Şimdi Ara

Çamaşır makinesinde kedi tüylerinden kurtulmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde 2 adet kedim var . Malum kedilerin tüyleri heryere yapışıyor . Çamaşır makinası malesef tüyleri almıyor . Yıkayıp kuruduktan sonra yine tüyler üzerinde oluyor kıyafet ve çarşafların . Ç. Kurutma makinası bu işe birebir ve en iyi çözüm ancak kullanmak istemiyorum çünkü tüm çamaşırları atamam ve kıyafetlerin rengini solduramam . Tüy alıcı rulolarlada başa çıkılacak gibi değil .
    Çamaşır makinasına konulan bir aparat ya da benzeri bir şey varmıdır ? Çamaşırlar yıkanırken kedi tüylerini toplayabilecek ? İnternette araştırma yaptım 1 ürün buldum balık tutma sepeti gibi ancak pek işe yaradığını görmedim yabancı forumlardan .
    Bilgisi çözümü olan varsa paylaşırsa çok sevinirim .



  • kurutma makinesini tam kurutmaya ayarlama, hafif nemli çıksın,,, ben 5 yıldır kullanıyorum, uygun ayarı kendimce buldum, benim makinada kurutmayı 1 saat tutuyorum, bildiğin nemli çıkıyor, sağa sola serpiştiriyorum 3-5 saatte kuruyor
  • Biraz uğraştırıcı olacak ama çamaşır makinesi bittikten çamaşırları boşaltıp sonra içini süpürgenin başlığını çıkarıp borusuyla içini detaylıca süpürün.

    Ayrıca benim de 2 tane kedim var hiç sizin anlattığınız gibi tüy dökmüyorlar. Biri 1.5 yaşında ve annesi 1 ay önce de 1 tane yavru doğurdu. Cinsi british shorthair. Kullandığınız mama da tüy dökümünü çok etkiliyor. Kış ayındayız anlattığınız gibi tüy dökmemesi lazım. Ben imkanım elverdikçe somunlu proplan alıyorum.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ancak benim sorunum makinanin icinde tuy birikmesi degil . Tuysuz camasir atinca tuysuz cikariyor zaten . Tuylerin camasirlardan cikmamasi sorunum . 2 tane 3 yasina gelmis birbirinden cirkin sokak kedim var 3 senedir cozum bulamadim bu ise .
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Tam kurutma yapmadan tuyler cikmiyor malesef . Oda denendi :)
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    O zaman kurutma makinesi şart maalesef. Yoğuşmalı değil de ısı pompalı kurutma makinesi alırsanız elektrikten tasarruf ederek kurutma yapar hem de çamaşırlarınız yoğuşmalı kurutma makinesi gibi 70-80 derece değil de 50-60 derece sıcaklıkta kurutulacağı için yıpranma daha az olur ayrıca kurutma makinesi bir nevi ütü gibidir kırışıklıkları epey azaltır.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ama belirttigim gibi kurutma makinasiz cozum ariyorum . Elektrikten degil derdim .
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Su an icin beyaz sirke ve bir tuy toplama topundan bahsedilmis ikisinide deneyecegim . Baska forumlarda okumustum .
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    tam da bu sebepten kedinin cinsi shorthair...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.