Şimdi Ara

Caddy Hakkında Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu hafta içerisinde inşallah bir Caddy sahibi olacağım.2009 model,1.9 TDİ motor,83 binde.Caddy tercih etmemdeki en büyük nedenlerden birisi aile aracı olarak bize uygun ve Vw Caddy'nin sağlam bir araç olması en büyük faktörler.Aracı aktif olarak kullanan kişilerden araç hakkında genel fikirlerini paylaşırlar ise sevinirim.

    - Performans durumu nasıldır?

    - Yakıt konusunda nasıldır ?

    - Servis,Parça arıza durumu nasıldır ?

    - Kronik bir problemi var mıdır ?

    - Aracı almaya gittiğimde en çok nelere dikkat etmem gerekli ?

    Şimdiden konu hakkında değerli bilgilerini paylaşacak olan kişilere teşekkürler....



  • Arkada yolcular için uzun yolun cekilmez olması dışında bir sıkıntısı yok aracın. Servisi pahalı 500 lira gibi 10bin bakımı var. Performans olarak bayirda sol şeridi kapatarak gidebilirsiniz. Yakıt olarak uzun yolda 5litrenin altına düşmez. Aracı almaya gidince içinin ve direksiyonun yıpranma payına bakın. Aynı şekilde pedallar ve ses sistemine. Oralarda aşınma gözle görülür seviyede değil ise km orjinaldir. Fakat belirgin yıpranma varsa km ile oynanmis olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt yüksek performansı yeterli öle sol şeridi kapat felan deil kronik problem yok servis parçası pahalı
  • yakıtı az performansı iyide aynen arkada yolculuk yaparken cinnet geçirme noktasına geliyorum sesten sarsıntıdan yorgunluktan kamyon olarak geçtiği için 90 ı geçememesinden uzun yolculuklar için geçerli bu söylediğim şehir içinde iyi .
  • aile için c-max felan baksanız olmaz mı,daha konforlu ve aile uygun olur.
  • Performansı hakkında torku fazla olduğu için ara hızlanmalar kalkışı vs. seri bir araçtır vites 1-2-3 hemen toparlar kendini yokuş yukarı araç bayılmaz tabiri caizse keçi gibi tırmanır
  • En rahat ettiğim araba, şehirdışı uzun yol çok güzel. Arka koltukta 1.90 boyumda tek seferde 1000km gidiş 1000km geliş yaptım. Başka bir arabada olsa o kadar rahat edemezdim.
  • su arac satiliyorsa onunde vw amblemi var diye partner kangoo doblo connect bu aractan cok daha iyi caddy onermem hocam ya connect al yada doblo 3 al
  • aynı kasanın 2005 modeli kullaniyoruz sehirici yakıtı cok fazla değiştirmeyi bile düşünüyoruz parca+servisi biraz tuzlu olabilir konfor bakımın süper diyebiliirm
  • Aile için alınacaksa kesinlikle almayın pişman olursun. Bunu elimizden 3 tane ticari gecti buna dayanarak söylüyorum.
  • Bu segmentteki diğer araçlardan daha kalitelidir. Kazasız,bakımlı araca denk gelirseniz pişman etmez.
  • Direksiyonu vitrsi debriyajı pamuk gibi. Uzun yolda arkadakileri sarsar şöförü keyfe boğar performans tatminkar yakıt orta üst dizel için. Kayınpederimde var 190 k da 150 k da baskı balata 170 gibi de turbo değişti ama sürekli toz toprak tarla içinde haricinde nerde ucuz mazot var koydular yol tutuş bekldiğimden iyiydi. Amcamda 7 k da connect var ses konfor v. S km ye rağmen daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar genel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Genel olarak yapılan yorumlar olumlu yönde olması güzel bir durum.

    Bu aracı en çok beğenme sebebimiz aile olarak amcamın vw caddysinde gezme fırsatımız oldu diyebilirim.Aile olarak biraz geniş bir aileyiz diyebilirim buda tercih sebeplerinden bir tanesi.Diğer bir konu memlekette gidip gelirken insan ister istemez yanında birşeyler getiriyor ve bunlar içinde bagaj hacmi önemli bir durum oluyor.Köyde evimize amcam kendi aracı ile bazen tek kişilik koltuk bile götürdüğüne şahit oldum Bagaj olarak bizi son derece yeterli gördüğümüz bir araç.

    Ben çok farklı araçlar kullanmadım fakat caddy,connect,doblo kullanmış biri olarak caddy benim daha hoşuma gitti diyebilirim. Servis olarak aynı sınıf diğer araçlara nazaran pahalı olduğunu biliyorum ama kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

    Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan Cenaze -- 3 Haziran 2014; 7:55:51 >




  • ticari araç olarak düşünüldüğünden arka taraf konforsuz. şirkette bir tane var şehir içi tümsek geçişlerinde bile oturanın belini rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.