Şimdi Ara

Canlı Döviz,Kripto,Borsa,Parite,Altın fiyatları ve yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://dovizmix.com

    Hakkımızda
    Dovizmix.com’da güncel döviz, parite, altın, kripto para, endeksler ve Bist 100 ile ilgili detaylı ve canlı bilgilerin olduğu bir platformdur. Aynı zamanda bu platform üzerinden üyeler ile ilgilendiğiniz emtia ile ilgili bilgi ve fikir paylaşımı yapabilirsiniz. (Site Kurallarını İnceleyiniz)

    Ekonomik Takvim
    Günlük uluslararası piyasalarda açıklanmış veya açıklanacak olan ekonomik verilerin takip edilebilmesi için hazırlanan kaynağa ekonomik takvim denilmektedir. Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak EKONOMİK TAKVİM’e ulaşabilirsiniz.

    Ekonomik Sözlük
    Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak EKONOMİ SÖZLÜĞÜ sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfada Ekonomi ile ilgili kelimelerin ne anlama geldiklerini öğrenebilirsiniz.

    Formasyonlar
    Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak FORMASYONLAR sayfasına ulaşabilirsiniz. Teknik analizde kullanılan terimlerin detaylı açıklamalarını bu sayfadan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

    Para Çevirici
    Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak PARA ÇEVİRİCİ eklentisine ulaşabilirsiniz. Dövizler arası çeviri yapabilirsiniz.

    En Karlı Yatırım Aracı
    Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak EN KARLI YATIRIM ARACI sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfada 1 hafta, 1 Ay ve 3 Ay’lık periyotlar için hangi yatırım aracı yada dövizin ne kadar kar/zarar ettirdiğini görebilirsiniz.

    Üyelik
    Menüde yer alan Üye Ol / Giriş Yap butonu ile açılan alandan yeni üyelik oluşturabilir veya üyelik bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz. E-posta/Kullanıcı Adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Üye olmadan yorumları okuyabilir ve verileri takip edebilirsiniz. Diğer özellikleri kullanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.

    Yatırımlarım
    Siteye üye girişi yaptıktan sonra Yatırımlar sayfasında bulunan YATIRIM EKLE butonu ile yatırım ekleyebilirsiniz. Yatırım Ekleme alanında yer alan Varlık alanından Yatırımı tipi seçimi yapabilirsiniz. Yatırımlarınıza sadece üye girişi yaparak ulaşabilirsiniz. Sizin dışınızda biri bu bilgileri göremez.

    Yatırımlarınız veri/kur bilgilerine göre gruplanmış durumdadır. Her veri/kur grubuna kaç yatırım eklediğiniz kur grubunun altında Yatırım sayısı olarak belirtilir. Yatırım sayısına tıklayarak ilgili veri/kur için eklediğiniz tüm yatırımları açabilirsiniz. Her yatırım satırının sağ üst köşesinde üç nokta (...) menüsü yer alır. Bu menü ile yatırımda sil, düzenle gibi işlemler yapabilirsiniz.

    Sitemize üye olduğunuz zaman ise, yatırım portföyünüzü sitemiz üzerinden yönetebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.