Şimdi Ara

Camlara Filmm....Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 model kangoom var camlara film cektirmek istiyorum.... burda bahçelievler / şirinevlerde 75 tl ye ön cam haric full yaparız dediler çizilmez dediler. ama araştırdığım kadarıyla sanırım bu cam filmleri önemsenmesi gereken bişi çünkü gerek UV ışınlarını kırmayanı ve gözlere zarar vereni cok oluyormuş kalitesiz filmlerde... ama işte ordada marka giriyor devreye bu seferde fiyatlar 300 400 tl lere cıkıyor... 75 tl den baslıyor 400 tl ye kadar film var sonar falan marka istersen 350 tl diyolar... ama elbet hem ekonomik hemde diğerlerine nazaran daha saglıklı bi marka vardır..150 tl yede çizilmez yaparız dediler. acıkcası 75 değilde 150 vereyim gözlerim bende kalsın =) tabi bu sağlıksız söylemi doğruysa =) yok eğer fark yoksa fazladan 75 tl vermeye gerek yok.o yüzden bilen arkadaşlar yardım llutfen...



  • 75 TL.ye çekilen filmler topu piyasada 10 TL.ye satılan ve renk değiştirmekten başka işe yaramayan filmlerdir. Kalan 65 TL de işçilik.
    Bu filmler zararlı ışınları falan süzmez ve gayet de güzel çizilirler. Ama göze zarar verme işi hikaye. Amaç sadece görüntü ise ucuzunu yaptırın.
  • uv, manyetik dalga, bor, nano teknoloji, bu gibi kelimeleri gördüğünüz ürüne boşa fazla para vermeyiniz. hayal ürünleridir. paranıza yazık olur. film filmdir. amacı renk vermektir.

    UV dalga boyundaki ışınlar camlardan geçemez absorbe edilir zaten. Bu nedenle camın arkasında güneşlensenizde yanmazsınız. görünür ışınlar geçebilir sadece. Bu tip aldatmacalara kanmayın.

    Çizilebilme durumu değişkenlik gösterebilir ama önemli olduğunu düşünmüyorum onunda. Bütün ürünlerinde çinde aynı kaynaktan geldiğinden ve burda marka, paket uydurulduğundan şüphem yok.
    rengi görüşünüze engel olmayacak en ucuzunu yaptırın bence.
  • Ben de 2007 Kangoo ma geçenlerde film çektirdim.Güya orta ton demişti çeken eleman.Ama resmen ekip arabası gibi oldu.Bir gram içerisi görünmüyordu resmen.Polislerle falan papaz olmadım gerçi ama kendim rahatsız oldum.Sanki illegal birşeyi saklıyormuşum falan gibi.Bugün kafam attı ve hepsini söktüm attım.Sadece en arka ve bagaj yan camlarındaki daha önceden yaptırdığım noktalı filmler kaldı.Böylece verdiğim 30 lira da çöpe gitti ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.