Şimdi Ara

Canlı Skor Mobil Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Canlı Skor Mobil Uygulaması

    Itunes'dan İndir

    Maç Sonuçlarım, detaylı ve hızlı bir şekilde tüm dünya liglerinin maçlarına ve istatistiklerine ulaşabileceğiniz %100 yerli yapım yeni bir canlı maç sonuçları uygulaması.

    Futbol maçlarını takip eden kullanıcılar bilirler, çoğu zaman karmaşık arayüzler aşırı derecede rahatsız eder. Aradığınız ve kullanmak istediğiniz özelliklerden de istediğiniz gibi faydalanamazsınız. Maç Sonuçlarım uygulaması son derece kullanışlı olması ve basit arayüzü sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor ve takip ettiğiniz müsabakaları çok rahat bir şekilde incelemenize olanak tanıyor.

    Bildirim seçenekleri uygulamanın en kullanışlı özelliklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Seçili sekmesine maçları taşıyabilmek için maçların yanında bulunan yıldız ikonuna basmalısınız. Daha sonra maçlar Seçili sekmesine kaydediliyor ve o maçların sonuçları, istatistikleri ve tüm aksiyonlarına dair bildirimler alabiliyorsunuz.

    Maç Sonuçlarım uygulamasının birbirinden güzel ve kullanışlı özellikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Dünyanın tüm liglerinin puan durumlarına, fikstürlere, futbolcu veritabanına ve geçmiş maç sonuçlarına kadar her bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Futbolcuların kariyerleri ve maçlardaki performanslarına dair detaylı verilere ulaşmanın sıkı takipçiler açısından çok işlevsel olduğunu söylemeliyim.

    Hızlı çalışan ve bildirim sistemi yerinde olan bir alternatif arıyorsanız, muadilleri arasından Maç Sonuçlarım'ı daha çok seveceğinizi söyleyebilirim.
    Itunes'dan İndir
     Canlı Skor Mobil Uygulaması Canlı Skor Mobil Uygulaması Canlı Skor Mobil Uygulaması
    Itunes'dan İndir







  • Arkadaşlar uygulamayı deneyenler oldu mu olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.