Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
58
Favori
312.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Play ekranından Gorund War a tıklıyorum sırayla üç map ardı ardına açılıyor onları oynuyorum ama şu youtube videosundaki map bende hiç açılmadı neden acaba


    Call of Duty Modern Warfare: Ground War Gameplay (No Commentary) - YouTube

  • M4’ün köpürtmesi ve Perk sisteminin güzelliği MW2’de yok.

    MW 2019 efsane olarak kalacak.
  • Oyuna girerken Blizzard hesabına telefon numarası ekleyin diyor fakat ekleyemiyorum çünkü bölge olarak Rusya gözüküyor ve sanırım numaraları +7 ile başlıyor.Oyun çıktığından beri sıkıntısız oynarken şimdi böyle bir durum çıktı bunu nasıl halledebilirim?

  • emir_hks E kullanıcısına yanıt
    Hesabınızı türkiye ye taşımanız gerekli, blizzard support kısmında change country kısmından yönlendirmeleri takip edin sizden bazı bilgiler isteyecek, ülkeniz tr olarak güncellendiğinde tr telefonunuzu girip durumu çözebilirsiniz başka yöntemi yok maalesef
  • call of duty modern warfare battlnet hesap var ilgilenen varsa yazabilir.

  • Bu oyunun DLSS desteği var mıydı arkadaşlar?

  • Arkadaşlar bu oyunu oynamaya devam edin sakın mw2 gelmeyin üzülürsünüz.

  • Merhaba Pre-Task Force 141 Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] ,


    COD'u çok sevmemle birlikte Black Ops 2 sonrasını oynamadığımı itiraf etmem gerekiyor. Bunda etken X360'dan PC'ye dönmem, ağırlıklı olarak ise Multi oyunlar(CS) oynamamdır. Şimdilerde ise bir süredir COD oyunlarını Steam'e toplamaya çalışıyordum, şuan için Vanguard dışındakileri de almış oldum. İndirimle 500 TL olan bir oyuna o parayı veresim gelmiyor.(MW2 600 verdimCall of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] )

    Neyse fazla uzatmadan konuya gireyim. Öncelikle COD serisinin Hikayelerini ve Blockbuster aksiyonlarını çok severim. Özellikle eski MW2 ve BO bu konuda tepe noktasıdır benim için. Zaten biraz da tepede bıraktım gibi oldu diğer oyunları oynamayarak. :) Neyse MW 2019'da ise aksiyonun bu kadar tok olmasını beklemiyordum açıkçası.


    Oyun diğer COD'lara göre daha sert ve gerçekçi geldi bana. Ev Operasyonu bölümü, Flashback bölümleri ve işlenişi gerçekten vurucu olmuş. Rusya bölümü ise biraz gereksiz olmuş gibi geldi, son sahnesi ise RP kafası olmuş. Adalet mi, yoksa İntikam mı derken arada ince çizgi aşılmış gibi geldi.


    Oyunun grafikleri, özellikle de bölüm öncesi ara sahneden oyuna geçiş çok iyi yapılmış. Keşke diğer Cutscene'lerde de işleyiş aynı olsaymış. CGI yerine oyun-içi ile yapılan sahneler daha gerçekçi geldi bana. Grafikler demişken Cpt. Price'ın şaşı bakışları beni benden aldı. O kadar Black-Ops operasyonlardan sonra garibim artık düz bakamaz olmuş. Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 


    Oyunun hikayesinden söz etmem gerekirse ben bu oyunu reboot veya soft-reboot sanıyordum. Oysa oyun reboot kavramına birde prequel yani hikaye öncesi bölüm olarak eklemiş. MW2 ile hikaye aynı mı yoksa değiştirilmiş mi göreceğim. (Tabii siz çoktan görmüşsünüzdür - no spoiler Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] )


    Oyunda tek sevmediğim kısım müzikleri diyebilirim. Akılda kalıcı tek bir OST hatırlamıyorum. Oynadıktan sonra kim yapmış Kompozitörlüğünü diye bakayım dedim. Ve şok yaşadım. Bence en iyi AC OST'lerinden bazılarını yapmış olan Origins'in Kompozitörü Sarah Schachner'mış. Neden bu kadar sönük parçalar yapmış anlamadım. İkinci oyunun da müziklerini yapmış, umarım o oyunda daha sağlam parçalar ile karşılaşırım.


