Şimdi Ara

Çağrı merkezinde çalışanların fikirlerini bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bugün özel bir kuruluştan aradılar. kendi çağrı merkezlerinde çalışmam için mülakata gelmemi istediler. mülakatta neler sorarlar, nasıl davranmam lazım. "çağrı merkezi müşteri temsilcisi" sıfatıyla çalışacakmışım. satış falan yaptırırlar mı telefonda. (eğer satış varsa girmem o işe, çünkü saha satış ve telefonla satışa oldumolası sıcak bakamadım)
    çağrı merkezinde hiç çalışmadığım için bayağı bir tereddütte kaldım ve uzun zamandır iş bulamıyorum. bi de adamlar kendileri aradı. işe girme ihtimalim daha yüksek olur diye düşünüyorum. fikirleriniz ve düşünceleriniz nelerdir ? ? ?

    Not: biraz karışık bi anlatım oldu farkındayım. artık neresinden tutarsanız orasından cevaplayın. Teşekkürler...



  • Arkadaşım vakti zamanında beni de hsbc için çağrı merkezi görevlisi pozisyonunda mülakata çağırmışlardı ama yaptığım araştırmalardan sonra kabul etmemiştim. Karakter olarak o kadar sabırlı bir insan değildim hani karşımdaki insan şahsıma hizmet kisvesi altında söverken kendimi frenleyip hala beyefendi ayağa yapamayacağım, bazı çağrı merkezlerinin katı kurallarına uyamayacağım( şu kadar mola saati, bir günde şu kadar telefona cevap verme gibi) için kişisel nedenlerden ötürü kabul etmedim. Senin fikrini de değiştirmek istemem bir iş bulmuşsun günümüz şartlarında o işi bulmak için uğraşan o kadar insan var ki.. ekşisözlük, uludağ, itüde falan çalışanlar tecrübelerini aktarmışlar bir araştır istersen.. Hayırlısı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksenophanes

    Arkadaşım vakti zamanında beni de hsbc için çağrı merkezi görevlisi pozisyonunda mülakata çağırmışlardı ama yaptığım araştırmalardan sonra kabul etmemiştim. Karakter olarak o kadar sabırlı bir insan değildim hani karşımdaki insan şahsıma hizmet kisvesi altında söverken kendimi frenleyip hala beyefendi ayağa yapamayacağım, bazı çağrı merkezlerinin katı kurallarına uyamayacağım( şu kadar mola saati, bir günde şu kadar telefona cevap verme gibi) için kişisel nedenlerden ötürü kabul etmedim. Senin fikrini de değiştirmek istemem bir iş bulmuşsun günümüz şartlarında o işi bulmak için uğraşan o kadar insan var ki.. ekşisözlük, uludağ, itüde falan çalışanlar tecrübelerini aktarmışlar bir araştır istersen.. Hayırlısı olsun..


    teşekkürler hocam. oralara da baktım, çıkan sonuç ortam güzel ama çalışılacak bi iş değil, ayrıca daha iyi bir iş bulana kadar çalışıp çıkmış çoğu. hiç çalışmadığım için kararsızım. her ihtimale karşı denemekte fayda olabilir diye düşünüyorum.

    bi de şu mülakattan geçmek için özellikle yapmam gereken bişey var mı ? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ...




  • Bende hsbc bankasinda is gorusmelerine katiliyorum su an mulakat ve testi gectim.Calisma sartlari ve gelecegi hakkinda bilgi paylasirsaniz memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.