Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare II | XBOX [ANAKONU] [28 Ekim 2022] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
964
Cevap
25
Favori
37.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu Xbox da mouse ile oynuyorum da bu dürbün için bı ayar varmı çok geç açıyor dürbünü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Sihahın handling doğrumu yazdım bilmiyorum en anttaki seviyesi yüksek olması gerekiyor onun için mouse ile alakası yok silaha ekledğiniz 5 parçanın handling seviyesini yüksek tutmanız lazım ama bu sefer de diğer özellikleri azalıp kullanılamaz hale gelebiliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt

    Ekledim hocam ekelemek isteyen olursa Gokturkz21 genelde dmz multi nadiren warzone giriyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Sizi de ekledim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Vanguard ve ardından MW 2019'daki mulitplayer denemelerimden sonra bu konuya heveslenip MW2 satın aldım. Daha oyuna girmeden de bir Battlepass başlattım.


    Fakat MW2; hem menü, hem Battlepass sistemi, hem haritalar, hem silahların tepkileri ve oyun hızı olarak bana önceki oyunlar kadar keyif vermiyor.


    Menüler ve modlar çok karışık geldi, battlepass'de ilerlemek için Token kazanmam lazım galiba ama onuda kazansam da battlepass menüsünde hala 0 görünüyor. Haritalar yakın desem değil uzak desem değil, sanki ortada koşturmayı sevenlere yönelik değil de, pusuya düşürecek şekilde tasarlanmış. Silahların geri tepmesi fazla geldi, hazır blueprint almadığınız sürece sanki işi daha da zorlaştırmışlar. Oyunda da hız fazla artmış gibi.


    Sadece Team Deathmatch oynuyorum, onun dışında daha keyifli modlar var mı bilmiyorum. Vanguard'da desteksiz daha hızlı gelişmiştim sanırım, MW2'de önce attachmentları aç sonra bileşenleri aç, o sırada birkaç maçta 1 token kazanırsan battlepass'de 1 aşamanın sadece 5'te 1'ini aç tarzında sanki ilerleyemiyorum.


    Sorun bende mi daha keşfedemedim mi bilmem ancak bu şekilde düşünenler var mı diye merak ettim, sanıyorum bir süre sonra oyuncusu varsa üzülerek Vanguard'a geri döneceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 29 Kasım 2022; 21:9:6 >




  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Silah kasmak şimdiye kadar ki en kolay hale getirilmiş buleprintler kendi yapacağınız buildlerden binlerce kat kötü ip gibi giden silahlar mw2019 kadar yok ama 3 4 silah için yapacağınız özel build ile ip gibi giden silahlara sahip olabilirsiniz bp sistemi artık sizin istediğiniz yoldan gidiyor yani hangi ödülü ilk açacağınızı siz seçiyorsunuz herşey daha basitlestirildi menüyle alakalı aslında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    Evet daha çok arazi haritalarını sevdiğim için sanırım yeni haritalar asıl negatif düşüncemde etkili oldu ama mesajdan sonra bir 6-7 saat daha oynadım, aynen ip gibi damage'ı düşük fakat geri tepmesi az, deyim yerindeyse işeyen silahlarla ortada koşturarak oynamayı seviyorum.


    Buna yakın bir silah geldi Battlepass'ten. Şimdi haritalara da alışmaya başlayınca durum daha iyi gibi.


    Eski oyunda maç sonu mvp seçimi, yeni açılan silah veya operatörler için menüdeki işaretler kaldırılmış biraz aramak bakmak gerekiyor. Silahlara da 5 ataçman sınırı gelmiş sanırım. Alışkanlık diyelim, buna da alışacağız belli ki.


    Teşekkürler yanıtınız için.

  • Ya şu cross play aşırı can sıkıyor gerçekten. Ps4 te ne güzel kendi serverda takılıyoduk warzone de bile. Şu an full pc mouse klavye geliyor. Kapatınca da oyun bulmuyor. Ne akla hizmet yapıyolar böyle birşey eziyet resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jambon kullanıcısına yanıt
    Biraz geç buluyor ama buluyor hocam mod olarak ne oynuyorsunuz bilmiyoeum ama ben genelden kill confirm ve hard poğnt oynuyorum. Ama dediğim gibi oyun bulması zaman alıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt

    Valla direk quick playden aratıyorum s&d free for all kapalı safçdece. Geçen gün 10 dk yı geçyi bulmadı. Hele warzone da hiç bulmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Oyunda arabirimle ilgili bir sürü hata var. Battlepass tokenlerinin sıfır gözükmesi de bunlardan biri. Call of Duty yazan ekrana kadar geri dönüp tekrar login sürecinden geçip direkt battlepass sekmesine geçerseniz doğru token sayınızı görüp kullanabiliyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt

    Evet sonradan farkettim, artık tokenları harcayacağımda oyundan tamamen çıkıp tekrar bağlanıyordum, ana ekrana kadar gelmek yeterli ise biraz daha zaman kazandırır.


