Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.927
Cevap
122
Favori
625.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 70 d ile cektigm video rastgele oylesine otomatik netlemsi cok iyi videoda. :)
    https://youtu.be/vCaWgtnXCpQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtog kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok iyi.
  • merhaba arkadaşlar,
    severek kullandığım 600D+tamron 17-50 kitimi satmayı planlıyorum. ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır,
    sahibinden CANON 600D + Tamron 17-50 non-vc
  • Merhaba arkadaşlar. Canon EOS600D kullanıyorum. Lensim 18-200 Canon lens. Son zamanlarda flaşlı çekimlerde bazen fotoğraflar aşırı kötü çıkıyor. Sanki flaş çok patlıyormuş gibi fotoğrafta aşırı bir ışık oluyor. Otomatik modda böyle yapıyor genelde. Sorunun kaynağı nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mer_SL kullanıcısına yanıt
    otomatik yerine ca yazan modu dene ve görüntü efektini canlıya al.bana göre bu modda ve ayarda renkler daha canlı.manuel ayarlardan isoyu düşük tutup çekim yapabilirsin.P modunda sadece iso ayarı yapıp çekebilirsin örneğin.

     Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriniz için fakat ben farklı bir şeyden bahsettim.

    Aşağıda görülen fotoğrafı internetten bulup kendim parlaklık ekledim. Nasıl bir sorunum olduğunu anlatabilmek için böyle bir fotoğraf ekledim. Benim çektiğim fotoğraflar da bazen aynı bu şekilde çıkıyor.
    Hatta geçen haftasonu gece dış mekan çekimi yaparken yaklaşık 20 fotoğraf hep bu şekilde çıktı. Makine manuelde olsa yanlış bir ayar sonucu böyle fotoğraf çekebilirim fakat auto modda iken böyle fotoğraflar çekmesi acaba makinada bir sorun mu var diye beni düşündürdü.  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ




  • Mer_SL kullanıcısına yanıt
    algılayıcıda yada yazılımsal sorun olabilir.en iyisi servise göndermek
  • arkadaşlar canon 600 d kullandım 2 yıl...sattım makineyi ..aradan geçen 2 yıldan sonra tekrardan fotografa bulaşayım diyorum..max 1200 tl ye ne tavsiye edersiniz..
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Servisler ne alemdeler, çok geç veriyorlar mı makinayı acaba?
  • Mer_SL kullanıcısına yanıt
    sanırım yasal olarak 30 gün tamir süresi var.daha önce hiçbi kameramı servise göndermedim.bi fikrim yok.
  • 600d ile çektiğim 2 video.elle odaklama kullanıyorum,deklanşörden yaptığı odaklamada kendisi tutturamıyor ve ben de kaçırıyorum.çok bi ayar yapmadım.18-55 yanında gelen kit lensi kullandım.videoların görüntü değer 45mbit ses değeri 1507 kbit gibi aşırı yüksek,ev kullanıcısı için, bir değer.bence çok fazla.ancak işi bilenler bu kamera ile kısa film yada klip çekebilirler.

    bu arada aliexpressten aldığım bataryalarda geldi.20 gün sürdü.makro tüpü ve lensi ters takma aparatları da aldım.onlar henüz gelmedi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 14 Ekim 2016; 13:13:34 >




  • Arkadaşlar
    600D makinede
    class 10 sandisk 30mb kart

    10 saniye falan sonra "video kaydı otomatik durduruldu" bu şekilde hata veriyor. Bazen bir dakika çekim yaptırıyor. Hızlı sahnelerde genelde durduruyor. Sağda bir bar çıkıyor, doluyor. Sebep ne olabilir?
  • video kaydı yüksek yazma hızı gerektirdiği için bu sorun oluyor.bende 2 adet class 10 sdhc akrt var.verbatim marka 20 mb ile yazıyor.arada bir bu hta çıkıyor.kingstone olanda daha çok bu hata çıkıyor.çözüm daha hızlı yazması olan bi kart almak.kaldıki bu makinelerle öyle saatlerce video kaydı alamayız.örnein bi nişan düğün çekilmez.zira bu süre için uygun değiller.sdxc destekli ve 30 mb yazma hızlı birazda pahalı kartlar her türlü işini görür.genelde yazma hızını yazmazlar özelliklere felan.elimdeki verbatim class 10 olomasına rağmen 20 mb yazmayı görüyor.acayip.şöyle bişey dene video çekmeden önce bi kaç kere foto çek.bu kartlar bi anda son hıza çıkmıyor.bu yüzden de duruyor olabilir.bak yuakrda ben çekim yaptım aynı kamera ile.

    örnek
    http://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart.html?depolama_maxyazma=577&dir=asc&order=pricehttp://www.teknobiyotik.com/depolama/flash-kart.html?depolama_maxyazma=576



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 15 Kasım 2016; 15:58:36 >




  • Yaptığım araştırmalara göre, yabancı forumlar da dahil, 30 mb yazma hızının yetmediğini anladım. Kaldı ki yaptığım testlerde benim kartım 30'a çıkamıyor. 26'da kalıyor. Peki sandisk extreme önerir misiniz? Aldığım kartta sıkıntı çekmem istemem. Ben şu kartta hiç problem yaşamadan video çekiyorum diyenlerin önerilerini alabilir miyim?
  • ben okadar pahalı kart hiçbir zaman almyacğaım için yorum yapmayacağım.ancak video çekmek fotodan daha çok ise bence bi video kamera edinin.zira yarı profesyonel bi kamera ile hiç sorunsuz kayıt yapmıştım.onalr genelde 28 mbits üst sınırında oluyor.yada bi cesaret magic lantern yükleyip ayar yapacaksın.bu akşam eve gittiğimde hareketli bi video kaydı yapayım bakayım.
  • https://www.youtube.com/watch?v=bDjXx9JdqXY

    benim kartı da teste tabi tutmuş, sonuç başarısız. Sandisk ultradan uzak durun.
  • geçen akşam elimdeki verbatim sdhc class 10 ile kingstone uhs1 sdhc calss10 akrtı denedim.ikinsdede ilk çekimde sorunsuz.ikinci çekimde bir kere uyarı verip kapanma yaptı.sanırım kameranın kendisi ile alakalı bir durum.
  • daha yüksek veri transferi özelliği bulunan bir kart alarak sorunu çözdüm.
  • Arkadaşlar merhaba, ben bu kamerayı almak istiyordum ama hiçbir yerde stokta yok neden acaba?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    çünkü eski bir model.ikinci el bulabilirsin.eos 1200 felan al.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.