Şimdi Ara

C4 VTR Airbag açılmış fakat serviste yapılmış alınırmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 Gün önce 2007 model Cam tavan gümüş gri renkte 44000 Km de Servis bakımlı bir C4VTR Buldum. Aracı kontrol için servise götürdügümde yapmış oldugu önden sadece tamponun degişecegi ebatta bir kazadan dolayı ön iki hava yastıklarının açıkdıgını Fakat yetkili serviste degiştirildigini ögrendim. Aracı 22750 ytl ye son olarak bıraktılar. Muadillerine baktıgımda ise 2007 modeller 27000 ytl civarı fiyatlar var. Araç son bakımı bile 300 km önce yetkili serviste yapılmış.Ayrıca 3 ay kadar daha aracın üretici firma garantisi devam ediyor. Sizce bu aracı alsam ilerde bir sorun çıkartma olasılıgı yada satarken zorlanma olasılıgı olurmu acaba? Maalum c4vtr zaten piyasası az olan bi araç.

    fikirleriniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampire181 -- 18 Eylül 2008; 15:01:01 >



  • sadece tamponun hasar alacağı şekilde ufak bir hasarda iki hava yastığınında açılması bana pek inandırıcı gelmedi şahsen,
    fiyatıda emsallerine göre düşük olunca ister istemez kuşkulanıyor insan,
    başka bir yetkili servisde tekrar baktırmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum,
    dediğiniz gibi piyasası az olan bir model c4 vtr, satarken şansınıza kalmış bir olay elden çıkarma olasılığınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 27 Eylül 2008; 2:47:24 >
  • Kazalı araçlarda, kaza anında çöken, kırılan darbe emen noktalar, çekiç, hidrolik kaldıraçlar yardımıyla düzeltilip üstüne bol miktarda kaynak vurulup, kaporta ve parça düzeltmeleri yapılıp teslim ediyorlar. Ama o macunlu ve kaynaklı bölgeler kaa anında en kolay dağıılan ve güvenliği riske atan bölgeler oluyorlar.

    Aracı alırken bükülme bölgelerinde, karoserde sütunlarda, aktarmalarda, rotların bağlandığı ve karoserin şasiye oturduğu noktalarda herhangi bir işlem yapılmış mı bir kontrol ettiriniz.
  • servislerde tamponu çekiçlerken bile akü kutup başlarını çıkartıyorlar, hava yastığını patlatmamak için (honda servisinde kuzenin aracın teyp kodunu sormuştu teslim aldığımızda nedenini sormuştuk ustabaşı söylemişti)

    yani serviste onarılmışsa sorun çıkmaz bence ufak hasarlarda bile açılabiliyor sensörün yerine bağlı
  • Bilgileriniz için teşekkür ederim. Aracın şaseleri vb. baglantı noktaları kontrolden geçti herhangi bir zarar vb. bişey çıkmadı.Aracı Aldım yaklasık 3000 km yaptım gayette memnunum şimdilik.

    tekrar teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.