Şimdi Ara

Çamaşır makinem arızalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bosch marka çamaşır makinemin programlarında sıkıntı var. Normal programlarda çalıştırdığımda yıkamada kalıyor, sürekli yıkama yaparak süre göstergesi 1 dkda kalıyor bitmiyor. Ama 30 dk hızlı programda sorunsuz çalışıyor. Pompa tarafına baktım bir sıkıntı yok, zaten sıkmasında da problem yok ama diğer programlarda niye böyle yapıyor çözemedim. Bu konuda fikri olan var mı?




  • Burcusirma B kullanıcısına yanıt
    Kömürü bitmiş büyük ihtimalle.
  • Kart arizasi olabilir youtubedan marka model yazın resetleme videosuna bakip resetleyin
  • Burcusirma B kullanıcısına yanıt
    Isıtma yapmıyor olabilir, termostat yeteri kadar sıcaklığa ulaşmazsa karta komut verip programı ilerletmiyorda olabilir, tabii bir inceleme gerekli.
  • burakxd383 B kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim, gerçekten ısınmadığı için olmuyormuş. Normal programda sıcaklığı 30 dereceye düşürünce yıkadı. Değiştirmek mi gerekecek acaba yoksa bir şekilde kurtarabilir miyim?

  • Rezistans ısıtıyor mu kontrol etmek lazım. ısıtıyorsa rezistans kreç yüzünden tam çalışmaz. Bundan da yapar.

    Çamaşır makinesi ısıtmıyorsa rezistans değişecek.


    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makinesi rezistansı bozuksa ve bozuk olduğu için değiştirilecekse nasıl söküldüğünün pek bir önemi yoktur. Daha doğrusu bozuk rezistansı çıkarırken rezistans için ekstra özen göstermeye gerek yoktur. Çeker çıkarırsın gibi gözükse de rezistans sökmenin ilmi bilinmezse tabii ki rezistans yuvasına zarar verme ihtimali vardır. Çamaşır makinesi rezistansını hiç sökmemiş ve yerini dahi bilmeyenler için çektiğim bu videom güzel bir kaynak oldu. Detaylar videomda. Rezistans Temizliği Yaparken Bu Hatayı Yapmayın https://youtu.be/fMQ2yvUwRPQ Çamaşır Makinesi Rezistans Temizliği Nasıl Yapılır https://youtu.be/X9qd5EfjVDY Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #nasılyapılır #çamaşırmakinesi #püfnoktası #rezistans #değiştir #tamir
    https://www.youtube.com/watch?si=oDJLfGg2WBhufq7a&v=LuijEaxDVZU&feature=youtu.be


    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makineniz çamaşırları eskisi gibi yıkamıyor mu? Çamaşır makineniz suyu ısıtmıyor mu? Deterjan kalıntıları mı var? Çamaşırlar kokuyor ve kirli mi çıkıyor? Bu gibi soruların nedenini açıklamaya çalıştığım güzel bir video oldu. Bazen beyaz eşyalarınızda sorunlar olur ve siz çözemezsiniz fakat arıza tespitini kolayca yapabilirsiniz. #çamaşırmakinesi #kontrol #yöntem #pratik #püfnokta #kendinyap #arızatespit Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
    https://www.youtube.com/watch?si=G_e0d5-2HLRp5VN7&v=gyv01JtGc-M&feature=youtu.be




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.