Şimdi Ara

CAMEL ACTIVE BOT ALACAKLAR OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
24.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    05.12.2012 tarihinde Ankara ankamall Camel active mağazasından 200 tl ye bir bot aldım, o gün çok gezdim bir çok bota baktım. camen 250 tl den 200 tl ye düşmüştü.
    yıllar öncesinden (çalışmıyor iken, okul dönemlerinde) hep bu camel markasına hayran olmuşluğum vardı, o zamanlar alamaz sadece bakardım ve bilirdim ki çok iyi bir marka olduğunu...
    neyse o psikolojiyle camel bot aldım.

    Tam 12 gün sonra sağ ve sol botun yanlarında taban ile derinin birleştiği yanlarda açılma olduğunu fark ettim.
    mağazaya götürdüm sağolsunlar mağaza görevlileri iyi niyetli ve yardımcı olmaya çalışıyor. botu istanbula denetim için gönderdiler, (amacım yeni bir bot almak) kendileri bir şey yapamazmış.

    bir hafta geçti denetim fişindeki numaraya 4. arayışımda işci konuşmasında bir amca açtı. (yanlış anlaşılma olmasın müşteri temsilcisi numarasını arıyorum, atölyeden birisi açınca şaşırdım) aradığım mustafa diye biriymiş izin almış yokmuş, yarın arayın filan oldu. ertesi gün aradım mustafa adlı kişi yerinde yokmuş 2 saat sonra arayın denildi. 2 saat sonra aradım yemekte olduğunu söylediler... neyse 10. gün ancak ulaştım ama konuya vakıf olmayan bir müşteri temsilcisiymiş mustafa denilen arkadaş. ankara camel mağazasına geri gittim ve artık değişim istemediğimi! tadilatta istemediği sadece botumu geri istediğimi söyledim.
    29 aralıkta bot geldi, derbi yapıştırıcı ile yanlarını yapıştırmışlar, belli ki çekiçle de yapışsın diye deriye vurmuşlar. pazar günü ve bugün giydim yanlardan tekrar açıldı!!!

    karşınızda camel dan muhattap oalcak hiç kimse yok camel active tr internet siştesi yok!!!
    almanya sitesi var mail atmaya çalışıyorum , gitmiyor!!! çalışmıyor!!!
    camel in türkiyede distribütörü dahi yok.
    ve ayakkabıları türk malı. 350-400 tl den başlayan bir kaç ayakkabısı var sanırım onlar yabancı ve benim çocukken hayranı olduğum gerçek camel.

    şikayet vara şikayet ettim geri dönüş yok çünkü şikayetvar üyesi değiller.
    facebook a yazdım geri dönüş yok.
    tweetter a yazdım geri dönüş yok.
    bilginize bir markanın arkasında tr de adam gibi adam yoksa. olacağı bu oluyor.

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1531004/camel-active-bot-12-gunde-acildi/pn0ss







  • Abi o paralara harley cat filan almayıp niye garip garip markalardan bot alırsınız anlamıyorum , harley = tank işte aldım rahatım , 2000 yılından önce alıp da hala giyen insanlar var ekşide yazıyorlar , şaka gibi ya adam 97 de aldım hala giyiyorum filan diyor , deri , nubuk değil paslanmaz çelik olsa paslanır o kadar sürede.
  • Tekrardan açıldıysa git bi daha şubeye güvenip camelden bot aldık olanlara bak falan de bağır çağır biraz. Emin ol değiştirirler, olmadı dava açacağını söyle. Tüketici hakem heyetine gidebilirsin. 200 lira az para değil.
  • camel active battı kardeş
  • harley yada cat almadığım için pişmanım :(
    nağırıp çağırma bir işe yaramaz mağaza kullanılmış ayakkabıyı almıyor fabrika hatalı üretim derse değişim oluyor ki kimseye hata bizde denmemiş daha :)
    camel battı mı! :) bilmiyordum gebersin itoğlu itler :)
  • 2012 yılında Kdz.Ereğliden almış olduğum ayakkabının 3 ay kullanamadım(kış olduğu için) kısmen bu 3 ay içinde 3-4 kez giymişimdir. Sonrasında geçen 3 aylık sürede sürekli kullandım. Bir ara ayağımın içine hatta çorabıma bile toz girmeye başladı. İlk önce ayakkabıdan şüpelenmedim, Ama ayakkabının alt kısmına bakınca yuvarlak bölmelerin parçalandığını gördüm. Bunun üzerine aldığım firmaya götürdüm ve bir form doldurarak firmaya gönderdiler. Aradan 1 hafta geçtikten sonra firmanın bana cevabı "kullanım hatası olduğu" üzerineydi. Sonra telefon ile aramamda firma adına bu değerlendirmeyi yapan bir kişi ile görüştüm. Görüştüğüm kişinin tarafıma cevabı "bu şekilde hiç bir ayakkabı kullanamaz ve biz her ayakkabıyı bu şekilde değiştirirsek baş edemeyiz" diye bir cevap verdi. Anladığım kadarıyla teknik yönden incelenmediğini ayrıca diğer birçok firmadan aldığım ayakkabıların ne yaparsam yapayım 6 ay içinde parçalanmadığını bilen bir tüketici olduğum için firmadan ve çalışanlarından çok rahatsız oldum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.