Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
12
Favori
112.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan bilgiler veriyorum.

    Doğruluk payı çok yüksektir.




    Ana karakterimiz Raul Menendez yada Alex Mason' ın oğlu David Mason. Oyunumuz 1980/2025 arasında 30 yıl aralığında geçiyor ve Woods' un hikayesini konu alacak. Flashbackler olacak. Çin ile gizlice birleşip Sovyet güçlerine saldıracağız. Multiplayerda Singapur'da gemi rıhtımlarında bir harita olacak. Oyun ana hikayede artık tek düze bir oynanış sunmayacak. Araçlar kullanılabilecek ve herşey sizin seçiminize bırakılacak. Nasıl oynamak istiyorsanız öyle oynayacaksınız.

    BO2' de yeni ışıklandırma ve haritalama teknikleri kullanılıyor. Bu sayede daha gerçekçi grafikler göreceğiz. Bu grafik yükseltmeleri oldu diye sistem performansını düşürmeyecek. Treyarch 60 fps de çalışacağını söylüyor. Zombiler geri dönüyor ama sadece multiplayer modunda olacaklar. Oyunda yeni modlar olacak. O videoda gördüğünüz atlar sadece Afganistan' da geçen o bölüme özel. Çoklu oyunculu modda kullanılamayacak. Multiplayer modda bizi önceki serilerden daha değişik şeyler bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 2 Mayıs 2012; 18:22:21 >




  • Full gerçek savaşmı yoksa uzayla ilgili saçma sapan birşeyler varmı arkadaşlar? Trailerde böyle araçlar filan vardıda uzayla ilgili gibi garip geldi inş öyle saçma şeyler yoktur ya
  • Hiç sevmem şöyle robotlu oyunları Black Ops'u da bu hale getirdiler .
  • daha söylemek için erken ama oyun güzele benzemiyor.uzay araçları vb. saçma şeylerle call of duty serisi biticek heralde.
    bide benim anlamadıgım biryer trailerde üstümüzden jet gibi şeyler geçiyor biz atlarla gidiyoruz? :D
  • Arkadaşlar, onlar uzay araçları değil. O araçlar şuan geliştirilme aşamasındalar zaten. Yakında askeri alanda kullanılacak o tür şeyler. Robot tank dışında, o biraz daha zaman alır. Drone lar zaten var. Turretlerde var. İnsansız hava araçlarıda var. Siz hala ne uzay, saçma falan diyorsunuz ? Atlarla gidiyoruz diyorsunuz. 2025' de atların soyumu tükenecek ? Atların olması kadar normal birşey yok. Çokta güzel olmuş. Oyunda geriye dönüşler yaşayacağız. O sırada Afganistan' daki o görevde kullanabiliriz. Bence o sırada kullanılacak çünkü gelen helikopter bile 2025' e göre eski bir helikopter. Bu da demekki geri dönüşlerin yaşandığı bir Afganistan görevinden o görüntü.
  • çok saçma bişey dediğinin sende farkındasın heralde
    atların soyunun tükenmesi ne alaka? yorum yapacaksan doğru yorum yap
    üstümüzden jetlerin geçtiği bir yerde atla bir yere gitmeye çalışıyoruz.ve bu benim fikrim sana noluyor?
  • Saçma birşey demedim. Ne dediğimin farkındayım. Yorumumda doğru. Sana karşı hiçbir hakaret barındırmıyor. Savaşta jetler var diye atlar kullanılmasın mı ? İlla ki zırhlı araç mı olacak ? Asıl sen saçmalıyorsun ve senin gibi birçok kişi. Sana ne oluyor da ne demek ? Burası bir forum ve küfür, hakaret barındırmayacak şekilde düşüncelerimi istediğim gibi söyleyebilirim. İlk önce adam gibi konuşmayı öğren
  • benim fikrime yorum yapıyorsun istediğin gibi söylemessin.ve iyi o zaman savaş çıkınca biz jetlerle saldıralım sen eline al augu atın üstünde savaş
    allah akıl versin asdad
  • Ya bak saçma sapan şeyler söylüyorsun. Seninle daha fazla konuşmayacağım. Benim fikrime yorum yapıyorsun istediğin gibi söyleyemezsin bu kadar saçma bir laf ve hemde forumda . Asıl sana Allah akıl fikir versin. Zeka seviyesi yerlerde can çekişiyor.
  • İlk BO havasını alamadım çok saçma bir şey yapmışlar gibime geldi umarım yanılırım ne de olsa CoD yani :)
  • Beğenmeyen almaz oynamaz neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ,çok biliyorsanız buyrun sizi görelim ?

