Şimdi Ara

cabal online gameguard.erl sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylar sonra canım sıkıldı ve cabal a geri donmeye karar verdim oyunu indirdim kurdum ilk kurdugumda cok gusel oynadım sonra oyundan cıktım pc yi duzgun bir sekilde kapattım ve actıgımda game guard .erl hatası verdi...Betanın ilk cıktıgında oynadıgım gunlerdede gormustum bu hatayı ama nsl cozuldugunu unuttum ...
    denemedigim yontem kalmadı (format haric) 5 gündür sinir etti oyun sag altta bulunan her seyi kapatıorum ctrl+alt+delete islemlerdende windowsla ilgili olmayanları kapatıorum ama nafile gene olmuo bir cozum yolu onerin lutfen...(format haric...)



  • arkadasım seninde sorununa bi çözüm bulamadık 1 haftadır format hariç çözüm yolu arasanda yok gibi
  • ya arkdasım aynısı bndeed war sinir oldum akşamdan beri bir bilen yok mudur yaaaa
  • dünden beri bende de var bu erl sorunu.Önerilen bütün yollari denedim olmadi.Sonra güncelleştirme geçmişine bakıyım dedim.Ve tam da dün yüklenmis bir windows defender
    güncelleştirmesi gördüm.Güncelleştirme istenmeyen programlar ve spywareler ile ilgili ve bu güncelleştirme yüklendi mi bi daha silinemez diyor.Sorunun bu güncelleştirmeden kaynaklandığını düşünüyorum.Sistem restore seçeneğine tıklayip sistemi o güncelleştirmeden önceki haline getirmeye çaliştim ama nafile.Silinmedi o güncelleştirme.Windows vista home premium(ing.) kullanıyorum.Lütfen biri bana yardımcı olsun.Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?(format atmayı bilmiyorum)Formatsız kurtulabilirmiyim bu güncelleştirmeden?
  • Aynı problem bende de var. Sinir oldum. Sırf bu yüzden format attım oyunu yeniden çektim yine düzelmedi. Sanırım elinizdeki windows cd sinden kaynaklanıyor...
  • offf of napacam bilemiorum çok sinir bozucu
  • bu hata mesajını alanların sayısının son zamanlarda artmasının nedeni sorunun windows güncelleştirmelerinden kaynaklandığıdır.
  • bnce güncelleştirmeden değildir ne alakası olabilrki
  • ben ek bi güvenlik duvarı programı kurmustum onu kapattım düzeldi bnm çözüm bu aynı sorun
  • Biyerden windows defenderın nasıl kapatılacağını öğrenip kapattım ama aynı hatayı vermeye devam etti.Ben de artık son çare virüs programı ile uğrasıyım dedim.Kapatmayı beceremedim tümden sildim.AVG 7.5 free edition kullanıyordum.Programi silince düzeldi ama işin enteresan tarafı bu erl sorunundan önce her oyunu açtiğimda pml driver hpz12 diye bişey çalışmayı durdurdu diye mesaj geliyordu.Erl hatasindan sonra gelmemeye başladi.Virüs programını silince tekrar gelmeye başladı.İnternetten bu driverın benim hp printerın driverı oldunu öğrendim.Sonuç olarak virüs programsız kaldım ve bu driver hatasını vermeye devam ediyor.Önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım?!?yazıcının driverının caballa alakası nedir lütfen bilgisayardan iyi anlayan biri anlatsın bana.Cevap gelmezse ayrı konu açacam bunun için çünkü bu bilgisayara virüs programı yüklemeden içim rahatlamaz benim.Avg den de bıktım zaten hiç kullanışlı değil(açıp kapayamıyorum bile) şöyle güsel bir virüs programı(pcyi kasmayan) önerirseniz de sevinirim.




  • Arkadaşlar tamamı internet bağlantısı ile ilgili bir sorundur, ilk başta cabal online kendi sitesiyle bağlantı kuramamaktadır.

    çözüm çok basit check files yaptırıyorsunuz yada eğer hızlı bir pcniz varsa antivirüs programınızda hızlı tarama yaptırın gameguardı pc maalesef güvenlik sorunu olarak algılıyor, hani o başlangıç ekranında save id diyoruz ya makine bunu aklında tutmak için cookie olarak kaydediyor, virüs programınız bunu hata olarak yani sorun olarak görüp gameguardın çalışmasını önlüyor, tek yapmanız gereken hızlı tarama yaptırıp cabalı tekrar başlatmak.

    sonra bakın eğlencenize tabii oyundaki bolca hileye uyuz olmuyorsanız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.