Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Aldığı Suyu Boşlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Simens WM10e160 çamaşır makinem aldığı suyu sürekli boşaltıyor. Özel serviş çağırdım kart gitmiş dedi. Kart tamir eden bir yeri aradım kart değil prosestat gitmiş dedi. Sizce ne olabilir?



  • Verilen cevapların ikisi de olasılık dahilinde zira

    1- Presostat görevini yapıp ''Su yeterli seviyeye geldi, su alımını durdur'' komutu gnderiyor ama kart bu komutu algılamıyor, algılayıp ''Dur'' komutu veremiyor veya ''Dur'' komutu verdiği ekipman bozuk olduğu için görevini yapamıyor olabilir ki bu her şekilde kart arızası kabul edilir (hizmet veren kişiye göre karttaki arızalı konponent değiştirilerek de sorun giderilir, kart komple değiştirilerek de)

    2- Presostat (tabi bu elektronik mi yoksa mekanik presostat mı sorusunu da doğurur ki markaya hakim olmadığımdan bilemiyorum ne olduğunu) kendi yapması gereken görevi yapıp ''Su tamam'' diyemiyorsa o zaman direkt olarak presostatın kendisi arızalı kabul edilebilir.

    Sizin öncelikle ''Doğru Teşhis' konulmasına ihtiyacınız var, 'O dur - Bu dur'' diyeceklerine gelip bakıp tespit edip ''Bu'' demeleri gerekir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.