    Edit:Şöyle birşeyde var gelecekte geçecek diye silah şekilleriyle çok oynama olurda ortaya saçma sapan silahlar çıkarsa asıl o zaman oynanmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Mayıs 2012; 23:51:46 >
  • Gelecekte geçecek ama 1980' lerden 2025 arasında geçecek oyun. Flashbackler yaşayacağız, geriye dönüşler olacak. Eski yıllarda ya Mason yada Woods' u yöneteceğiz. 2025' li yıllarda ise Alex Mason' ın oğlu David Mason' ı yöneteceğiz. Silahllarında çok fantastik olduğunu düşünmüyorum, biraz daha kaslı silahlar olabilir ama multiplayer görüntüsünü gördüm dün yine eski oyunlarda ki gibi silahlar var. Bazı özel silahlarda olacak ama eski silahlar yine olacak.

    Böyle biliyorum ben büyük ihtimalle de olabilir.


    Bana çok güzel bir oyun olacak ve herkesi şaşırtacak gibi geliyor
  • Multiplayer görüntüleri. Mark Lamia tarafından verilmiş.


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]


    Bir haritanın tasarım aşamasındaki wireframe görüntüsü.

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]




  • Menü videosunuda buldum. Galiba gerçek çünkü sol alt kısımda Treyarch' ın logosu var. İzinsiz o logoyu kullanmak suç ve dava sebebidir.


    Bayağıda profesyonel bir menü ve çok güzel olmuş bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 3 Mayıs 2012; 9:03:11 >




  • Call of Duty: Black Ops 2 de atlarda da hareket yakalama teknolojisi kullanıldı



    Treyarch, motion capture teknolojisini son reddine kadar kullanıyor. Son verilen bilgilere göre oyundaki at animasyonlarında da motion capture kullanılmış.


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]


    Oyunun daha önceki videosu her ne kadar gelecek zamanda geçeceği izlenimi verse de görünüşe göre oyunda atlarda olacak.


    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

    Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]




  • herkesin düşüncesi kendine bu arada sürekli güncelleme yapıyorsun bilmediğim bazı bilgilere buradan ulaştım
  • Afganistanda ki görüntü bariz flashback, halen eski sovyet helikopteri havada adamlara atış yapıyor. Hadi onu geçtim 2025 yılında afganistan birden level atlayıp Prism Tank mı kullanacak. Adamlar silah teknolojisinde geriden geliyor zaten ne kadar istesende Atlar kullanılır, o tarz arazide en rahat ulaşım şekli, çatlayana kadar KM lerce yol katedin banamasın demez.

    Artı bu beğenmeyen arkadaşların çoğu BF ci arkadaşlar sanırım, gene grafik grafik denmiş ve hatırlatmadan edemeyeceğim Battlefield:2142 her ne kadar ilk çıkışta bune kardeşim deselerde şu an BF oyunları arasında en çok multisi oynanan oyunlardan halende oynanmakta...
  • atların olması ilginç bi fikir olmuş, multiplayerda perki olucak mı acaba :)
  • Oyunda Amerika ve Çinliler gizlice birlik olup Sovyetlere karşı olacaklar. Buda üstteki atlı fotoraflardan belli oluyor. Atın üstündekiler Çinli ve Amerika' lı askerler. Üstten önümüze çıkanda bir Sovyet helikopteri. Bunlar dediklerimi doğrular nitelikte.

    Ayrıca oyunda flashbackler olacak ve 1980' ler ile 2025 arasında uzun bir zamanı kapsayacak. Geçmişteki bazı olayları Woods' un gözünden, 2025' tekileri ise Alex Mason' ın oğlu David Mason' ın gözünden oynayacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: randomZ

    atların olması ilginç bi fikir olmuş, multiplayerda perki olucak mı acaba :)

    Hayır atlar sadece o bölüme özel ve multiplayerda yer almayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.