Şimdi Ara

Cabal Online Red Moon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Cabal Online Red Moon


    Efsane Oyun Cabal Online ‘’Red Moon’’ Türkiye sunucusunu 5 Eylül’den itibaren hizmete açmış ve tamamen türkçe hizmet vermektedir.

    Tüm Oyuncular 1 .level dan başlıyacak ve diğer serverlardan karakter transferi bulunmayacak.Ayrıca Red Moon Server’ı Türk GM lerin kontrolünde idare edilmektedir.

    Cabal Online hız temalı MMO aksiyon oyunu ,ilk kez Game-Masters.Ltd tarafından Avrupa bölgesinde yerelleştirilmiştir.Cabal Online kendine özgü oyun mekanikleri,çarpıcı görseller ve animasyonlarıya sadık hayran kitlesine ulaşmıştır.Cabal Online popüler oyun siteleri tarafından ‘’En iyi grafik’’ ve ‘’En iyi Topluluk’’ ödüllerine layik görülmüştür.

    Oyunu kurduktan sonra Launcher ekranında “Start Game” demeden önce “Options”‘taki ”Language” sekmesinden Türkçe’yi seçip oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

    Aşağıdaki linkten Cabal Online oyununu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

    www.cabalonline.com/free-game-download.asp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer321 -- 1 Kasım 2012; 16:44:00 >







  • garip bir şekilde gamexte boy göstermiş oyun kalitesi ile boy gösteren bir firma olduğu tarafımca standlarında çalışılarak tescillenmiş bir şirket.. fakat çalışanları ile ceo arasındaki sıkıntılar gün geçtikçe daha afilli bir hal alıyor diyebilirim, hernekadar kulaktan dolma da olsa 6 ya yakın arkadaşımız madur olduklarını söylüyorlar.. maddi ve manevi yönden. umarız ki bu sıkıntılar son bulsun Gmltd yoluna adil ve bol kazançlı bir şekilde devam etsin..
  • bu saatten sonra cabal 1 hani 2 yi tr yapsalardı ok ama 1 çok geç oldu
  • Zaten Türk Gm'ler falan aldılar oyun yavaş yavaş batıyordu. Şimdi Türklere yönetim verildiğinde iyice kayar oyunun bi yerlerine....
    Bütün Cabal Online variyetim satılıktır :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.