Şimdi Ara

Çamaşır makinesinin programı bitirmeyip başa alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Çamaşır makinemde videoda görülen problem mevcut. Makineyi çalıştırıyoruz bir süre sonra saçmalamaya başlayıp çalışmayı durduruyor. Her zaman da olmuyor bu sorun. Kafasına göre takılıyor   Servis geldi kontrolleri yaptı bir sorun yok dedi gitti. Daha sonra video çekip gönderdim. Kartı ve rezizstansı değiştirdiler. Fakat aynı sorun devam ediyor. Sorun ne olabilir acaba?




  • bana program düğmesinde bir arıza, temassızlık var gibi geldi. Bsh grubunda çalışma anında program düğmesi başka programa çevrilirse, çalışan program iptal olur, program düğmesi hangi programa geldi ise o programın hazırda bekleme konumunda kalır.

    Videoda da gösterge panelindeki sürelere ve en son kapak kilidini açmasına bakarsak program düğmesi önce süper kısa30, sonra sadece sıkma programına, sonra da tekrar pamuklu standart programa çevrilmiş gibi tepki veriyor makine.

    Makine lavaboya çok yakın. Program düğmesine su kaçtı ise böyle tepkiler verdirebilir.

    Ama sorunun ana kart ile, hele ki rezistans ile alakalı olmadığı çok açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Hocam açıklamanız çok mantıklı. Servise söyleyeceğim inşallah ikna olup düğmeyi değiştirirler. Bir sorum daha olacak. Kart ve rezistans değiştikten sonra eskisinden daha sesli sıkma yapıyor makine. Bu parçaları değiştirirken bu duruma sebep olacak bir kısmı sök tak yapıyorlar mı? Yoksa daha gürültülü sıkma bu parçaların değişiminden bağımsız mı?

  • xaxas86 X kullanıcısına yanıt

    Rezistansı yerine otururken kazanda rezistansın ucuna geçen mandala oturtmadılarsa yukarıda kalıp tambura sürtebilir rezistans. Ama bu durumda yıkamada da ses yapması lazım. Metalik bir sürtme sesi çıkarır.


    bu modellerde ana kart sağ yan panelin altinda, orta hizada duruyor. Kartı söküp takarken kabloları geri sabitlemedilerse onlar da titreşimden bir yerlere vuruyor olabilir. Sesi duymadan fikir yürütmek zor. Tabi ana kartın değiştiğini var sayıyorum. Kullanıcı Ara yüz kartını(ekran kartı diye de geçer) değiştirdilerse program düğmesi o kartın üzerinde zaten. Ama hiç alakası olmayan rezistansı değiştiren adamın bu olayın program düğmesinden kaynaklandığını anlamasını bekleyebilir miyiz bilmiyorum.


    Bsh servisinin iş bilmezliğini sakın hafife almayın. Öyle cahil teknisyenleri var ki insan dehşete düşüyor. Bir önceki mesajda bahsettiğim ihtimali anlatmaya kalksanız uzaylı görmüş gibi bakabilirler yüzünüze.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 17 Mart 2024; 16:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.