Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 2 çalışmayı durdurdu yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu yeni yükledim sorunsuz oynuyorum ancak ikinci bölüm sanırım adı celerium o bölümü oynarken herşey güzel kafalarına sıkıyorum falan en son kutudan çıkan mühendis/bilim adamı herifle kapıyı açarken iki tarafla optik okuyucudan oyun donuyor ve çalışmayı durdurdu hatası alıyorum aynı zamanda ship console diye bişeyde geliyor lütfen bilen varsa acil yazabilir mi



  • kimse bilmiyordu sanırım ben kendim buldum çözümü update 1 ve 2 yi yapınca sorun düzeldi hadi eyvallah
  • Sağ alt koseden bılgısayarın tarıgını 13.11.2012 yap bi
  • Arkadaşlar aynı hata bende de oluyor , oyun orijinal değil , tarihle deniyorum sonuç alamıyorum , steam kurulu yönetici olarak da çalıştırıyorum . Başka bir bildiği olan yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurbayrktr

    Arkadaşlar aynı hata bende de oluyor , oyun orijinal değil , tarihle deniyorum sonuç alamıyorum , steam kurulu yönetici olarak da çalıştırıyorum . Başka bir bildiği olan yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim .

    Buraya bakmanı bakmanı isterim ben sorunu burdan çözdüm inşallah sende yaparsın.

    http://www.youtube.com/watch?v=-LR6V617I0o
  • Arkadaşlar youtube daki videoda anlatılan herşeyi yaptım. 1 ve 2 nolu güncellemeyi yükledim. steam var zaten onla oyunu açabiliyorum. tarihide değiştirdim. crack de var zaten bi sürü bölüm oynadım. sadece David Mason ve bi adam boks yapıyorlar o videoda adamı yere serdiği an video donuyor ve öyle kalıyor. sonra CALL OF DUTY (R) BLACK OPS 2 ÇALIŞMAYI DURDURDU. Diyor ve alttada windows bir çözüm bulduğunda sana bildirecek yazıyor. Programı kapat düğmesi var o kadar. Yardımcı olabileceğiniz birşey varmı ?
  • kardeşim bendede aynı sorunlar oluyordu sorunsuk crack var nette ara biraz bulursun burda yazmiyim site isimlerini sonrada tarihi değiştir oyun açılıncada başka tuşlara basma aradaki videolar gitsin diye oyunun ikonuna geli sağa tıkla dosya konumundan yönetici olarak çalıştır de ozaman oyun açılıyor...
  • Yapman gereken şey çok kolay en son bölüme geçerken banada olmuştu. İnternetten %100 save indir zaten dosyaları nereye atacağını söylerler sana sonra youtubeden bölümlere sırasıyla bak 2. bölümden sonraki bölüm youtubeye black ops 2 mission 3 yaz adı çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.