Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
41
Favori
108.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silah özelleştirmeleri felan manyak olucak gibi duruyor
    Uçma zıplama bencede az olmalı zaten uçmanın felan kapalı olduğu bir modda olucaktır AW deki gibi onu oynarım bende :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=TsBAHAJflOM

    Zıplama felan yok bildiğmiz BO2 onlinesi





  • Zombi modundan bir haber varmı? Alırsam Zombi modu için alacağım şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XaViEsTa

    Zombi modundan bir haber varmı? Alırsam Zombi modu için alacağım şahsen.

    Sadece ücretsiz olacağı söylendi ama umarım BO1 VE BO2 deki gibi olur hele hele BO2 deki o otobüs bölümü neydi öyle ömrümü yedi multisi fena durmuyor umarım zombiside böyle olur :)
  • Bo1 karakterlerinin kemikleri sızlıyor
    Call of TitanSis hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun aw 2 olmus resmen millet yine havadan asagi inmiyor gelmez artik eski cod multileri benim icin bitmistir cod...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun AW ile alakası yok.

    Ayrıca CoD tarihinin en iyi oyun içi seslerine sahip oyun seslendirmeler falan harika olmuş silahlarda sonunda boncuklu tabanca gibi değil.

  • Uçan kaçan olayı bana da ters biraz multisi hiç sarmıyor ya. Ama illa story mod u bitiririm. Sonra bu oyunu oynamadık demeyelim.
  • Perkler mantıklı olsun silah ve silah özelleştirmeleri zengin olsun tamamdır oynatır yine
  • Baya bir video izledim haritaları güzel oyunun.
    Birde AW oyunun da ki gibi çatılara çıkma yok genelde yerde geçiyor çatışmalar.
    Exo çok işlevsel değil gibi yani.
  • Call of Duty Black Ops 3'ün E3 2015'te tanıtımı yapıldıve yeni oynanış videoları yayımlandı. Bu tanıtım ile birlikte Black Ops 3'te bulunacak olan silah özelleştirme mekaniği de gösterildi.

    Black Ops 3 ile birlikte artık oyuncular silahlarını belirli bir seviyede özelleştirebilecekler ve boyama işlemini kendileri yapacaklar. Yani Sledgehammer Games tarafından oyunculara direkt olarak silah kaplama yaratma seçeneği veriliyor.

    Gunsmith özelliğinin PlayStation 3 ve Xbox 360'ta bulunmayacağı da açıklandı. Ağustos ayında ilk olarak PlayStation 4'te olmak üzere oyunun betası yayımlanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 multi trailer'da oyun hızlı görünüyordu fakat youtuber videolarında daha sakin. Oynanış hissi bo2'ye çok benziyor bir kaç videoda bunu söylediler. Hit detection biraz değişmiş, değişmişten kastım 2-3 mermi ile çabucak ölünmesi. Ben hardcore'cu olduğum için bunu daha bir rahatlıkla söyleyebilirim geçmiş oyunlarda olsa (bo2 ve öncesi) bu hit detection'a hardcore oynuyorlar derdim. Gerçi landan oynuyorlar online multide bu sayı biraz yükselir. Exo yok oyun %90 yerde geçiyor, yüksek yerlere çıkarken kullanılan trust jump'ın exo gibi oyunun tüm dengesini bozucak bir anormalliği görünmüyor. Sesler ilk kez çok iyi bunuda videolarda söyleyenler var. Geriye kalan son şey lobby sistemi. Ben oyuna hayran kalmadım ama beğendim kesinlikle ghosts ve aw faciasından iyi bu durumda kendi adıma söylemek gerekirse Hybrid lobby olduğu takdirde almicam eskisi gibi birbirine komşu veya çok yakın 3'er 4'er ülkelere bölünen local ayrımlar ve any-normal-best gibi domestic search imkanı konulursa alıcam. Neogaf ve türevi forumlarda da okuyorum bu hybrid lobby tam olarak herkesin başına bela olmuş durumda özellikle amerika ve avrupanın merkezinde yaşamayanlar için. Herkes aynı şeyi söylüyor "kendi ülkemizden çok uzak başka ülkelere bağlanıyoruz ve bu durum oynanmayacak kadar gecikmeye neden oluyor" Firmaya bu yönde baya twit atılıyor resmi forumda bir sürü başlık var umarım bu lanet search sisteminden vazgeçerler. İsterseniz bu durum için david vonderhaar'a twit atabilirsiniz.

    Birde yeni bir bilgi geldi. Gunsmith'de dizayn ettiğimiz silahları (custom camo dahil) public share ile paylaşabilcekmişiz. Buda baya güzel bir yenilik




  • Her sene aynı şey, dönsünler artık Stalingrad'a

    Şu sahneyi yeni nesil grafiklerle sunsunlar, başka bir şey istemiyorum.

  • Haritalar oynanış renk paleti gayet güzel duruyor ama yalvarırım şu oyuna düzgün silahlar adam akıllı killstreaklar falan koysunlar. MW2 nin harita yapısı silahları killstreakları hiç bir cod oyununda yoktu biraz ona benzetseler birşey istemiyorum daha.
  • silah sesleri olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun multiplayerı gözüme çok hoş geldi eski serilerin tadı var gibi
  • Oyun güzel duruyor ama bo serisi hep bana çızgi film gibi geldi yani nasıl anlatıyım bilemedim ama bu mw grafikleri yok oyunda.aw bile çok iyi olmamasına rağmen mekansal olarak bir gerçekçilik yaşatıyordu bana.yok anlatamadım derdimi yine
    He Alıp oynıcam her türlü o da ayrı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sonraki call of duty oyunu nasıl olur bilmiyorum ama ondan sonraki oyun taş ve sopalarla oynanacak.
  • Sesler güzel olmuş.Grafikler ise gerçekten vasat.Onun dışında yenilik namına getirilen şeyler zaten diğer oyunlarda(destiny,tfall vs) olan şeyler.Wall run felan Titanfall'un akıcılığının yanından geçmez.Adamlar duvarda koşmuyor sanki yürüyor gibi.Oyun bana BO2.5 gibi geldi.Bazı özellikler can sıkıcı olacak gibi.Bo2'de target finder+lmg kampçılardan illallah çekmiştim.Bunda da haritadaki diğer oyuncuları gösterecek bir özellik var.Tfall ve Blacklight'da da vardı bu.Bu oyunlara iyi yedirilmişti.Ama cod kitlesi gerçekten insanın sabrını zorlayan bir kitle olduğu için,bu özelliği alıp bouncing betty,shock chargelarıda alıp belli bir köşeye pusarak oynayabilir.

    Benim için en sıkıntılı şey bağlantı,onda da duyurulan yeni bir gelişme yok sanırım(server vs).Lag olayı CoD4/Mw2 seviyesinde olmadan p2p hiçbir cod oyununa tahammül edemiyorum.İnşallah bağlantı sorunları hallolur.BO2'de arap,rus,türk oyuncular aynı lobbyde oynuyordu.Hangi ping latency kriterine göre oyuncu seçiyordu oyun anlamak mümkün değildi.Bunda da aynı şeyler olursa sıkıntı.Beta açık beta olsa güzel olurdu.Beta için ön sipariş verme dayatmasına başladı firmalar artık.Eskiden oyunların demosu çıkardı denerdik.Şimdi oyun çıktığında 170+ tl vereceğin bir ürünü denemeden almak,gerçekten kolay olmuyor.Neyse inş. iyi bir oyun olur.Benim umudum yok açıkcası,ama olursa eskiden yaşadığım cod oynama keyfine dönmek güzel olur.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.