Şimdi Ara

Camı Kırılan iPhone 6 Zorlu Servis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Dogrudur. Apple store calisanlarinin cok fazla bilgili olmadigi konusunda bende size kesinlikle katiliyorum. Ama orada calisan "degisim cihazi" demesi bile cihazin degismesi icin yetiyor sadece bu insiyatiften bahsediyorum ben. Dogruyu soylemek gerekirse store'a gitmedigim cok uzun zaman oldu. İlk acildigi zamanlarda gercekten cok yardimci oluyorlardi zamanlami degistiler (ki olabilir) bu hale geldiler tavirlari nedir suan gercekten bilmiyorum. Bizim milletin "bunda kucuk bir cizik var degistirin" demesi mumkundur ve bu zamanla calisanlarin degismesine neden olmus olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Şubat 2015; 17:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jahnny


    quote:

    Orijinalden alıntı: cMbRs

    quote:

    Orijinalden alıntı: jahnny

    Daha 1 ay olmadı, 300 lira ödedim ve sadece ekran değişimi yapıldı. Bununla ilgili konu da mevcut. Yedek parça mevcut olmadığı zamanlar ekran değişimi fiyatına telefon değiştiriyorlardı; ancak artık ekran var ve söylediğim fiyata (zam gelmedi ise) ekran değişimi yapıyorlar.

    Hocam , 1000 tl gibi bir fiyatta çıkartıyorlarmış bazen kullanıcı hatası olduğunu söyleyip siz nasıl 300 tl den değiştirdiniz acaba, nasıl bir diyalogla hallettiniz

    1,000 TL civarı olan telefon değişimi. Kasada herhangi bir yamulma yok ise (darbeden kaynaklı) 300 TL verip ekranı değişmiş telefonunuzu alıyorsunuz. Kasa yamulmuş ise ekranı değiştiremeyeceklerini belirtip telefon değişimi yapabilieceklerini söylüyorlar.

    Anladım hocam teşekkür ederim cevap için.




  • İşin tam gerçeğini öğrendim malumunuz türkiyede Apple 2 mağza biri Avrupa yakası ve Anadolu yakası olmakla birlikte orijinal servis hizmeti vermekteler hal böyle olunca randevu almak neredeyse imkansız çünkü talep çok ve maalesef bukadar kitlenin 2 mağzanın servisi ürünleri yetiştiremediği türkiyede aşikar.

    Bu nedenlerden dolayı eğer İphonenizin camı kırıldıysa 1 kereye mahsus cam parasını alıp sıfır cihaz veriyorlar eğer gene camı kırıldıysa sistemden baktıklarında daha önceden işlem yapıldığı görüldüğünde sadece cam parasını alıp ürünün parça değişimi gerçekleşiyor.
  • youtubedeki videoyu izledim bu konuyu gormeden ve hemen apple mail attim ekran kirilirsa cihazim yurtdisindan hediye olarak geldi faturasi bende degil ama illa istenirse fax isterim hemen diye olmamasinin cok buyuk bir sorun olmayacagi cihazimin degisim yapilacagi apple firmasinin cihaz tamiri yapmadigi yeni c8hazla degistirildigi bununda tekrardan tamir edilmis bir cihaz oldugunu ama sifirlardan ziyade kullanim kontrolu yapildigi bir sorun olmamasi icin yinede dogabilcek sorunlarda hemen degisecegi bilgisi verildi baska bir forum editorunun basindan geciyordu izl3digim videodaki ve orada ekrani kendi hatasi uzerine kirdigi beyan ettim diyo ve o halde 279 lira gibi bir para istediler diyo bu beyani apple aradiginizda kendiside veriyo ama cihazi magzaya goturmeniz gerekiyo illaki randevuya gerek var mi bilmiyorum o arkadas rNdevu almadan akasya avmye gitmis ve degistirmisler hemen

