Şimdi Ara

Çanakkale'de arabasız nasıl şehitlikleri gezebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 19 mayıs için Çanakkale'ye günü birlik otobüs gidiş-geliş bileti aldım. Acaba Gelibolu yarımadasındaki şehitlikleri belediye ulaşım araçlarıyla gezebilir miyim? Ya da orada katılabileceğim grup turları var mıdır?



  • hocam çanakkale merkezde iskelede truve, metro vs.. gib ifirmaların tur grupları oluyor. akşama kadar gezdiriyorlar profesyonel rehber eşliğinde ve ücret karşılığı tabii ki. bunların dışında da tur düzenleyenler var. mesela "yeni anafartalar tur" gibi. bunlarddan herhangi birine katılabilirsin. mesela ben ve 2 arkadaşım truva turizmin turuna katılmıştık geçen yıl. 50 tl idi kişi başı. öğle yemeği dahil...
  • turlar dışında arabasız gezemezsin. çok büyük bir alan ve herhangi toplu taşıma aracı bulunmuyor.
  • Merhabalar ,

    Üzgünüm arabasız gezemezsiniz. Gelibolu yarım adası tamamen arabayla gezilebilecek bir yerdedir. Çanakkale'den vapur ile yarımadaya geçerseniz ve sonrasında tüm anıtları ve tarihi yerleri aracınız ile gezersiniz. Ek olarak rehber almadan gidilmesini önermiyorum. Çünkü anlatılanları , dinlemek ve görmek çok farklı bir hissiyat uyandırıyor insanda.

    Rehber alan klavuzu fiyatları 150 TL olarak belirlenmiş bunu da yazımın sonuna iliştireyim.

    Önceden haber verseydiniz , sizi gezdirebilirdim. Ücretsiz olarak.
  • Gittim, geldim. İlk gün Bozcaada'yı gezdim, bir gece kalıp diğer gün ise iskeleden kalkan özel turlarla tüm şehitlik ve savaş alanlarını gördüm. İnşallah her Türk oralara gidip tarihimizi yakından görür. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxatom -- 29 Temmuz 2013; 15:43:14 >
  • peki Gökçeada'yı gördünüz mü? eğer görmediyseniz bir gün Gökçeadaya uğramanızı tavsiye ederim.(reklam yapmış olmadım umarım )
  • Turizm destinasyonlarının reklamı olmaz, yapılırsa daha iyi hatta. Bu günlerde ( sen mesajı yazdığım tarihte ) depremlerle boğuşuyoruz ama yine de Gökçeada da görülmesi gereken bir ilçemiz :)

    Çanakkale , bu milletin bağımsızlık mücadelesi verdiği ve kazandığı bir yerdir. Son kalemizdi, düşse her şey çok farklı olacaktı. Dilerim bir gün Çanakkale' yi ücretsiz olarak anlatabilir, tanıtabilirim. Bu canı gönülden yapmak istediğim bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be Happy

    Turizm destinasyonlarının reklamı olmaz, yapılırsa daha iyi hatta. Bu günlerde ( sen mesajı yazdığım tarihte ) depremlerle boğuşuyoruz ama yine de Gökçeada da görülmesi gereken bir ilçemiz :)

    Çanakkale , bu milletin bağımsızlık mücadelesi verdiği ve kazandığı bir yerdir. Son kalemizdi, düşse her şey çok farklı olacaktı. Dilerim bir gün Çanakkale' yi ücretsiz olarak anlatabilir, tanıtabilirim. Bu canı gönülden yapmak istediğim bir şey.





  • gelibolu yarımadası milli parkı kokartlı alan kılavuzuyum. ismim mustafa yörük numaram: 0544 894 92 13 her türlü bilgi ve sorularınız için arayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.