Şimdi Ara

Cafe de kullanılacak projeksiyon cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açacağımız açık hava cafe de kullanmak için projeksiyon cihazı arıyoruz . Projeksiyonlar hakkında hiç bilgim yok.

    Taşınabilir projeksiyon perdesi alıp açık hava da haftasonu akşamları film gecesi için kullanıcaz.

    Anker Nebula Mars 2 Pro cihazını denk gelmişti gezerken . Küçük bi cihaz ve görüntü kalitesi hoşuma gitti . Şarjlı olması da bizim için bi artı.

    Önerebileceğiniz 15-20k bütçeli cihaz var mı . Şimdiden teşekkürler




  • Lümen değeri yüksek olsun hocam bakacağınız cihazda min 3000-4000 lümen arayın. Düşük olursa keyifi azaltır. Açık havada yüksek parlaklık daha iyi olacaktır.
    Mars 2 pro bataryalı taşınabilir olarak tasarlanmış bir cihaz. Kafe için kullanışsız olur diye düşünüyorum.
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Örnek verebileceğiniz cihaz var mı hiç anlamıyorum projeksiyon işlerinden . Samsung Freestyle bakmıştım bugün 100inç e kadar görüntü veriyormuş küçük gelebilir bize
  • Bende tam anlamıyorum ama araştırmalarıma göre belli başlıklara ayrılıyor taşınabilirler, ev için, iş için
    Sizin şeçtiğiniz modeller taşınabilir porteable projeksiyonlar bunlar anca kampa falan giderken tek başına bişeyler izlerken iyi gider. Parlaklıkta sizi üzer.
    Ev için olanlar genellikle 1000-2500 ansilümen olan modeller
    Bunlar parlaklık olarak nispeten düşük olduğu için iş veya outdoor kullanılması zevk vermez
    İş için 3000+ ansilümen olması gerek bakacağın modelde bunu aramalısın
    Bide 3çeşit ışık gücü var lümen-ledlümen-ansilümen siz ansi olanlara bakın ansi amerika standartlarına göre düzenlenmiş parlaklık.

    Ledlümen, ansi lümene göre 2.5-3 kat yüksek olur. 500 ledlümen 180-200 ansilümen olur.

    Normal lümen meselesine hiç girme çinlilerin kendi ölçümlerine göre kuralları ölçenin belirlediği ölçüm yöntemi 8500 lümen yazan model 350 ansilümen oluyor mesela.

    Ansi lümen, amerikan standartları beyaz perde üzerine belirli uzaklıktaki projeksiyonun ekranının 9 a bölünüp her bölgenin lümen değer ortalaması gibi bişey. Adamlar bakmış herkes kafasına göre bişeyler yazıyor kendi sistemini kurmuş.

    Fakirlik sağolsun bunların hepsini araştırdım öğrendim. Son olarak inceleme videolarına sakın bakma üzülürsün. Buradaki bir projeksiyon satan şirketi aradım yardım için benim aklımda bir model vardı adam başkasını önerdi daha pahalı dedim neden bunu öneriyorsun, diyor görüntüsü daha güzel biraz teknik konuşabilirdi. Araştırdım önerdiği p. 10 bit benimki 8 bit renk derinliği sunuyormuş bana bunu desene. Yabancı inceleme sitelerine baktım benim cihaz eğitim için 10 cihaz arasında gösterilmiş ve diğer 9 u benim cihazın 2.5 kat daha pahalısı. Yani önerilere değil incelemelere bak özelliklerine bak onlar yalan söylemez.




  • MediaMarkt e projeksiyonları deneyimlemek için gitmiştik eşimle. Öncesinde Xiaomi ye uğradık 23bin tl dediler Smart Projektör 2 Pro ya 1200 Ansilümen . MediaMarkt e geçtik Samsung Freestyle i canlı bi görelim fiyat alalım diye . Samsung temsilcisi arkadaş tanıdıktı önceden Tv almıştım muhabbetimiz var . 16600 olan Freestyle modelini 15000TL ye düşüyordu . 30bin Mah 65W powerbank hediyesi ile birlikte . Samsung Kampanyası varmış 1750 TL para kart hediyesi varmış Samsung Türkiye’nin . Ondan da faydalanınca fiyatına göre çok mantıklı geldi cihaz . Daha yeni model oluşu , yazılımının güncel oluşu . Netflix lisanslı olması Samsung servis ağını düşününce almaya karar verdik .
    Samsung da Ocak ayı Para Kart kampanyası varmış 1750 TL yüklü para kart gönderecekler evimize . Sanal Kart gibi her yerde kullanabileceğim internet alışverişi bile yapabilirsiniz her alanda kullanıma açık dedi . Samsung sitesine evrakları yükledim 2-3 hafta içerisinde evimize para kart kargolanacakmış .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.