Şimdi Ara

CADDY ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA CADDY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM. PÜF NOKTALARI NELERDİR.



  • yukselkral6 Y kullanıcısına yanıt
    Sıfır alıyorsan aracı ilk 10.000 km ani yüklenmelere karşı koru. İlk çalıştırma anında bulunduğun yerin hava durumuna göre en az 30 saniye olmak üzere rolantıda çalışsın ve daha sonra haraket ettir. Park ettikten sonra da aynı şekilde araç 30 saniye solantıda çalışsın sonra stop et.Bunları yapmak zorunda değilsin ama bunlar turbo nun ömrünü uzatmak için yapılan iişlemler. Bakım durumunu ise servis size belirtir.
    2.El alıyorsan eğer kaporta ya ve motora yönel. Kilometre nin orjinal olup olmadığını araştır servise götür makineye bağlat her şey çıkar ortaya. Ama motor iyi durumda ve kilometre 175000 yada 200000 i geçmiş ise yağ ve filtre bakımını Her 10.000 de değil de 8.000 de flan yaptırmanı tavsiye ederim.Üstteki bilgileri 2.el araçta uygularsan yine faydasını görürsün. Umarım faydam dokunmuştur kardeşim
  • buraknu B kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler saolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el alırken turbo ve baskı baskı balata kontrolü yaptır veya aldığın kişiye bunların değişim tarihlerini sor.Araç ile uzun ve süratli yol yaptıktan sonra mutlaka yağını kontrol et araç seri olduğu için biraz yağ eksiltebiliyor.Bunun yanında uzun yol yaptıktan sonra motoru hemen stop ettirme biraz bekle mesela dinlenme istasyonlarına falan girince hemen stop ettirme..
  • turk3778 kullanıcısına yanıt
    teşekkurler saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.