    ve yine bir arkadasin suanki kullandigi iphone6 tahminimizce titresim motoru bozuldu ve turkcell tamir ettiririz degismez buyuk ihtimal diyo ayni cihaza apple randevu alin cihazi degistirelim diyo bunlar basimiza gelenler tamamen son bir ay icinde appl3den alinmis bilgilerdir bunlar kulaktan eduyma yada iskembeden sallama bilgiler degildir ve bazi arkadaslarin kafadan daha onceki bazi teknik servislerle aralarindaki maceralari uyarlayarak buradaki kisileri yanlis yonlendirmeside gercekten sacma bazi arkadaslari tenzi ediyorum ama bazilari sadece bos keseden sallama derdinde tekrardan diyorum bazi arkadaslari tenzi ediyorum ama formlar insanlari bilgilendirmek bilgi paylasmak icindir insanlari keyfi aklimizdan gecenleri anlatmak degil… iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Insanlara yanlis bilgi vermeyin,10 dakika once akasya apple magazindan ciktim..telefon yere dustu ve cami kirildi,290 tl + kdv ile ekran degisimi yapiyorlar eger kasada yamukluk var ve oyuzden ekran oturmuyorsa 900 civari bi ucrete yeni telefon veriyorlar..o 1 kereye mahsus 300 tlye yeni telefon diye bir sey olmamis hic..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu madem hortlamış, insanların kafasının karışmaması için bu mesajı atıyorum. Alttan ekran onarım fiyatlarına bakabilirsiniz.
     Camı Kırılan iPhone 6 Zorlu Servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlar da apple storedan ekran değişimi ya da ekranın kırılmasından ötürü cihaz değişimi yapanlar varsa ücretleri paylaşabilir mi acaba yoksa da yakın zaman içerisinde apple store gidecek bir arkadaş var ise ekran değişimi ve cihaz değişiminin ücretini de öğrenip paylaşma olasılığı varsa paylaşabilir mi ?
  • benim de ekran kırıldı iphone 6 pazartesi ye randevu aldım bakalım ne olacak ama tahminim ekran değişim ücreti 440 tl yazıyo apple sitesinde acımaz kitlerler:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto10

    benim de ekran kırıldı iphone 6 pazartesi ye randevu aldım bakalım ne olacak ama tahminim ekran değişim ücreti 440 tl yazıyo apple sitesinde acımaz kitlerler:)

    Hocam size zahmet şu soruyuda sorarmısınız?
    Ekranı kırık bir cihazı istersek ücret karşılığı yeni cihazla değiştirebiliyorlar mı yoksa ekran değişimi mecburi mi?
    Birde bu işlemler için garanti şart mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yakin zamanda zorlu veya akasyaya giden varsa bilgi verebilirmi? Benimde iphone 6plusim var ve kameradan dolayi degisim yapicaklardi fakat ekrani kirildi. Simdi once ekrani mi yenilemem gerekiyor yada belli bir ucret karsiligi sifirini alabiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün zorludaki apple store gittim ekranı kırık iphone 6 için maalesef kasada ezilme var diye ekran değişimi yapamayız 1130 tl karşılığında cihazı değiştiririz dediler vay 1130 lira çok para şuan veremem kafam çok karışık acaba dışarda yaptırsam mı dokunmatik hassasiyet i aynı olmazsa çok üzülürüm kararsızım siz nedersiniz arkadaşlar??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebeto10 kullanıcısına yanıt
    Eğer cihazın garantisi uzun süreyse yani bitimine daha varsa dışarda yaptırmamanızı tavsiye ederim. Dokunmatik çalışıyorsa maddi durum oluncaya dek o şekilde kullanın. Tabii bu benim şahsi fikrim gerisi size kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaOzcelik M kullanıcısına yanıt
    garantisine 1 sene daha var 1130 tl bana çok geliyo şuan tlf kullanamıyorum kararımı verdim sayılır tamirci arkadaşım var bana uygun fiyata halledecek inş umduğum gibi olur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebeto10 kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum. Arkadaşlar 10cm den telefonum düşerek ekranı tuzla buz oldu. Kasada herhangi bir sıkıntı yok. Son zamanalar da ekran değişimi yaptıran oldu mu ? Ve fiyat
  • telefonun üstünde çizik var diye ekran değişimi yapmadılar. Hayatımda böyle saçmalık görmedim
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    peki ner tercih ettiniz? telefonu yenisiyle mi değiştirdiniz?
  • teltel T kullanıcısına yanıt
    telefonu ekranı kırık şekilde 1650TL sattım. Telefonu apple teknik destekde çalışan biri aldı :)

    Yeni telefon için 1080TL istediler. eğer ekranı değişim yapsalardı 400TL+KDV
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qkhnk

    telefonun üstünde çizik var diye ekran değişimi yapmadılar. Hayatımda böyle saçmalık görmedim

    böyle saçma birşey olabilir mi ya, yıksaydınız başlarına mağazayı, ne alakası var bunun çizikle?
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranı oturmazmış kasa darbe almış :D

    çalışana bakın bu darbe değil masaya sürttüm dedim. cam değişimini sadece darbesiz telefonlara yapıyoruz dedi ..


    Aslında benim işime geldi

    1650TL telefonu sattım . Satmasam 450TL ekran parası verecektim.

    1650+450+Yol+Yemek vs 2200TL Gelicekti

    Teli 1650 Sattım . Portekizden 6S aldım 2050Tlye geldi.. cebimde fazladan 150 Tl kaldı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.