Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Sıkıyor, Boşaltıyor ama Su almıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba çamaşır makinesi deterjan kısmı su almıyor. Yanlız makinenin içine su giriyor. Makinenin önündeki sağda altta oraya nedeniyor bilmiyorum kapağı açıp çamaşır kir atıklarının biriktiği yerden bahsediyorum orayı açınca içeri giren suyu oradan boşaltıyorum. Ama gelgelelim deterjan kısmına suyu almıyor. Makinenin deterjan haznesini temizledim iç kısmınıda diş fırçası ile fırçaladım arkadaki boruları açtım tek girişli eski bir makine tek bir filtresi var onu çıkarıp temizledim ama yine su almıyor.


    Daha yeni taşındık bu eve diğer evde tıkır tıkır çalışan makine şimdi çalışmıyor. Denemek için sıkmaya getirdim sıkma işlemini yapıyor. Boşaltma kısmına getirdim makine o aldığı suyu boşaltıyor yanlız dediğim gibi makine kazana su almıyor deterjan kısmına almadığı için. O artıkların olduğu kısımdaki suyu boşaltıyor ama.


    Valla problem nedir anlayan bilen varsa bir fikir verirse memnun olurum.


    Ventil arızası olsa makinenin içine hiç su girmemli değil mi? Ben ön taraftan suyu boşaltıyor olmamalıyım eğer ventil arızası olsa. Bu arada bu digital makine değil eski AEG Lavamat 2020 ne öyle bir şey.











  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 28 Şubat 2021; 22:27:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.