Şimdi Ara

Canon Eos 1200d Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli donanımhaber kullanıcıları,
    Bu haftasonu 1200d ürününe sahip olacağım ve yardımınızı rica ediyorum. Geniş bir araştırma yaptım fakat galiba 1200d'de mikrofon girişi bulunmamakta. Ürünü video çekmekte de kullanacağım için bu benim için gayet önemli bi özellik. Peki ben ne yapabilirim de video çekmenin yanında sesde alabilirim? Eğer makinaya bir ekleme veya düzenleme yapamayacaksam, aygıt ve fikri önerilerinizi bekliyorum.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katiller de Ağlar -- 26 Kasım 2015; 22:43:57 >



  • harici ses kayıt cihazı alıp sesi oraya kaydedip sonra video düzenleme programında ses ile videoyu birleştirirsin. keşke almadan önce sorsaydın nasıl makine alsam diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcudur_abbas

    harici ses kayıt cihazı alıp sesi oraya kaydedip sonra video düzenleme programında ses ile videoyu birleştirirsin. keşke almadan önce sorsaydın nasıl makine alsam diye.

    Merhaba değerli hocam,
    Şuan almadım fakat bu haftasonu alacağım. Eğer sizin başka bir öneriniz varsa onu tercih edebilirim. Bütçem yaklaşık 1.000 lira. Bu arada harici ses kayıt cihazı öneriniz varsa, rica edebilir miyim? Röportaj filan çekeceğim için gerçekten önemli bir ihtiyacım.
  • bu videoyu seyret pek çok soruna cevap bulabilirsin.

  • Canon 1200 d de sesi nasil kaydedebilirim.. harici ses kaydedici olmadan... bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.