Şimdi Ara

camfrog ve ip sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar camfrog da şu an çoğu oda Türkiye için banlı durumda!Çoğu oda da odaya yazı yazdığınızda,hemen altında "this room requires camfrog pro to chat" diye bir yazı yazıyor.bu,chat yapabilmek için camfrog pro,yani lisanslı satın almanız gerekiyor anlamına geliyor.Ve sizin odaya yazdığınız zannetiğiniz şey,odaya GITMIYOR!!!Ama yaklaşık 2 gün önceye kadar böyle bi sorun yoktu!
    Asıl mesele ise,amerikalılar veya başka ülkedeki insanlar,pro almadan yazı yazabiliyorlar odaya,yani sonuç olarak Türkler odalarda pro sahibi olmadan yazı yazmasın diye bizim ip adreslerine ban atmışlar!
    Bunu çözmenin tek yolu ip adresini değiştirmek gibi gözüküyor.Bir ara bu programlarla uğraşmıştım ama nette ip'yi değiştirmiş,ama camfrog'da değişmemiş ve ya bu programları kullandığımda camfrog'a hiç bağlanamamıştım.Bildiğiniz ve ya kullandığınız herhangibir ip değiştirme programı var mı arkadaşlar???

    Not:Duyduğuma göre,yakında çoğu odaya Türk ip adresleri için ban atacaklarmış!!!Şu anda çoğu Fransız odası zaten banlamış durumda,yakında ise çoğu oda bunu yapacak gibi gözüküyor!!!Örneğin Pervology odasına hiçbir kişi Türkiyeden şu an bağlanamaz,bu sayılar yakında çoğalacak!!!







  • sanırım herhangibir bilgisi olan yok!
  • İp değiştirmek istiyorsan Hideİp programı var. Ancak söylediğin yerde işe yarar mı bilmem. Mesela İCQ sayfasında da Türkiye'den bağlanamıyorsun ve ip değiştirsen de sonuç değişmiyor yani eğer server kapatılmışsa bunu ip değiştirmekle çözemezsin. Yine de bir dene derim. Bu arada bi adresini verseydin de deneseydik
  • gel bana sana camfrog pro yu gönderim .
    msn : serkantakur@hotmail.com
  • Ya arkadaşım bende camfrog kullanıyorum ama sürekliproblem yani bantlanmış durumdayız.Arkadaşım pro versiyonunu nasıl gönderceksin bi açarmısın..Eger senden temin edebilirsek sana minnettar kalcaz.
  • Yaklaşık 5 dakika önce ( 18 - 05 - 2009 saat 16:45 ) de telekomun camfrog ile arasındaki hatta problem oluşmuştur.Bu nedenle camfroga girilememektedir.Bu girememenin sebebi yasaklama değil teknik bir arızadır.Ayarlarınızı değiştirmenize gerek yoktur.Sorun en kısa zamanda çözüleceği bilgisi elimize ulaştı.


    yanı sorun buymus bıraz arastırıp buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer34 -- 19 Mayıs 2009; 1:00:49 >
  • Sorunun böyle birşey olduğunu nerden öğrendin açıklarmısın Açıklaman saçmalıktan başka birşey değil , bunu senin için söylemiyorum sana bu bilgiyi verene diyorum...Şuanda camfroga giriş mahkeme kararı ile yasaktır ve bu yasak kalkmadığı sürece girişlerde engelli kalıcaktır...
  • nette bıraz arastırma yaptım sıtenın bırınde boyle bır acıklama yazıyordu bende yapıstırdım dns ayarlarını da degıstırsenız baglanamıyorsunuz camfrog a bı cozumu olacaktır elbet
  • http://ultravpn.lynanda.com/account.htm linkinde bulunan UltraVPN 1.0 programı aracılığı ile giriş yapılabiliyor.Önce sitede kayıt yapılp program inecek daha sonra da o kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılacak..
  • Sanırım telekom daha önce girmeye yarayan hotspot rogramını engellediği gibi bu programıda engelledi. saat 19 da girebiliyordum bilgisayarı kapatıp açtım şimdi girmiyor. Giremeyen arkadaşlar bana kızmasın..
  • Bizi böyle şeyleri yasaklayan zihniyete
    Bide internet özgürlükmüş ne özgürlüğü be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.