Şimdi Ara

Candy RO H9A2TE-S Wi-Fi Bağlantılı A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi 2499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alınır mı alınmaz mı bilemedim. Maalesef adam gibi bir inceleme ve yoruma denk gelemedim.


    Ürün Efsane Cuma'da bile 2800'ün altına inmemiş gözüküyor.


    9KG, Wi-Fi li, A++ makine için fiyat çok iyi ancak feci aradayım. Yine de paylaşayım istedim.


    https://www.hepsiburada.com/candy-ro-h9a2te-s-wi-fi-baglantili-a-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-pm-HB00000S13XM








  • Wifi Bluetooth ne işe yarıyor
  • techsen32 kullanıcısına yanıt

    Makineyi uzaktan kontrol edebiliyorsunuz. İşlemin hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz. Sanıyorum ki şey de yapıyormuş, mesela siz tam kuruluk seçtiniz, ütü kuruluğuna geldiğinde bilgi veriyor. Ütü yapacağınız şeyleri alıp onları ütüye devam ederken diğerlerini kurutmaya devam edebiliyorsunuz falan.


    Güzel şeyler aslında, bilmiyorum ne kadar kullanılır tabi.

  • Bu markanın (https://www.hepsiburada.com/candy-cso-h9a2te-s-a-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBV00000NLGL4?magaza=Hepsiburada) bu ürününü kullanıyorum geçtiğimiz haziran ayından bu yana. Alırken endişeliydim ancak şuana kadar nazar değmesin, canavar gibi.


    SUPER EASY IRON özelliği var sanırım bu üründe ekstra olarak. Telefon ile de eşleştirebiliyorsunuz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, mesela beyazları attınız içine, ekstra kuru seçeneğini seçtiniz. Telefonunuza her kuruluk aşamasında bildirim geliyor. Dilerseniz, o kuruluk aşamasında bırakabiliyorsunuz çamaşırlarınızı. Nem sensöründen bahsedilmemiş ise de, benim kullandığım ürün bir şekilde çamaşırların kuruduğunu algılıyor ve programı kesiyor. Almayı düşünenlerin sorularını cevaplayabilirim.

    Hep diyorum yine diyeceğim, marka modeli ne olursa olsun her eve bir kurutma makinesı şart. Evime kurutma makinesi girdi gireli, toz öbekleri oluşmuyor artık.





  • Eylül ayında 2299 TL civarlarına inmiş hocam.


    https://spydrop.app/product/9842751

  • Hoover ne ki aşağıya hoover türkiye garantili yazmışlar. Sorun çıkarmayacak olsa garantiye iş düşmeyeceği kesin olsa gözü kapalı alınır da işte insan güvenemiyor beyaz eşya da malın kalitesi bir yana servis işi de çok önemli.



    https://eksisozluk.com/candy-hoover-markasinin-les-olmasi--6671258


    Bir kaç girdi var okuyun derim. Özetle çine satılmış servis yok gibi bir şey yazmış bir kaç kişi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 17 Aralık 2020; 17:25:9 >
  • Hanim banada al al diyor iyi birseyler almaya su durumda bütçe yetmez ne dersiniz alinir mk
  • Beyler kurutma makinası temmuzda alınır ben 3 aydır kovalıyorum buna karar verdim 3500 lük makina temmuzda 2200 liraymış grundig ne oldu da 3500 e çıktı? Millet evde canı sıkıldıkça bişey alıyor talep arttı bu kış evde kalorifer üstünde kuruturum 300 lira fazladan vermem temmuzda da dolar en kötü bu seviyelerdedir zaten gazlamışlar fiyatları kime ne tuttururlarsa hele hepsiburada kime kaçtan satarsa makina bi gün 2500 bi gün 3000 bi gün 3500 gün gün değişiyo satışına göre azaltıp arttırıyolar heralde
  • Discount Specialist kullanıcısına yanıt

    Hocam her üründe fiyatlar böyle oynadı maalesef.


    Evet, ürünün kurutma makinesi olması sebebiyle zam yemiş olabilir ama yazıcı bakıyordum onlar da böyle. Temmuzdan sonra her şey zam yedi.


    O yüzden fırsat yakalayınca almak lazım gibi geliyor.

  • Siz bilirsiniz ama ben almayacağım dolar artmadı vergi artmadı black fridayden 10 gün önce bile zamlamışlar fiyatları aşağı çekmiyorlar bilerek böyle günde 30 kere bildirim gönderip milletin aklını çeliyorlar sarf malzemelerin fiyatında genel olarak artış var ama yazın kurutma makinası talebi azalacağı için ben ona yöneleceğim
  • benim tavsiyem tamburu iki yöne dönen bir kurutma makinası alınması. nevresim çarşaf gibi büyük çamaşırları yıkarken hep aynı yöne döndüğü için içinde top oluyor. bu sizin için önemli değilse ayrı tabi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahtapok

    benim tavsiyem tamburu iki yöne dönen bir kurutma makinası alınması. nevresim çarşaf gibi büyük çamaşırları yıkarken hep aynı yöne döndüğü için içinde top oluyor. bu sizin için önemli değilse ayrı tabi.

    Biraz baktım da İki yöne dönen ucuz makine yok hocam. Çarşaflar da dolanıversin nabalım 😬


    şaka bir yana, electrolux falan çıktı karşıma ama 3.500 ₺ üzeri makine ve A+. En azından A++ beklerdim bu paraya. Hem fazla yaktıracak hem daha pahalı olacak.


    var mı bildiğiniz alternatif, şöyle 3.000 civarı olup çift yöne dönen tamburlu bişey?

  • Marka model bilemem ama kurutma makinesi şartlar :)

  • Arçelik çamaşır makinasının üstüne olurmu bu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeMiVaR

    Arçelik çamaşır makinasının üstüne olurmu bu?

    Sanıyorum ki kapasiteye bakıyorlar.


    Yıkama makinesi kurutma makinesine eşit veya daha ağır olmalı. Yani 9kg lık makine üzerine kurabilirsiniz diye biliyorum.

  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 2 yıl önceki konu sıcak fırsatlarda neden hortlatıyorsun ki ürün bilgisi vereceksen git normal konuda ürün tecrübeni anlat unutulmuş başlığı hortlatmışsın…
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    Secmece resmen secmece

  • her yere konu açan arkadaş burdaki konuyuda hortlatmış iyi olmuş zira en az 2 yıl kullanmayan kişilerin yorumu pek güvenilir olmaz.Konuyu açan arkadaş halen memnun mu acaba hooverdan?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 15 Ocak 2023; 0:6:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.