Şimdi Ara

Çamaşır makinası lastik arkasindaki teli çıktı nasıl takarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar indesit makinam var lastiği temizlerken tel yerinden çıktı Kastamonu dayim servis cagirdim bir haftadır gelmiyor nasıl takarim evde çamaşırlar birikti bilen yardım etsin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tornavida kullanarak çemberi yaylı kısmından gererek lastik içindeki kanala takın. Teli takmadan evvel lastiğin saca doğru geçtiğinden emin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim yapmaya çalıştım daha iyice çıktı. Makinem indesit, kastamonudayım servis çağırdım makineyi götürdüler normal mi acaba, önden çıkmalı değil dedi eleman komple sokmemiz lazım dedi ücreti de 40TL istedi tamam dedim. Makineyi götürdüler daha önce servis tecrübem olmadı adamlar da pek anlamıyor gibiydi ya da ben güvenemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rescue

    Kendim yapmaya çalıştım daha iyice çıktı. Makinem indesit, kastamonudayım servis çağırdım makineyi götürdüler normal mi acaba, önden çıkmalı değil dedi eleman komple sokmemiz lazım dedi ücreti de 40TL istedi tamam dedim. Makineyi götürdüler daha önce servis tecrübem olmadı adamlar da pek anlamıyor gibiydi ya da ben güvenemedim.

    Körük kazandan ayrıldıysa kazanı makinenin içinden çıkarıp takmak zorunda kalabilirler. Ama körük ön panelden ayrıldıysa çok kolay bir şekilde takılıyor makineyi götürmeleri bu durumda çok gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.