    Son olarak oyunun MP kısmından bahsedeyim. Zamanında X360'da MW serisini özellikle çok oynamıştım. Hatta sonra MW2 ve BO2'de PC'de de arkadaşlar ile bayağı oynamıştık. Neyse 2 map oyun oynayayım dedim. Fazla ayrıntıya girmeden Team DM - Kill Confirmed oyun türlerini seçtim. Gel gelelim, COD MP bırakma hatta şuan multi oyun oynamama nedenlerimi iki maçta da tekrar görmüş oldum. Kanser kitle hiç mi değişmez yahu. DM maçında soteye yatan mı dersin, Thermal scop ile dolaşanlar mı dersin. Arada girer 1-2 maç atar ve rank kasarım diyordum. Bunları görünce lanet olsun böyle aşka deyip oyunu komple sildim.Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] MW 2 ile tekrar Multi kısmına şans vereceğim. Ama okuduğum kadarıyla 2019 kadar beğenilmemiş multisi. Bizdeki de şans..


    Akılda kalıcı müzik olmadığı için eski oyunlardan Hans Zimmer babanın yaptıklarından paylaşayım.


    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]Southwestrainyoutube
    This is the full victory theme of the U.S. Army Rangers faction. This plays on the level "Whiskey Hotel" in Singleplayer. (Copyright to Activision, Infinity Ward, and Hans Zimmer) Tags (These are supposed to bump my video up in the search.): mw2 modern warfare 2 united states army rangers theme hans zimmer
    https://www.youtube.com/watch?v=z03c0H0DJ3s


    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]Hans Zimmer - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Symphonic Distribution Extraction Point · Hans Zimmer Call of Duty: Modern Warfare 2 (Original Game Score) ℗ 2010 Activision Released on: 2010-06-01 Composer: Hans Zimmer Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=smnJ-qM1RWk


    Rog and Out..





  • Bende ilginç bir sıkıntı var.Oyunu steamde kurup campain kısmını realism modunda sadece ilk bölümün bır kısmını oynayıp çıktım.Birkaç gün sonra tekrar girip devam edeyim dedim oyun resume game den devam etmiyor.

    Loading sayfadından önceki ara sahne kısmı bile açılmıyor.

    Oyunun save kısmını sildim olmadı.
    Shaders optimizasyonunu yeniden yükle diyorum %7 de kaldı ilerlemiyor.

    Oyunu silip baştan yükledim yine açılmıyor.

    Atladığım bir ayarmı var acaba , konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • ÇÖZÜM


    Yukarıda daha önce bahsettiğim ve özellikle campaing kısmındaki shader yüklemesi esnasında takılma sorunu yaşayan arkadaşlar grafik ayarlarını low`a çekin sonrasında ana menüye dönüp tekrar girdiğinizde shaders yüklenmeye başlıyor ve oyuna girebiliyorsunuz.

    Sonrasında oyun içinde grafik ayarlarını tekrar eski haline alıp oyuna devam edebilirsiniz.


    Saçma sapan bir trick ama işe yarıyor .Tahminime göre ilerleyen zamanlarda bununla ilgili bir patch gelir.

  • EmreDFace kullanıcısına yanıt

    Bende aynı sorun vard dediğini yaptım shader yüklendi ama herhangi bir bölüme girince siyah ekranda animasyonda kalıyor bölüm açılmıyor araştırdım bu sorunu yaşayan yok oyunu kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun

    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU] 


    sabahtan beri ne yaptıysam şu ekranı geçemedim campein kısmı yüklü tik işareti var oyunu onardım sildim yeniden yükledim ama hep aynı ekranda kalıyor.



    Call of Duty: Modern Warfare (2019) [PC ANA KONU]



    Çözüm:


    Kendim deneye deneye buldum , belgelerde ''Call of Duty Modern Warfare'' klasörünü silin oyuna girin tekrardan shader yükleniyor ve oyun açılıyor.


    Oyunu bozan şey ise ''GeForce Experience'' uygulaması ile otomatik grafik ayarı yapmak oyunu bozuyor , grafik ayarlarını elden manuel yapmak lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 4 Ekim 2023; 13:5:3 >




  • çıkalı 4 sene olmuş 1000 liraya satılıyor almaya değer mi? indirime girdiği bir zaman var mı? single player oynuyorum bir tek multi falan ıvır zıvır şeyleri sevmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.