Şimdi Ara

Canon 650d yada başka bir kamera lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar :)

    Arkadaşlar araba fotoğrafları ve araba videoları çekiceğimden dolayı kamera alıcam. ücret almaksızın zevkle yapıcam yani hobi. ilk kendi kameramı alıcam canon 650d çok gözüme geliyor onu almak istiyorum ancak aklımda bazı sorular var ben bu kamerayı alırsam tatmin edici bi video görüntüsü alabilirmiyim ? hangi lens daha uygun olur ? canon650d yerine ...... alabilirsin dediğiniz hangi kameralar var ? yoksa yok diye belirtirseniz sevirim 650d de kalmaya devam ederim :) şimdiden teşekkürler.



  • Video fotoğraf gibi değildir. Yeni başladığınızda güzel fotoğraflar yakalayabilirsiniz ama yeni başlayacaksanız güzek videolar biraz zaman alabilir. Tabi güzellik göreceli ancak yine de belirli bir güzellik barajı var



    Magic Lantern ile iyi kalite ve sonuçlar alınabilir ancak yeni başlıyorsanız bulaşmayın. Mesele sizin çektiğiniz videoyu nasıl düzenleyeceğiniz ile ilgili. Ne kadar adobe premiere veya emsali programlar kullanabiliyorsunuz? 0dan başlayacağınızı varsayarak, 650D alınır ancak kısa vadede istediğiniz sonucu alamazsanız pes etmeyin zira 2. el siteleri bu tür olaylardan muzdarip insanların ilanlarıyla dolu (bir hevesle alındı dolapta durdu vs.) .
  • Sony pro vegas ta yeterli bilgiye sahibim istedigim seyleri yapabiliyorum yani :) aklima bide nikon 90d takildi fotograflarina baktigimda canondan sanki ustte gibime geldi video cozunurlugunu bilemiyorum ama.

    Samsung j5 ile cektigim ilk edit montage videomu bi izlermisin bu arada ugrasmadim telefonla cekiyorum diye ama bekledigimden daha iyi bir sonuc cikti
    https://youtu.be/VSsELM8vWxo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikon d90 çok eskide kaldı fotoğrafta bir ustunluğude yok.



    650d mantıklı bir seçimdir.



    Sony a58 aynı şekilde video için iyi alettir fakat lens seçenekleri nasıldır set olarak daha uyguna gelirmi tam emin değilim.



    Aynasızlarda gh2-3 nex6-7 a6000 samsung nx 300-500 gibi aletlerden alabilirsiniz.
  • umutyldz210 U kullanıcısına yanıt
    Sonuç gayet iyi, içerik bence öyle olmasa da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.