Şimdi Ara

Çakma İpodlara Firmware yüklenir mi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar bende bi çakma ipod var. Yaklaşık bir buçuk ay önce aldım. İÇerisinde müzik oynatma-video-text-phonelist-fm radyo-picture-record gibi özellikleri var. Aşağıda verdiğm resimden görebileceğiniz gibi apple işareti var üzerinde. Sorumu sormadan önce şunu söylemek istiyorum. Firmware in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Önce bu konuda yardımcı olursanız ve sonra da buna yüklebiliyosam firmware in yüklenmesi konusunda yardımcı olursanız sevinirim!!!!

    Mp3 Player
    SC85051E
    2006/04/07
    ACT_V3.5.35






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga3806 -- 10 Eylül 2007; 13:49:56 >



  • cevap verecek bi görevli arkadaş bile mi yok ya?
  • bildiğim kadarını anlatayım firmware yüklemekle aletteki yazılımsal hataların giderilmesi sağlanıyor yani daha düzgün çalışan bir yazılım yükleniyor cihaza.
    senin cihazın versiyonunu yükseltmek için (varsa) kendi sitesinden yardım alabilirsin. Apple ipod için olan yazılımlar seninkine olmaz herhangi sorunun yoksa (yazılım olarak, donma takılma vs) zaten gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 10 Eylül 2007; 23:21:23 >
  • teşekkürler
  • tolga dostum aynısındanbende aldım ama vıdeo oynatamıyorum sen nasıl yaptın bu ısı yaptıysan ve sarkı lıstesıı yokmu bunlarda ılla tek tek sırasıylamı acıyor
  • kardeşim ben aldım tabi lırken şok olmuştum çünkü üstünde ipod yazıyordu. Tabi ipod hakkında pek bi bilgim de yoktu o zaman ama kaçak olduğunu biliyordum. Bana herhangi bir cd vermediler ama başka bi arkadaştan video uzantısını öğrendim avm player olarak çalışıyor. Çeviri falan yaparak izlemeye başladım eğer sendeki çakma ipod da da video simgesi varsa ana menüde bi avm yi dene. UMarım işini görür!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.