Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.657
Cevap
6
Favori
163.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Yavaştan önerilere başlarsak multiplayerda yeni bir ödül sistemine geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.Black Ops'la birlikte görüldü ki prestij atlama olayı yavaştan sıkmaya başlıyor elbette Modern Warfare'in havası başka ama yinede bazı ödüllendirmeler yada unlock edilebilecek özel silahlar olsa çok daha fazla merak uyandırır.Örneğin "x" prestijde tek kişilik modda gördüğümüz özel modlu silahlardan biri verilse mesela aşağıdaki ACR Sopmod yada yine "x" prestijde yeni bir perk açılsa ama bunları yaparken tabiki dengeyi bozmasalar.

    Bunlar biraz hayal ürünü tabiki gerçekçi isteklerden bahsedersek kesinlikle Black Ops'daki Cod Points olayını kullanmasınlar(muhtemelen böyle olacak) MW serisine yakışmayacağını düşünüyorum sonra yine Black Ops'daki aşırı "Customization" olayını yapmasınlar silahın bir ciddiyeti olmalı tuhaf tuhaf kamuflajlar olur olmadık nişan işaretlemeleri vs oyunu yapmacık bir havaya sokuyor.Silah dengesi iyi ayarlanmalı ve sırf göstermelik yeni silahlar değilde gerçekten kullanılabilir yeni silahlar eklenmeli tek bir silah illaki bir süre sonra favori konumuna geliyor ama tek bir silah oyunu domine etmemeli 2-3 tane +1 -1 avantajda oynayan silah olmalı her kategoride.

    Oyun modlarına eklenebilecek pek fazla bir durum yok xp sistemide gayet oturaklı bana göre(MW için) ve en önemlisi hack olayını en baştan sıkı tutmalılar.Oyunun ilk günü 10.prestij birini görmemeliyiz artık bu kadar hack olayı yaşandıktan sonra bununda çözüleceğine inanıyorum çünkü multiplayer Raven Software'a emanet ve onlar sadece multiye baktığı için daha titiz davranacaklardır.

    İlk bilgileri bekliyoruz..

    Yukarıdaki önerilerden biri ACR Sopmod:
     Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]


    "Call of Duty : Modern Warfare 2" oyununun multiplayer modunu, bilgisayarımda oynamıştım. Onuncu prestij olmak uzun sürdüyse de, çok zevk almıştım. Bence MW2, ideal bir level atlama sistemine sahipti. Aynı zevki, Black Ops'ta alamıyorum. Satıp da MW2 alacaktım, hile nedeniyle ondan da vazgeçtim. MW3'ün çıkmasını bekleyeceğim. Çıktığı gün de alacağım, Allah(c.c.) kısmet ederse. Benim de, oyun hakkında bazı önerilerim var :

    1-) Hile olayı, kesinlikle önlenmeli. Black Ops'u Ocak ayından beridir sürekli oynuyorum. 1 tane bile hileye rastlamadım.

    2-) Silah çeşitliliği fazla olmalı. Ancak; MW2'deki gibi "G18" , "Grenade Launcher" ,...vb. gereksiz silahlar olmamalı.

    3-) MW2'deki kamuflaj sistemi, iyiydi. Az, ama özdü.

    Assassin's Creed'den sonra, bir diğer yaşayan efsane... Aynı grafik motorunu kullansınlar, problem değil. Yine de oynarım.




  • Zaten adamlar yeni bir grafik motoruyla yapilamayacagini söylüyorlar yani;

    * bir daha cod4 te ugrasildigi gibi ugrasip birsey gelistirme lüxümüz yok,
    * para cok tatli geldi neden daha iyisini yapalim ki ?
    * öyle veya böyle COD ismi gecen hersey satilir, kalem - silgi - defter olsa onlarda satilir
    * bizi gecmek isteyenler yeni oyun motorlariylan ugrasmaya devam etsinler..

    GL'yi kaldirmalarinin imkani yok, illaki her oyunda olucak ve olmazsa olmazlardandir..

    daha hic bi oyunda HL2 motorunun sagladigi yer cekimi sistemi yok bundada olmuycaktir.. ama sanirim bf3 yeni cod'a balta sallayabilir..
    eskiden müptelasi olupda basindan kalkmadigimiz tarzda bir oyun yapsinlarda gene eski grafik motoruylan olsun.. adam gibi silah seslerini koysunlar, BO'da cit cit leblebi atar gibi mermi atiyoruz.. crysis 2 yi oynayinca diyorum ki bi oyun cekici, diger oyun grafik olarak doyuruyor.. tam böyle ortasi yok galiba keske olsa hem ondan hem bundan ortaya karisik..

    crysis 2 dede multi fena degil ama iste o görünmezlik yok mu.. delirtiyor adami..
    black ops'ta da cadircilar yatacak yer ariyorlar..

    IW yapsinda ne yaparsa yapsin..




  • Yeni oyun motoru kullanmazlarsa bi halt olmaz bu oyundan.
  • Silahları kendimiz tasarlasak iyi olurdu misal grenade launcheri aşağı yukarı falan koyalım fantazi gibi
  • Gelecek OPM Sayısında Modern Warfare 3 mü Olacak?

    Resmi Playstation dergisinin açıklamasına göre 8 Haziran'daki yeni OPM sayısında Modern Warfare 3'ün ilk duyurusuna imza atılacak.

    Dergide Modern Warfare 3 için "Dünyanın en büyük oyunu dönüyor" sloganı ile reklamı yapıldığı görülüyor. Koca yeşil renkte bir 3 rakamı. Modern Warfare 3'ten başka bir şey aklınıza geliyorsa, yorum sizin. Haziran'a da epey var bu arada, dergi çıkana kadar Call of Duty: Modern Warfare 3 duyurusunun da gerçekleşebileceğini unutmayalım.Aşağıdan son sayıdaki Modern Warfare 3 teaserını görebilirsiniz.

     Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 7 Mayıs 2011; 20:47:30 >




  • muhtesem haber
  • Söylenti: Modern Warfare 3'ün Çıkış Tarihi!

    Birden çok kaynağın belirtiğine göre Modern Warfare 3 olması beklenen yeni Call of Duty oyunu 8 Kasım 2011'de çıkacak. Yine gelen bilgilere göre oyun Call of Duty: Project Collossus kod adıyla anılıyor.

    Activision, bu sonbaharda çıkacak yeni oyunun söylentileri üzerine bir yorum yapmadı. Oyunun Raven Software ve Sledgehammer Games'in yardımlarıyla Infinity Ward tarafından geliştirildiği tahmin ediliyor.

    Geçtiğimiz günlerde Official PlayStation Magazine'in Haziran sayısında büyük bir oyunun dönüşünün duyurulacağı belirtilmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iKSBAKs

    Kesinlikle oyun motorunun değişmesi lazım artık...
    Oyun efsane ama böö geldi aynı grafik tarzından. Bence motor değişmeyecekse çıkartmasınlar.

    ego engine ,unreal engine 3, mt framework bide cod un motoru baydı artık.
    chrome 4 vardı iyiydi o.kimse kullanmıyor onu.
    dice 2 oyun çıkardı şimdi yeni motorla oyunu yapıyor.
    cod 4 tane oyun çıkardı
    bu nesli aynı motorla kapatırsa..
  • battlefielddan aşağı grafiklerle gelsinde görücez kralı inş.battlefield bu oyunu geçer activision un g*ü kalktı iyice
  • Kotaku: Sırada Modern Warfare 3 Var!

    Yeni Call of Duty oyununu büyük ihtimalle E3 fuarından önce görmemiz mümkün olmayacak. Buna rağmen Kotaku gibi sağlam kaynaklar sıradaki oyunun Modern Warfare 3 olduğunu söylüyor.

    Activision tarafından resmi açıklama yapılmadığı için her türlü haber "söylenti" olmaktan öteye gidemese de Kotaku'nun kaynakları oyunun videosunu izlediklerini söylüyorlar ve senaryo ile ilgili bilgiler sunuyorlar.

    Söylentilere göre sıradaki oyunumuzun adı "Modern Warfare 3" ve bu oyun Infinity Ward tarafından başka bir stüdyonun desteği ile geliştiriliyor. Bu stüdyo büyük ihtimalle Sledgehammer Games.

    Bu Sonbahar'da piyasaya çıkacağı söylenen oyunun senaryosu MW 2'de Amerika'nın işgali sonrası dünyanın bir krizde olduğu dönemde geçiyor. Askeri araçların da bulunacağı oyunumuz MW 2 gibi şehirde geçecekmiş.

    Serinin önceki oyunlarına göre çok daha geniş ölçekli bir oyun olacağı söylenen MW3'te Modern Warfare 2'den tanıdığımız Captain John “Soap” MacTavish ve Captain John Price'ın da olabileceği söyleniyor.

    Kotaku'nun haberindeki en önemli noktalardan birisi ise çevrenin yıkılabilir olması. Sanırım Battlefield'ı bu alanda yalnız bırakmak istememişler.

    BSC




  • Çok iyi, MW2'deki camperlardan nefret ederdim, şimdi onlara saklanıcak yer bırakmıcam
  • Tek bildigim sey ayni grafik motorunu istemiyor olusum. Cod 3'ten beri ayni grafikler, sikti artik..
  • cod falan yapmasınlar artık o iğrenç özensiz grafikleri görmekten yoruldum,benim için cod serisi cod5 ile bitmiştir hep aynı terane bu nedir böyle
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 12 Mayıs 2011; 23:20:56 >
  • Modern Warfare 3'ün Kapağı Bu mu?

    Kotaku'da yer alan bir habere göre Activision'nın ünlü oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ün kapak resminin sızdırılmış olabileceği düşünülüyor.

    Tabi bu konuda kesin bir görüş yok. Kapağın Photoshop kullanılarak oluşturulmuş bir Fan çizimi olabileceğinden de şüphe ediliyor.

    PC platformu için hazırlanmış kapak resmine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz.

     Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]

     Call of Duty: Modern Warfare 3 [Ana Konu - Final Assault!]


    Koskoca forum aylardır bir hatayı düzeltemedi attığım mesaj çoğu zaman hata veriyor ve mesaj konuyu yukarı çıkarmıyor DH'in teknik ekini ne yapıyor çok merak ediyorum.




  • Mw2 süper black ops ta çok berbattı bence . Mw3 inşallah güzel olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendomi

    cod falan yapmasınlar artık o iğrenç özensiz grafikleri görmekten yoruldum,benim için cod serisi cod5 ile bitmiştir hep aynı terane bu nedir böyle


    aynen öyle vallahi banada ök geldi

    hayır yapıyorsanda değiştir şu grafikleri, checkpoint-spawn sistemini
    sene olmuş 2011 hala ilk cod'da ki gibi oyunda durdukça düşman bitmiyor akın akın geliyor. ama cengaver gibi ilerleyip belirli noktalara ulaştığımızda bir anda kesiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 13 Mayıs 2011; 0:31:39 >
  • IW yapmiyor mu oyunu
  • Madem seri decam edecekti Ghost'u neden harcadınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [DMC]

    IW yapmiyor mu oyunu


    Milyon kez yazıldı sanırım bu.

    Oyunun ana yapımcısı Infinity Ward single player için Sledgehammer Games multiplayer içinde Raven Software yardım ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.