Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Tek merak ettiğim acaba arabayı biz mi süreceğiz yoksa video mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 12 Ağustos 2014; 17:02:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

    Tek merak ettiğim acaba arabayı biz mi süreceğiz yoksa video mu?

    Videoda can filan göstergesi olduğu için herhalde biz süreceğizdir. Ama şimdiden araba konusunu da halletmiş gibiler çünkü bf cod'ye göre araba konusunda çok çok iyiydi. Ben bu oyundan çok umutluyum.
  • Don_Kisot kullanıcısına yanıt
    Araba sürmekte sıkıntı yok ama adam resmen şov yaptı orda en sondaki kazayı da düşününce oyuncu kontrolünde olmayabilir gibi geldi gerçi öyle bir durum olas CoD ağır eleştri alır. Araba eklemeleri iyi olmuş tank sürmek çok zevkli olmuyor araba, motor daha zevkli.
  • Senaryo gameplay'i yine mükemmel olmuş
    Ama multi hoşuma gitmedi pek

    Umarım şu care package yine pointstreak olarak geri gelir ghosts da çantayla challange'larla uğraşıyordu care package için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

    Araba sürmekte sıkıntı yok ama adam resmen şov yaptı orda en sondaki kazayı da düşününce oyuncu kontrolünde olmayabilir gibi geldi gerçi öyle bir durum olas CoD ağır eleştri alır. Araba eklemeleri iyi olmuş tank sürmek çok zevkli olmuyor araba, motor daha zevkli.

    Arabayı biz süreriz de o takla falan oyun kontrolüyle olur muhtemelen.
    Bf4'ün ilk bölümünde de arabayı biz sürüyorduk ama oyun bizi suya atmıştı bölümün sonunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Igrenc olmus rezalet hic begenmedim kac senedir cod oynarim bu sene battlefielda gecicem galiba bu nedir beyler ya ucuyo kaciyo gorunmez oluyo crysis oynarim ben onlari istesem zaten hic begenmedim (Multi)
  • Sırf o boktan care package sistemi yüzünden ghosts'u almadım. Hoş cod tarihinin en berbat killstreakları ghosts'taydı. En son videolarda gördüğüm kadarıyla multide böcekler hayaletler predatorler geziyordu oyunun tam anlamıyla anasını skmişlerdi. Umarım bunda öyle bir saçmalık olmaz. Videolardan anladığım kadarıyla Care package normal streak olarak geri dönmüş. Tek istediğim Mw3'teki gibi bol sayıda killstreak seçeneği sunması. Sktiriboktan ghosttaki gibi kediyle köpekle bu işin olmayacağını anlamışlardır umarım. Ancak o jetpack olayı can sıkıcı.En azından zıplamalar arası biraz zaman koymaları gerek. Yoksa sürekli jumpflood yapan bebeler olursa oyun bir boka benzemez.
  • Multiplayer gameplayini izledim ve tek kelimeyle çöp. Bir oyun bu kadar abartı ve yapmacık olabilir. Güzelim serinin sonunu getirdiniz helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Single player yine güzel olacaktır ama maaleser multisi pek hoşuma gitmedi. Oyun bir çıksın multi gameplay videolar ile dolsun youtube o zaman oyunu alıp almama konusunda daha net bir karar vereceğim.
  • bana göre süper oyun olmuş


  • Bu yılın Call of Duty'sinde dikkatleri çeken en önemli özelliklerden birisi, yapımın sahip olduğu gelecek temasıyla birlikte ön plana çıkan exoskeleton teknolojisi. Bu kıyafetle birlikte askerlerimiz oyun alanında daha etkin hareketler yapabiliyor ve yeni hareketler multiplayer modunda alışkın olduğumuz geleneksel yapıyı doğrudan etkiliyor. Bu radikal değişiklik her oyuncu tarafından hoş karşılanmayabilir. Ancak yapımcı ekibin bu konuyla ilgili bir çözümü var.

    Sledgehammer Games'ten Michael Condrey ve Glen Schofield tarafından yapılan açıklama geleneksel yapıyı sevenleri mutlu edecek nitelikte:

    "Bazı oyuncuların geleneksel oyun alanına geri dönmek isteyebileceklerini anlayışla karşılıyoruz. Bu yüzden çift zıplama ve exoskeleton özelliklerinin yer almadığı geleneksel bir oyun listesi bulunacak. "

    Kaynak:http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-CoD_Advanced_Warfarein_Multiplayer_Modunda_Exoskeleton_Kullanimi_Tercihe_Bagli_Olacak-68341.htm#header









    Şimdi oldu işte oyun baya iyi geliyor




  • ohh be rahatladim nedir millet cat cut ucuyor zipliyor gitsin titanfall oynasin onu isteyen hadi biraz oynariz da bu exosuz oynama modu olmasa rezalet olurdu sevindim :)))
  • Single baya baya iyi olacak gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten videodaki mp sorununuda halletmişler gibi. Heralde işte bu sefer oldu diyeceğiz. Grafik sp ve mp. Bunların tümünü başaran nadir oyunlardan olabilir.
  • Multi videolarını izledim bir youtuber birkaç gameplay koydu exo-suit varken dahi oldukça eğlenceli duruyordu oyunlar.
  • oyun titanfall a benzemniyor arkadaşlar birtek silahlar benziyor o da halo vs. oyunlarda da var
  • Daha önce cod oynamadim hic acaba elimdeki bf4+pre yi satıp bunu alsam pişman olur muyum ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Oynamadan karar vermeyin BF4 daha yeni dlc ve güncelleme aldı hatta belki de bu sebepten Hardline ertelendi. CoD:AW kötü çıkarsa elinizdeki oyundan olmayın.
    Multiplayer dinamikleri birbirlerinden çok farklı iki oyun var ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change.Org sitesinde oyunun türkçe olması için kampanya başlatmışlardı. Sonuç ne? Oyun türkçe mi çıkacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_k

    Daha önce cod oynamadim hic acaba elimdeki bf4+pre yi satıp bunu alsam pişman olur muyum ki

    Öncelikle zorlana bilirsin çünkü oynanış bakımında ciddi farklar var. Ben cod 5 hariç bütün call of duty leri ve bf 1943 bf vietnam hariç bütün bf leri oynamış biri olarak Online da en iyi oyun bf 3 ve 4 tü. Singplayer olarak cod mw serisiydi ama oynanış ve grafik olarak kesinlikle bf daha iyiydi. Bence bf 4 den sonra eskisi gibi olacaksa pişman olabilirsin ama sonsuza kadar bf oynayacak değilsin ki.

    Kısaca şuanlık çok erken ama eskisi gibi olacaksa pişman olabilirsin çünkü hiç oynamamışsın. Ama bu cod nin en iddialı oyunu olacak yani parana da değebilir. Öneririm ilk önce kullanıcı yorumlarına bak ve imkanı bulursan playstation kafede dene. Beğenirsen al. Hala kafanda soru işareti olursa ve kötü değilse sat, al çünkü sürekli bf de kalacak değilsin.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.