Şimdi Ara

Call of Duty: WWII (2017) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
10
Favori
26.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok mu oynayan kimse aktif MP, toplanıp birlikte oynasak? Yukarıda yazdığım mesajda discord linki paylaştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 7 Kasım 2017; 23:36:13 >
  • her şey iyi güzel dün aralıksız 7 saat oynadım falan ama oyuna her girişimde modemi resetlemem gerekiyor yoksa online servise bağlanmıyor çok uyuz bir şey
  • Multiplayer modunda maç sonlarında genellikle DC oluyorum ve görevleri saymıyor, nedense maç sonları oluyor bu işler. Aynı sorunu yaşayan kimse var mı acaba?
    Belirli modlarda 20 maç kazanmak gerekiyor yani gelen haftalık görevlerde ama hiç ilerleme olmadı şimdiye kadar bir kaç oyunda win aldık ama :)

    Lobide, sınıf prestij seviyesini yükseltiyoruz bunun bir faydası var mı? Bir de yine aynı şekilde seviye 10 olan silahlara da bir işlem yapılıyor lobide Tag falan geliyor sanırım silaha, bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi?

    İyi forumlar dilerim..:)
  • Arkadaşlar sistem gereksinimlerine baktım ama en az amd ryzen 5 istiyor işlemci olarak..benim işlemci amd fx6300..acaba sorun olur mu ona göre indiricem oyunu..diğer unsurları karşılıyor 8gb ram ve asus hd7870 2gb ekran kartı var..
  • i54460 + R9380 (4GB) sistemim var. Benzer sistemlerde nasıl ayarlar kullanıyorsunuz ve FPS nasıl? Ben dün gece Extra ayarlarda oyunu oynayamadım. Bu gece biraz ayarları kurcalayacağım, bi danışayım istedim.
  • Bunu oynayınca gaza gelip Black Ops 3'üde oynayayım bari dedim,ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm.
    Daha ikinci bölümde çöp kutusuna yolladım oyunu.Ne leş bir oyundu o öyle,inanılmaz sıkıcı ve vasat.
    WW2 gerçekten iyi oyun olmuş Türkçe yaması çıkana kadar bir kere daha oynarım senaryosunu...
  • bir sürü bug var hangi birisini deyim sana ,,,,serefsizler yamada cikarmiyo
  • arkadaş shift ile basılı tutup koşarken durduk yere yürümeye başlıyor 3-4 saniye sonra bas çek yaptığımda shifte gene aynı sorun nedir problem çözebilmiş değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    arkadaş shift ile basılı tutup koşarken durduk yere yürümeye başlıyor 3-4 saniye sonra bas çek yaptığımda shifte gene aynı sorun nedir problem çözebilmiş değilim

    Hocam yoruluyor karakter öyle ayarlamışlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an oyunu yeni yükledim. Ayar sayfasındayım imzamdaki gtx970 + i5 4690k için önerdiğiniz grafik ayarları var mı? Özellikle şu Resoulution Scaling % kaç yapayım? %200 mü %300 mü? Oyunu SINGLE oynayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spycho_

    Şu an oyunu yeni yükledim. Ayar sayfasındayım imzamdaki gtx970 + i5 4690k için önerdiğiniz grafik ayarları var mı? Özellikle şu Resoulution Scaling % kaç yapayım? %200 mü %300 mü? Oyunu SINGLE oynayacağım.

    Oyunda şu an çok ciddi takılmalar yaşıyorum, afterburner açık oyunda ve ramin şiştiğini görüyorum arka planda hiçbir şey olmadığı halde oyun 8 gb rami geçiyor ciddi takılmalar mevcut, oyun zevkim hiç oldu şu an.
  • 7.8gb Ram kullanımı gördüm.16GB kullanmanın faydasını bu oyunla görmüş oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 9 Kasım 2017; 22:47:3 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Karakter yoruluyor hocam. Az önce bakmıştım da tam hatırlayamadım sanırım Infantry divisionı daha uzun süre koşuyor diğerlerine göre. Avantajları yazıyor seçerken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mylord92

    Karakter yoruluyor hocam. Az önce bakmıştım da tam hatırlayamadım sanırım Infantry divisionı daha uzun süre koşuyor diğerlerine göre. Avantajları yazıyor seçerken.

    Airborne hocam.
  • Bu oyunda ekran kartı belleğine yüklenen ayarlar hangisi bulamadım da, ayarlarda 2.7 gb gösteriyor oyunda dibine kadar sömürüyor belleği, o kadar ayar kıstım daha ne istiyor bu oyun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gesso

    GTX 970 kullanıyorum ve video belleğin tamamını kullanıyor ancak takılma ya da başka bir olumsuzluk olmadı ki Ghosts ve AW oyunlarında sıkıntı oluyordu. Black Ops 3'de vram hepsini kullandığı zaman da pek sorun olmuyordu. Yinede bir iki bellek tüketen ayarı kapatmak yararlı oluyor. Ben görüntü kalitesini beğenmedim düşük çözünürlük gibi duruyor. Render kalitesi doğal ayarda bıraktım, aa kapattım ama yinede memnun etmiyor. Bu sorunun çözümü ne olabilir?

    Hocam merhaba bende de gtx970 var oyunu dün ilk kez kurdum Single oynuyorum da bende ilk girdiğimde oyuna çok şiddetli takılmalar oluyordu sonra çıktım oyundan. MSI Afterburner açıktı arkada onu kapatıp oyuna bir daha girdim takılmalar azalmıştı. Sonra Afterburner'ı güncelleyip o şekilde açtım ve yine girdim oyuna bu sefer Vram ve normal ram kullanımı full olmasına rağmen 1 bölüm oynadım hiç takılmadı bölüm boyunca. Sizde takılma olmadığını söylemişsiniz, ben şimdi birazdan yine gireceğim takılma olacak mı bakacağım yine bir ama ilk girdiğimde çok takılıyordu oyun zevkim kaçtı.

    Aşağıdaki ayarları yaptım ve bu ayarlar GTX970'e göre düşük sayılır, bu ayarlardayken kasmayı yaşamıştım:







    Hocam bir de bu ayarlarda da oynamak pek mutlu etmiyor beni bu kartla ya, yapılabilecek ayarlar neler acaba? Sistemimin tamamı imzamda yazıyor.




  • Hikaye modunda nişangah çıkmıyor devamlı silaha zum yaparakmı oynamak gerek arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Spycho

    Oyun sistem belleğini aştığı durumlarda da oyunda takılmaya neden olabilir. Bu oyun için önerilen bellek 12gb olarak belirtilmiş.

    Ben oyunun grafik ayarlarını Multiplayer için belirledim. Hikaye bölümleri için daha yüksek seçilebilir.
    Sistemin tamamı: Ryzen 1700x İşlemci, GTX 970 Ekran Kartı, DDR4 16 GB Bellek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 10 Kasım 2017; 19:44:29 >




  • İğne deliğinden geçti.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.