Şimdi Ara

camlı teras ısıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklasık 23 -25 m2 kadar açılan camlı bir terasım var üstü metal iskelet üzerine sert şeffaf sert plastikle kapalı...güneş oldumu hiç sıkıntı yok ısınıyor kendi kendine ama bulutlu oldumu buzz kesiyoruz... yer ankara da ısıtma cihaz tavsiyeleriniz neler olur...şimdiden teşekkürler




  • Doğalgazınız varsa hatta kombinizde varsa tadilat yaparım derseniz en sağlıklı olanı yerden ısıtma olacaktır , 2. Tercih petek takıp ısıtma olacaktır , 3. Tercih klima ile ısıtmak olacaktır ama klima seçerken konsol tipi klima takmanız ve taktığınız klimanın yerden üfleme özelliği olması önemlidir , birde ev içinde bir oda olsa 25m2 yerde 12 bin btu yeterliyken sizin en az 18bin btu luk takmanız gerekir . Bu sıralamayı enerji sarfiyatını minimumdan başlatarak yaptım ancak klimayla ısınmakta doğalgaz kadar yakmaktadır çok farketmez .
    Bunların hiç biri olmuyorsa yere komple halı altı elektrikli ısıtıcı serebilirsiniz , oda olmazsa elektrikli fanlar yağlı radyatörler olabilir , gazyağı sobaları olabilir kömür sobaları olabilir . Ama şunu unutmayın yalıtım olmadığı için orayı ısıtmak hiç bir zaman kolay olmayacaktır , çünkü ısıttığınız hava yükseldiği ve tavanınızdaki şeffaf plastikten kaçıp gittiği için sürekli ısıtmanız ve yüksek enerji harcamanız gerekecektir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 27 Ocak 2021; 2:26:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.