Şimdi Ara

ÇADIR POLLERİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, çadır almayı düşünüyorum. Almak istediğim çadır Türkiye de satılmıyor ve çadırın direkleri yok. Çadırın markası ile iletişime geçtim, çadır artık üretilmediği için çadırın bilgilerini tam olarak öğrenemedim. Orijinal direk kalınlığı 11mm olduğunu öğrendim tahminen de poller birleştiğinde toplam 5 metre uzunluğunda olacak. Bu şekilde 3 tane 5er Metre lazım. Decathlon da çadırların çoğunun polleri 6mm kalınlığında. Decathlon 8.5 mm 5 metre uzunluğunda pol satıyor. Demem o ki:

    1)6mm o çadırları taşıyorsa 8.5mm olan poller sizce 11mm olması gereken çadırı taşır mı ?

    2) internette 9.5 mm kalınlığında satılan markasından emin olmadığım poller Decathlon un 8.5mm olan pollerinden farklı veya daha dayanıklı olur mu?

    3)Son olarak ne kadar araştırdıysam da bulamadığım 11mm kalındığında toplamda 5metre uzunluğunda olacak şekilde Pol satışı yapan bir yer bulamadım.(11mm olarak sadece 1 2 parça satılıyor onlar da ya alüminyum ya da aşırı pahalı) bu tarz parçaları alabileceğim, bulabileceğim en kötü yaptırabileceğim herhangi bir yer biliyor musunuz?

    Cevaplarsanız çok sevinirim çadır gerçekten almak istediğim bir çadır tam bana göre, en küçük bir bilgi bile verseniz çok yararı dokunur. Çadır ve kamp hakkınnda vermek istediğiniz öneriler olursa da beklerim şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.