Şimdi Ara

Canon 700D satıp Sony A6000 almak mantıklı mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostum bence senin paran çok ve çarçur etmek istiyorsun. Elindeki makine güzel, bende de ondan var 2 senedir kullanıyorum. İlla bişey alayım diyorsan az daha biriktir canon 6d alırsın ikinci el temiz. Lakin yok kardeşim ben illa bi makine alacağım diyorsan da xt10 da kullandım sony 6000 de kullandım. Ben fuji xt10u öneririm. Müşteri hizmetleri de çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim durum da sizinkine benzer. Canon 650D+18-55+50 mm vardı. Sattım ve Olympus Omd10 Mark2 aldım. Tavsiye ederim.
  • Hocam merhaba. Konuya yazılanları tek tek okudum. Kısıtlı bütçe ile ortaya güzel sonuçlar çıkartmak için optiklere yatırım yapın. Öncelikle Helios alın ve kullanın derim. Tabi manuel netleme beni yormaz derseniz. Sistem değiştirmek kolay iş değil. Sony bodyler gerçekten güzel. Ama ortada bir sistem yok sadece body var. Fujifilm, niko, canon, pentax ve olympus ta bir çok kamerayı kullandım. Hepsi birbirinden güzeller. Retro görünüm diyorsanız fujifilm ve Olympus derim. Her iki sistemde de yeterli lensler var. fujifilm kullanıyorum hali hazırda. 18-55 kit lens varken diğer sabit lenslere gerek bile duymuyorum. Xt1 in yapısı toz ve suya olan koruması bana güven veriyor doğrusu. Fotoğraf konusunda çok farklı seçenekler var. Siz biraz farklılık ve değişiklik arıyorsunuz. :) Fujifilm showroomlara gidip bir hayli karıştırabilirsiniz kameraları. Mükemmel bir sistem aynasız konusunda. Bütün lens çeşitlerine sahip. Fiyat konusu tartışılır. Ama ben mantıklı buluyorum fiyatlarını.




  • Burada çoğu kişi amatörce yorum yapmış,a6000 dediğiniz cihazı canon 5d marklar ile karşılaştırmış insanlar var ki siz 700d ile karşılaştırıyorsunuz.
    Focus Point
    iso aralığı
    seri çekim hızı
    renk derinliği
    dinamik aralık gibi konularda a6000 700d'ye abartılı bir fark atar.Araştırmadan bilmeden burada yorum yapan arkadaşlar var,biri 16-50 kötü demiş,diğeri zeiss lens alacaksan olur demiş çok komik doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 5 Kasım 2018; 15:52:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.