Şimdi Ara

Cadılar Bayramı Kostümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cadılar Bayramı, her sene 31 Ekim’de kutlanan bir bayramdır. Çocukların genellikle korkunç kostümler giyerek kapı kapı dolaşıp şeker, meyve ve diğer hediyeleri topladığı bir bayramdır. Diğer Cadılar Bayramı kutlamaları arasında maskeli balolar, korku filmi seansları ve perili olduğuna inanılan evlere düzenlenen geziler sayılabilir.

    Cadılar Bayramı’nın sembolü gülen bir balkabağıdır. Çocuklar korkunç kostümler giyerek kapı kapı gezerler ve ev sahiplerine “Şaka mı, şeker mi?” diye sorarlar. Ev sahibi “Şaka!” derse çeşitli muziplikler yaparlar. Büyükler çocuklara şekerleme ikram ederler veya harçlık verirler.

    Yetişkinler genellikle Cadılar Bayramı’na en yakın hafta sonunda kostüm baloları düzenlerler. Bu kostüm partilerinde misafirler cadı, hayalet veya korku filmi karakteri gibi korkunç kostümler giyerler

    Cadılar Bayramı Kostümleri, Hallowen Kostümleri için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Her yaş grubu için Cadılar Bayramı Kostümleri renk renk, çeşit çeşit sizleri bekliyor. Cadı Kostümleri, Şeytan Kostümleri ve daha bir çok kostüm sizleri bekliyor. Onlarca maske çeşitleri ve aksesuarları Hallowen, Cadılar Bayramı ile ilgili her türlü kostüm kiralama ve satışı için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

    Cadılar Bayramı Kostümleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unmercy -- 4 Eylül 2017; 12:44:1 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.