorunları hariç tutarsak tabi. Asfalttan çıkmaması gerektiğine aynen katılıyorum. Çıktığı anda arabanın her tarafından sesler geliyor tabi özellikl kapı ve cam aksamından.

    Yakıt tüketimi kesinlikle mükemmel. C3.ün şehir içi ağırlıklı yakıt tüketimini ben çevre yolu ağırlıklı olarak yakalayamıyorum. Tabi yüksek süratlerde tüketim biraz daha fazla. Yol tutuş 160 km.ye kadar mükemmel. Sonrası için bu arabayı düşünmeyin bile. Bu segmentte emin olun bundan daha sportif süspansiyona sahip, yol tutuşu mükemmel bir araç bulamazsınız.




  • e ortalamayı yakalıyamam gayet normal 1 2 3 4 5 derken ağır bir aracı 100 120 ye 10 15 sn de cıkartıyorsun. ancak bu durumda markanın yada modelin sucu değil şimdiye dek kullandığım her sınıf araç ve markada sert sportif kullanım yakıtı oldukca artırıyor.

    ben bu sınıfta bu boyuttta bir araçla 140 150 yi hiç bir zaman gecmem size tavsiyem gecmeyin.ön tampona olan uzaklığınız zaten ortada. darbe emiciydide abs esp airbag hepsi hikaye. canımın yanmasına burnumun kanamasına dahi gerek yok. varsın c3 ün son hızı 120 olsun ne değişir? rally mi yapıyoruz? 160 a kadar yolda manevralara tepki vermesi dahi cok cok iyi ve yeterli bence.
  • Cevap için teşekkürler.Keşke devamlı gösterebilseydi.

    quote:

    Orjinalden alıntı: burak0708


    quote:

    Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

    Arkadaşlar selamlar.Bir sorum olacak.
    Konsoldaki dış ortam ısı göstergesi devamlı olarak göstermiyor.
    Oradaki tuşa basınca belli bir süre gösterip değişiyor.Ben dereceyi devamlı göstermesini
    istiyorum.Bunun için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.





    Devamlı göstermez mecburen sağ düğmeye bir kere basılması gerekiyor.




  • ben 2 sene severek kullandım, biraz küçük geldiği için değiştirdim. türkiyede C3 1.4 hdi den daha az yakan bi araba olduğunu sanmıyorum. resmen mazotu kokluyor.
    uzun yolda eğer aceleniz de yoksa 2,5-3 lt/100km ortalama tüketmeniz mümkün. sadece direksiyondan gelen tıkırtılar biraz can sıkıyor o kadar. onun haricinde samimiyetle tavsiye ederim:

    +++++ ları:
    -yakıt tasarrufu
    -çok hafif direksiyon
    -yüksek oturma pozisyonu
    -derli toplu gösterge paneli(gözucuyla bakınca hız,devir, yol bilgisayarının üçünü aynı anda görebiliyorsunuz...şimdiki aracımda yol bilg. radyonun üstündeki ekranda görmek için kafanızı çevirmeniz gerekiyor...
    -yüksek tork (hiç korkmadan sollamaya çıkabiliyorsunuz)
    -açık renk iç döşemenin getirdiği ferahlık


    ------leri
    -direksiyondan gelen sesler
    -motor gürültüsünü içeri çok alıyor
    -vites kolu kapı kolu boyası çabuk atıyor
    -döşemeleri açık renk olduğundan biraz dikkat istiyor




  • merhaba c3 hakkında bilgi isteyenler için paylaşıyorum. ben 1 ay oluyor alalı. alış sürecinde bayiden hiiiiiiiç memnunkalmadım memnun kalmanın ötesinde kazasız belasız şu süreç bitse diye dua ettim. bayii çok önemli inanın arkadaşlar bunu öğrendim. gelelim araca arabayı 20 gün bekledim gelmesini o süreçte çok heyecanlıydım ama saolsun satıcılar yaşattıkları olumsuzluklardan araba heyecanını bile bırakmadı. ben daha önce 1.4 opel ve 1.4 fiesta dizel kullandım. yol tutuşu gayet iyi 170 le giderken hızı hiç hissetmiyorum fiyatına bakacak olursam bu fiyata bundan iyisi yok.
  • hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ınsallah, bende yaklasık 15 gün oldu alalı ama ikinci el oldugu için turbosunda sorun cıktı onu da hallettik.
    şimdilik bisey yok bakalım umarım bundan sonrada olmaz.
  • Selamlar, Yeni C3 ü tasiye ederim arkadaşlar bu yazdığınız problemlerin hiç biri yok ben sıfır aldım arka amortisörlerden çukura girince luk luk diye ses geliyordu iyice azaldı onlarda.
  • 2005 dizel 92 hp 1.4 16 valf uçak desen değil okadar seri ve rahat ki sınınfının en iyisi digital klima 4 airbag far yağmur park sensörü daha sayamadığım birsürü şey direksiyon yumuşacık herkeze
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.