Şimdi Ara

Cabal Online Klavye Geç Algılama Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar cabal online da Mouse tamam sorun yok fakat oyuna giriş ekranında olsun oyunda olsun klavyeden bastığım herhangi bir şey 1 saniye sonra falan algılıyor delay var gibi. Ayrıca oyun arka planda açıkken bilgisiyara da geçiyor internette falan bir şey yazarken yavaş yazıyor oyunu kapatınca düzeliyor oyun 180fps de falan çalışıyor sorun nedir sizce?

    Sistem özelliklerim: i5 3.3ghz 4gb ram 500gb hdd gtx850m



  • Arkadaşlar bu sorun bende de var ve o kadar illet edici bi sorun ki anlatamam. Severek oynadığım bi oyundan nefret ettirdi beni. Geçenlerde oyunu yükledim ve ilk açtığımda hiç sorun yoktu. Sonra birdenbire tuşlarım gecikmeli basmaya başladı. Öyle milisaniyelik falan da değil yani bildiğin bastıktan 1-2 saniye sonra işliyordu. Sorun sadece oyunda da değil, oyun açık olduğu sürece tüm bilgisayarın işleyişini etkiliyor. Altta pc'min özelliklerini yazdım, bu özelliklere rağmen bilgisayarım cayır cayır yanıyor ki "bf3" oynarken bile böyle bi sorun yaşamıyorum. Tahmini olan veya daha önce bu soruna çözüm bulabilmiş birileri varsa ne olur yardımcı olsun.

    Pc özelliklerim; Intel Core i5-3230M 2.6 Ghz
    8 GB DDR3 (1600 Mhz),
    NVIDIA GeForce GT 720M 2 GB Ekran Kartı
    Windows 8




  • Bende de aynı problem var. Çözen olursa burda paylaşsın lütfen.

    Edit: Ayrıca oyunun içinde de takılmalara sebep oluyor. Skil tuşlarına hızlı şekilde bastığınızda sonradan takılma yapıyor.

    Edit2: Benim sorunumun kaynağını buldum. Mouse'un Logitech Gaming Software adlı yazılımı sebep oluyormuş. Kapatınca düzeliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varjot -- 18 Ocak 2015; 13:18:45 >
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    Dostum harikasın yaa kaç haftadır oyunu doğru düzgün oynayamıyordum. Çok makbule geçti, teşekkür ederim
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    O yazılım bende de var büyük ihtimalle ondandır. Ama arkadaşımda da o yazılım var onda sorun olmamıştı. Tekrar denerim yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.