Şimdi Ara

Canon a60'la ilgili sorunlarım(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb,
    birçok kişinin tavsiyesi üzerine canon aldım. türkiye deki kazık fiyatlar yüzünden amerika dan almak zorunda kaldım. ama sanırım büyük bi yanlış yaptım.

    çünkü çektiğim bazı resimlerde belirgin bi şekilde kırmızı nokta oluyor. her zaman olmuyo ama genelde bi başladımı arka arkaya devam ediyor...her seferinde olsa tamam diycem sensörde sorun var ama değil işte. tam dikkat edemedim ama kırmızı nokta her zaman aynı yerde değil sanırım..

    bi de ne yaptıysam net, güzel çekimler yapamıyorum. gerçi çok fazla deneyemedim çünkü lanet hepsiburada.com dan sipariş ettiğim cf kart henüz gelmedi.(ürünle birlikte gelmedi cf kart). yani şu anda sadece pc ye bağlı iken fotoğraf çekebiliyorum.

    henüz acemiyim ama hevesim de var. bu konuda kendimi geliştirebileceğim web siteleri yazarmasınız..
    teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif -- 5/7/2004 12:56:08 >



  • Çektiğin resimlerden birka.ını buraya koyabilirsen sanırım sana daha net bir cevap verebiliriz.
  • bunları az önce çektim cf kartım yeni geldi. zaten amatörüm. ve henüz ayarları falan kurcalamadım öylesine çekiverdim. fikir belirtmeniz için gönderiyorum. eleştiri ,görüş vs...

     Canon a60'la ilgili sorunlarım(resimli)

     Canon a60'la ilgili sorunlarım(resimli)


    belirttiğim kırmızı nokta normal şartlarda çektiğim 5-6 fotoğrafda belirmedi. umarım bi daha hiç çıkmaz. galiba ışık yüzünden oluyo..?
    bide kendimi nasıl geliştirebilirim bu konuda yardımcı olurmusunuz biraz?

    bi ekleme daha yapayım. canon a60 alacaklar bu resmi görüp tırsmasın söylediğim gibi bunlar ilk deneme çekimleri. ve bende tam bi acemiyim.
    and english
    please do not consider these photos. because they are samples and i'm completely inexperienced. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif -- 5/7/2004 13:14:14 >




  • Güzel işte daha ne istiyorsun
  • eviniz cok güzelmis
    aaah deniz ah
  • deklansore yarim bas, yesil kareler cikiyor sonra tam bas. bu yesil kareler cekmek istedigin seyin ustunde cikiyorsa o nesne daha net gozukur fotografta. bide ilk baslarda autoda cek elin alisana kadar...
  • arkadaşlar sonradan fartk ettim o kırmızı nokta ve iki beyaz nokta her fotoğrafda var... bu fotoğraflarda beyaz nokta belli olmuyo ama kırmızı nokta var..ühüüüü.:(((
    bi çözüm önerin abi yapacak bişiy yok mu tamir gibi?sensörler de sorun var galiba...
  • Kırmızı nokta nerde yaw göremedim ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yigitozcan

    Kırmızı nokta nerde yaw göremedim ?


    ilk resimde inşaat halindeki binanın sağdan birinci ve aşagıdan ikinci penceresinde, diger resimde soldaki bloğun, sağdan ikinci ve yukarıdan yedinci balkonunda kırmızı nokta var. amiral battı oyunu gibi oldu ama baska bir tarifi yok

    hatta abartıp resimleriyle belirteyim ..

     Canon a60'la ilgili sorunlarım(resimli)


     Canon a60'la ilgili sorunlarım(resimli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 11/7/2004 7:12:58 >




  • evet çok ilginç,
    sinek küçüktür ama mide bulandırır misali,
    bi fikrim yok benim
  • ya uzman deilim de.. acep.. ccd sensörün üstündeki bir iki noktada bi sıkıntımı var .. Bende de böyle bişey olsa.. çok sıkıllırdım.. geçmiş olsun.. özellikle beyaz fon üzerinde bir iki fotoğraf çekermisiniz böylece en azından sürekli mi meydana geliyor. oluyorsa hep aynı yerdemi anlamış olursunuz..

    bi de harika bi yerdesiniz.. insanın yüzesi geliyor.. neresi acaba??
  • bende soyledim süfer deniz fln diye ama ilgilenmedi(:
  • mahvoldum, bittim denize............. i hate ANKARA!!!!!!!!
  • biz izmitteyiz de ne oluyo sanki osman.. iğğrenç deniz.. deniz anası dolu.. yüzen yok bütün sahil şeridinde..

    bi de ankaralı olarak.. ankaralı olmayanların ankara hakkındaki yorumlarına fitil oluyorum.. neymiş ankara da deniz yokmuş.. ya! olsa da ne işe yarıyo sanki burdaki! of ya!
  • doğru izmitin denizi kötüdür ama o bile şehre bir güzellik katar hakan..ben izmitte 14sene ankarada da 1sene yaşamış birisi olarak söylüyorum hakikatten denizde olmasa izmit çorum gibi biryer olacakmış(:
  • Evet şimdi gördüm gerçekten kötü bir olay. 2Resimdede dikkatli incelerseniz aynı pixeller kırmızı çıkmıl yani CCD sensörde sorun var malesef sorunlu ürün denk gelmiş yurtdışına yollayıp garantiyi deneyebilirsin ama bence çok da takma u nutmaya çalış :(
  • ya ne noktası nerede? çok kafana taktıysan fotoshopla 1 saniyede noktaları silersin kardeş..ama göremiyorum
  • sinek küçüktür ama mide bulandırır thunderace
    her seferinde photoshop photoshop insanı yıldırabilir
  • evet arkadaş iyi tespit etmiş kırmızı noktaları.teşekkür ederim. yeni foto gönderecektim ama şu an tatildeyim kablosu falan yok yanımda.

    evet maalesef her resimde aynı yerlerde var ayrıca burada gözükmeyen 2 beyaz nokta daha aslında noktadan daha büyük. şöyle diyim fotoların şimdiye kadar 1-2 fotoda gözükmedi bu nokta. beyaz fonda foto çektiğim zaman o kırmızı nokta karaltı olarak belirebiliyor. valla sorunu anlamadım. sensör olsa hadi biyerinde olsun. ama 3 yerde birden var. :(((

    her seferinde photoshop la düzeltebilse bile(hiç denemedim) düzeltmek gerçekten can sıkıcı. çok moralimi bozdu ya. kargo parasıyla 325 milyona geldi bana. tr de ise 460 milyon değmedi sanırım aradaki farka. bir kişiden sıfır olrak aldım usa'den. mail attım hatalı diye. geri gönderirsen değiştiririm dedi ama uğraşmak istemiyorum şimdi kargoyla kimbilir ne kadara mal olacak.... tr de ki bi servisle konuştum 20$ civarı işçilik alıyolar ve parça değişmiyeceğini tahmin ettiklerini söylediler. bakalım gönderirim belki ya da kendim içini açıp temizlerim :)

    ev hakkındaki yorumlarınız için teşekkürler. burası mersin de mezitli sahili. denize giriliyo ama temiz değil fazla. az ilerde kız kalesi var oranın denizi müthiş yüzmek için....




  • İçini sakın açma temizlemeyle geçecek bir olay değil dediğim gibi CCD algılayıcı üzerindeki 3yerde sorun var demekki USA ye gönderip geri alman 40-50$ tutabilir ama için daha rahat olur bence geri yolla .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.