Şimdi Ara

Call of Duty Serisinde Sürekli Değişen Çözünürlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internet cafe işletmekteyim. Call of Duty serisinde yıllardır kullandığım bilgisayarların hepsinde aynı sorunu yaşıyorum. ÇözünürlüK ayarını 1440 x 900 yapıyorum, 2 - 3 gün sonra 640 x 480 oluyor. Ekran kartları ve diğer bileşenler güçlü, driverler güncel ama bu sürekli bu problemle uğraşıyorum. Bilgisayar çok olduğu için ençok oynanan oyundaki bu problem çok canımı sıkıyor. Çözünürlüğü 1440 x 900 e sabitlemem için bir yöntem, bir proğram varsa çok makbule geçer. Herkeze iyi günler dilerim.



  • Yardımcı olmak isterim 2004 den beri cod oynamaktayım ayarlarını sabit tutmak için en basitinden Config dosyası oluşturup sorunu halledebilirsin.Deepfreez tarzı program falan kullanıyormusun cafe de ? ona göre bir ayar cekmek lazım Autoexec olayıyla cözebilirsin problemi Nette bir araştır istersen bulamassan pm at detaylı bilgi verym.
  • Merhaba. Deepfreeze kullanıyorum ama oyunlar ve belgeler D sürücüsünde. D sürücüsü Deepfreeze koruması dışında. Deepfreeze pasifken çözünürlüğü ayarlayıp sonra aktif ediyorum, yinede 2 gün sonra çözünürlük 640 x 480 oluyor. Config dosyası ile çözme imkanım varsa yardımını bekliyorum. İyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.