Şimdi Ara

Çalınan face acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşimin face hesabı çalındı. Silahlı bir adam fotosu ve Arapça yazılar var isminde. Biz telefon numarası olarak yaptık isim kısmını mail hesabımız eskiydi. Mail hala duruyormus ama ne şifre hatırlıyoruz ne de orada verilen tlf sonu bizimkiyle aynı. Anlayacağınız bizim hem mail hem face hacklenmis görünüyor alamadık geri ne yapılabilir. 10 yıllık hesap yani biz telefon numarasini ekleyip sorunsuz kullaniriz sanıyorduk telefon numarası değişmiş önceki telefon bizim eklediğimiz kendi numaramiz yok bile aramada. Lütfen yardım siber suçlara vs gitmeye gerek var mı? Ya da öncesinde benzer durumlar nasıl halloldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Koskoca dh da bir tane bile çözüm duyan ya da yapan olmadı mı? Onlarca şikayet ettik face oralı değil kimse bir yol bilmiyor bu nasıl güvensiziliktir böyle? Yeni hesap açıp kendi fotomuzla kendi listemizden çoğu kişiyi ekleyip bu benim eski hesabim diye eskisini kapatan olmuş burada yazmış bir arkadaş. Bu nasıl oluyor ona göre biz de deneyelim. Nereye şikayet ediliyor son çare bu kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır kullandığım DH ölmüş resmen. Bir çok konuya bakıyorum ki ne yorum ne yanıt ne kimseye bir bilgi paylaşımı. Buraları da yemişiz çoktan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de benzer durum oldu. Klon face açıldı.
    Pasaportu tarayıp gönderdik. Bakın orijinal kişi bu, diğeri sahte hesap, zaten 1 hafta önce açılmış vs yazmadığım kalmadı.
    Pasaport gönderidk daha ne yapalım dedik, kapamadılar. 1 ay sonra toplu şikayet üzerine kapandı.
    O gün bu gündür bir daha facebook kullanmadık.
    Siz siz olun sorunu çözün ve kullanmayın, önemseyen yok.
  • Biz de şimdi ikinci bir face açtık yakınları ekledik ama simdi nereye basvurmak lazım. Eşimin yeni hesabından o hesabi şikayet ettik ordan dönüş olurmu ki? Şikayeti yaptığınız alanı hatırlıyor musunuz? Şimdi yeniden serüvene başlayacağız orası oraya atıyor biz kendimizi ispatlayamiyoruz. Kimlik istedikleri yeri bulsak halledeceğiz. Teşekkürler yanıt için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldirmas A kullanıcısına yanıt
    Hesabı şikayet et kısmında baya uğraştıktan sonra kimlik doğrula çıkmıştı zannedersem. Pek fazla da hatırlayamıyorum 3 sene geçti ve sinirliydim.
    Pasaport taraması ve Uluslararası kimliği (bizim yeni kimlikler gibi) tarayıp ve kimlik elimizde fotoğraf çekilip yollamıştık. Beyefendiler yine de kapamamışlardı fake hesabı. Şimdi anlatınca şaka gibi gelebilir, bize ders oldu, umarım size de ders olur.

    Kimlik doğrulama vs gibi bir seçenek bulabilirsen şikayetler esnasında oradan mutlaka kimlik vs tarayıp ekle. Derdini yaz.

    Sosyal medya kullanmıyor musunuz derseniz, son bir yıldır instagram kullanıyoruz ama kesinlikle fotoğraflarımızı eklemiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aldirmas

    Biz de şimdi ikinci bir face açtık yakınları ekledik ama simdi nereye basvurmak lazım. Eşimin yeni hesabından o hesabi şikayet ettik ordan dönüş olurmu ki? Şikayeti yaptığınız alanı hatırlıyor musunuz? Şimdi yeniden serüvene başlayacağız orası oraya atıyor biz kendimizi ispatlayamiyoruz. Kimlik istedikleri yeri bulsak halledeceğiz. Teşekkürler yanıt için
    arkadaşlarınız fake hesabı şikayet etsin bir yolu bulunabilir bu sayede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F0C9EBFD

    arkadaşlarınız fake hesabı şikayet etsin bir yolu bulunabilir bu sayede

    Alıntıları Göster
    olabilir belki denemek lazım
  • Sorunu çözdük, aynen durum şöyle diğerlerine de örnek olsun; Yeni Hesap açıp, kendi fotolarimizi koyup, listesindeki herkesi ekledik. Sonra yeni ve arkadaş listesi dolu hesapla şu linkteki profil hesabımi çaldı şikayet edin dedik. Birini taklit ediyor kim diye sorunca da bu yeni profilimizi gösterin dedik. Biz de kendimizi taklit ediyor diye gösterdik. Önceden olan şikayetlerin etkisi oldu mu bilmiyorum ama... iki aynı isimle profil var ve ortak arkadaşlardan çok kişi aynı iddiada bulununca hesap kapatıldı. Yeniden yardım bölümünde aramaya kimlikle hesabi geri alma vs yazıp uğraşınca kimlik istenen yer çıkıyor ama eşim gerek yok çok kullanmıyorum bu yeni hesap kalsın dediğinden o kısımla uğraşmadık. Umarım diğerlerine de yardimi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aldirmas

    Sorunu çözdük, aynen durum şöyle diğerlerine de örnek olsun; Yeni Hesap açıp, kendi fotolarimizi koyup, listesindeki herkesi ekledik. Sonra yeni ve arkadaş listesi dolu hesapla şu linkteki profil hesabımi çaldı şikayet edin dedik. Birini taklit ediyor kim diye sorunca da bu yeni profilimizi gösterin dedik. Biz de kendimizi taklit ediyor diye gösterdik. Önceden olan şikayetlerin etkisi oldu mu bilmiyorum ama... iki aynı isimle profil var ve ortak arkadaşlardan çok kişi aynı iddiada bulununca hesap kapatıldı. Yeniden yardım bölümünde aramaya kimlikle hesabi geri alma vs yazıp uğraşınca kimlik istenen yer çıkıyor ama eşim gerek yok çok kullanmıyorum bu yeni hesap kalsın dediğinden o kısımla uğraşmadık. Umarım diğerlerine de yardimi olur.
    bu süreç kaç gün sürdü hocam. aynı dert bizde de var




  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin gec yazıyorum ama yeni girdim foruma. Son bahsettiğim işlemden sonra birkaç gün içinde halloldu ama bahsettigim önceki süreç etkiledi mi bilmiyorum. Umarım sizin de sorun çözülmüştür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.