Şimdi Ara

Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty serisinden Call of Duty 3 piyasaya sürüldüğü dönem bilgisayar için çıkış yapmamıştı. Bu oyunu oynamak için çıkış yaptığı konsollardan birine sahip olmanız yada bu konsollardan birinin emülatörünü kullanmanız gerekiyor. Ben de bu oyunun Playstation 3 emülatöründe oynamak için gereken adımları anlattım. Oyun orijinalde 30 fps ama emülatörde 60 fps oynama imkanımız mevcut. Eski savaş oyunları atmosferini seviyorsanız bu oyunu da seveceksiniz.



    Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Call of Duty serisinin bilgisayar için çıkış yapmayan oyunu Call Of Duty 3'ü emülatör yardımı ile bilgisayarda oynamak için gerekenleri anlattım. Kullandığım sistem: İşlemci: Ryzen 5 3600 Ekran kartı: Msi Rx 5700 mech gp oc Anakart: Msi B450m Pro Vdh Max Ram: 8*2= 16 gb G.skill Ripjaws V 3600 mhz
    https://www.youtube.com/watch?v=4FJLpQVX2bs&feature=youtu.be



  • Yine sizin rehberinizden yararlanacağım :) teşekkürler hocam hiç aklımda yokken konuyu gördüm oynayasım geldi çocukken oynayamamıştım ukte kaldı içimde.

    Bu pc3 emulator Xbox gamepad destekliyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benimde konsolum olmadığı için oynayamadığım bir oyundu, çıktığı dönem çok oynamak istesekte oynayamadık imkansızlıktan. Sonunda bende bu hevesimi gidermiş oldum 🙂 sonra düşündüm ki belki benim gibi başkaları da vardır, o nedenle yaptım bu videoyu. Rpsc3 emülatöründe xinput ayarı yani xbox gamepad desteği var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turquoise.blue kullanıcısına yanıt

    Hocam rehber sayesinde hiç zorlanmadan açtım oyunu teşekkür ederim. Şimdi bir sorum var bu tuşları xbox ile değiştirebilir miyim?


    X, Kare, Üçgen değil de A,Y,B vs.. yapmak istiyorum.



    Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)
  • Rica ederim. oyun play station 3 sürümü olduğu için tuşlar ona göre ayarlanmış. maalesef öyle bir değişim şansı olmadığı görülüyor. ben hiç xbox kumandası kullanmadığım halde tuşlarının dualshock 4 teki yerini öğrenmek zorunda kaldım windowstaki oyunların xbox kumandası desteğinden dolayı. Bir süre kullan alışırsın 🙂 x işareti = a yuvarlak = b kare = x üçgen = y




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 23 Şubat 2023; 12:23:36 >
  • Eline sağlık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler gamepad alınca denerim

  • Rica ederim. Bazı ayarlamaları yaptıktan sonra klavye ve fare ile de oynanabiliyor ama ben videoyu hazırladıktan ve paylaştıktan sonra test ettim klavye ve fare oynanışını. Klavye ve fare için ek video yapacağım. Oyun kumandası daha rahat oynanışa sahip, klavye ve fare ile oynarken farenin aşağı ve yukarı bakışları bana rahat gelmedi ama isteyen ve soran olur diye hazırlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 23 Şubat 2023; 13:48:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu klavye ve fare ile oynamak isteyenler için ek anlatım videosu hazırladım. Kumanda kadar rahat olduğunu düşünmüyorum, dileğen deneyebilir.



    Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    "Call of Duty 3 oyununu bilgisayarda oynamak" isimli videoda bulunmayan klavye ve fare ayarları için ayrı bir video hazırladım. Oyunu oynamak için ilk videoyu izlemeniz gerekiyor. Daha sonra bu videodan yaralanarak kalvye ve fare ayarlarınızı yapabilirsiniz. İyi oyunlar. Oyunun rehberine için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/4FJLpQVX2bs
    https://www.youtube.com/watch?v=x48yidLeQvE&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.