    Bu arada bu klavye mouse ile oynayanlardan rakibe çok sayıda gelirse benim gibi gamepad'le takılan casual oyuncular için biraz sıkıntı yaratıyor.


    Bu ayarı nereden kapatabiliriz? Cross-gen'i kapatmak şeklinde değil de sadece gamepad kullanıcıları ile oynamak maksadı ile bir ayar varsa oyun bulmada da sorun çıkmaz sanırım.

  • Xbox sürümünü satıp ps5 sürümünü almakla doğru yapmışım sanırım. Cross hala kapatılmaması büyük rezillik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outlaw-E

    Xbox sürümünü satıp ps5 sürümünü almakla doğru yapmışım sanırım. Cross hala kapatılmaması büyük rezillik.
    Konsol ayarlarından (oyun içerisinde bu seçenek halen yok) crossplay kapatınca ping uçuyor ve uzun süre oyun bulmuyor. Crossplay açınca pc oyuncuları ile eşleştiriyor. Bir süredir oynamayı bıraktım. Bu satın aldığım son cod oyunuydu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Öyle bir ayar yok. PC oyuncuları da gamepad kullananlarda çok aim assist var bizi onlarla oynatmayın diye şikayet ediyor.  Pratikte bir fark yok yani vuran PC'de olduğundan vurmuyor daha iyi olduğundan ya da şansına vuruyor.

  • İlginçmiş, gamepad'de aim asist olduğunu bilmiyordum :) Gamepad çok daha fazla keyif verdiğinden yeni nesil fps'lerde uzun süredir mouse klavye kullanmıyorum.


    Ama PC'de oynadığımda bir alana zıplayarak girerken daha yere düşmeden sağı solu mouse ile hızlıca kontrol edebilmek veya klavyede boştaki serçe parmağınızla rakibi görünce anında yere yatmak gibi aksiyonları Gamepad'de yapabilmem imkansız. Biraz daha kontrollü oynamaya itiyor.


    Xbox'da sanırım sistem ayarlarından Xbox Live harici bir bağlantıya izin verme şeklinde seçenek varmış, oradan bir ara denerim bakalım oyun bulabiliyor muyuz? Olmasa da büyük problem değil.  

  • bynedim kullanıcısına yanıt

    Ben dediğiniz gibi xbox ayarlarından kapadım fakat bulmadı bir 10 dk kadar bekledim. Fakat buluyormuş bir arkafaş söylemişti konuda. Uzun sürdüğü kesin ama:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Oyuncu bulma konusunda sıkıntı yaşamıyorsun ama LAN partisi yapar gibi sürekli aynı insanlarla oynamak zorunda kalıyorsun, crossplay kapayan tüm kişileri ararken SBMM yüzünden iyice daralıyor makas.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt

    Arada double xp vs kullanırken boşuna zaman kaybı yaratacağından crossplay'i kapatmaktan vazgeçtim. Hızlı oyun bulması, çeşitli oyuncularla karşılaştırması daha önemli.


    Bazen kendim gibi ortada koşturup bol kill ve death almayı seven oyuncular geldiğinde çok daha keyifli oluyor, bazen de haritanın en uzak köşelerine pusup sniper ile oynayanlar can sıkıyor. Hırs yapıp onları basmaya kasıyoruz. Haftasonu gündüz, hafta içi gece ve hafta içi gündüz oyuncu profilleri bile çok değişiyor. Genelde hafta içi gündüzleri 1.2. bitirirken geceleri son sıralarda kalıyorum. :)


    Kısacası crossplay'i kapatmak pek bir + sağlamayacak belli ki.


    SBMM konusunu da bilmiyordum, neye göre seviye belirliyor acaba? Benim rütbem dipteyken Lvl 100'ün altına düşmeyen gruplara da atıyordu oyun.

  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Koşup kill almanın en rahat olduğu ve oyunun dizaynının tamamen bu şekilde olduğu oyun cold war ancak iki seneyi geçti çıkalı. 2019 MW e göre bu oyun bir nebze daha iyi o konuda. Dead Silence ( bops ta ninja) olmadığı sürece tüm oyunu koşarak oynamak sıkıntı çıkarıyor.

    SBMM ile activision çok açıklama yapmıyor, kaç level olduğun değilde ( yeni oyuncuları hemen 250 level adamın önüne atmıyor o ayrı), K/D ratio ve SPM ile ayarlıyor diye düşünüyorum.

    Takımda ki 6 kişide aynı seviyede olmuyor, bir yada iki kişi takımı sırtlar diğerleri orta yada düşük seviye oyuncu olur. İki takıma da genelde bu şekilde dağılım yapıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.