Şimdi Ara

### Canon EOS 6D İnceleme ve Ana Konu###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
34.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    Nikon d600 ünü çıkardı toz problemi malumunuz. Canon da 5dm3 ten sonra body olarak biraz daha kücük giriş seviyesi FF si 6d yi 17 eylülde köln photokina öncesi duyurdu Amerika sitesinde bilgileri yer alıyor.Makine 3 aralıkta Amerika'da birçok mağazada satışta.İnşallah mark3 ün ilk serilerinde olan ışık sızması v.b gibi bir sorun olmaz bundada videolar geliyor.Kai W eklendi.


    Merhabalar;

    Kai W videosu


    Eos Remote videosu

    Model: Canon 6D
    Duyurulma Tarihi: 17.09.2012
    Resim Oranı: 3:2
    Megapiksel: 20.2 mp
    Sensör Boyutu: Full Frame
    Sensör Tipi: Cmos
    İşlemci: Digic 5+
    ISO: 100- 25.600 Genişletme ile, 50 ve102.400
    Otomatik Netleme Modları: Kontrast arama, Çoklu alan, Seçilebilir Tek Nokta , Tek Nokta, Sürekli netleme,Yüz Tanıma , Live View
    Netleme noktasayısı: 11 adet
    LCD Ekran: 3″ 102.400 Noktalı Clear View II TFT Hareketsiz LCD
    Vizör Kapsaması: %97
    Vizör Büyütme Oranı: 0.71x
    Dahili Flaş: Yok.
    Hızlı Çekim Modu: Saniyede 4.5 fotoğraf
    Pozlama Aralığı ±5 EV
    Video Çözünürlüğü

    1920 x 1080 (29.97, 25, 23.976 fps fps),

    1280 x 720 (59.94, 50 fps),

    640 x 480(25, 30 fps)310 gr

    Mikrofon veHoperlör Mono
    Hafıza Kartı: SD/SDHC/SDXC
    USB: 2..0
    HDMI: Var
    Wireless Var
    Gps: Var
    Gps Özellikleri. Fotoğraf etikletme ve yer tespit etmemodları

    *Bugüne kadar bu kategorideki cihazlarda bulunmayan ve Canon için de bir ilk olan bütünleşik GPS ve Wi-Fi özelliğini barındıran EOS 6D'nin sadece gövdesi (piller dahil) 770 gram. Dahili flaşı bulunmayan fotoğraf makinesinin ABD satış fiyatı sadece gövde için 2099 dolar olarak açıklandı. Ürünün 24-105mm f/4L USM objektifle birlikte fiyatı ise 2899 dolar olacak. Canon'un bu yeni modeli Aralık ayından itibaren satışta olacak.

    Sadece 5D Mark III ve D1 X gibi, 6D elektronik lens sapmaları düzeltmesi varr. Bu onu dışarı olağanüstü performans ayıklamak sağlar sıradan lensler değil de özellik, özellikle ile geniş açılı lesnlerdeki sapmaalr için iyi gerçek dünya görüntü kalitesi verir ., 5D Mark II, yaklaşık aynı fiyata satıyor.

    İşte ingilizce ve Türkçe özellikler ayrıntılı;




    LAKE SUCCESS, N.Y., Eylül 17, 2012 – Canon U.S.A., Inc.,Canon EOS 6D Dijital Kamera (Body Only) tasarımı ve özellikleri ile uyumluluk ve kolaylık sunarken olağanüstü yüksek görüntü kalitesi ve detay sunan bir full frame 20.2MP DSLR. Güçlü DIGIC 5 ile eşleştirilmiş + görüntü işlemcisi ve 14-bit A / D dönüşüm, full frame sensörün ISO 102400 kadar genişletilmiş hassasiyet ile canlı görüntü kayıt yeteneğine sahiptir. Işlem gücü de akıllı gürültü azaltma teknikleri ve yukarı 4,5 tam çözünürlükte fps hızında sürekli hareketsiz görüntü kaydetmek için beceri kazanırlar. 6D daha gelişmiş olduğu, çekim durumu ne olursa olsun hassas odaklama elde etmek için bir 11 noktaya otomatik odaklama sistemi kullanır düşük ışık koşullarında odaklama duyarlılığı için bir merkezi çapraz tip odak noktası tarafından.Maruziyet ölçümleri yapma ve doğru pozlama ayarlarını belirlemek için sahne içinde renk ve parlaklık değerlerini analiz eder. IFCL 63 alanlı çift katmanlı ölçüm sensörü ayrıca otofokus sistemi faydaları Full HD video kayıt Tüm I 1080/30p mümkün kadardır kare ya da IPB sıkıştırma gibi standart H.264/MPEG-4 AVC codec. pozlama ve ses üzerinde HD video kayıt, tam manuel kontrol size filmlerin son görünümü üzerinde tam kontrol altına almak sağlayan mümkündür. Wi-Fi ve GPS teknolojileri de 6D için kapsamlı bağlantısı sağlayan Built-in. Dahili Wi-Fi özelliği uzaktan Canon EOS Uzaktan uygulaması (iOS ve Android için kullanılabilir) ile birlikte kullanılan 6D üzerinde kontrolü yanı sıra, anında kamera telefonunuza veya görüntüleri paylaşmak çekmenizi sağlar CANON IMAGE GATEWAY. GPS alıcısı otomatik olarak konumsal veri kaydetmek ve sizin çekim coğrafi etiket ve her çekimde nerede çekildiğine işaretlemeye izin görüntülerin meta içine bu bilgileri katıştırmak. Olacak diğer full frame DSLR karşılaştırıldığında 6D özellikleri daha küçük bir yapı kalitesi, ancak hala net oynatma ve görüntüleri değerlendirme için büyük bir 3.0 "1,040 K-nokta TFT LCD monitör bütünleştirir. hala hafif profil korurken vücudun inşaat dayanıklılık için magnezyum polikarbonat kabuk içinde bir alüminyum alaşım ve polikarbonat kasa bütünleştirir.

    20.2 megapiksel Full-frame CMOS sensör, 14-Bit A / D Dönüşüm, DIGIC 5 + görüntü işlemcisiGeniş full frame 20.2 megapiksel CMOS sensör netlik, detay ve bir sahne içinde renkler ve tonlar tasviri verilen önem ile görüntü kalitesi yüksek bir düzeyde bulunuyor. Artan bilgi ve ayrıntı nedeniyle, daha büyük bir sensör daha fazla görsel derinlik ve yumuşak derece ve ton geçişleri üretme kapasitesine sahiptir. Ayrıca, büyük bir sensör odak düzlemi kontrol ve seçici odak teknikler uygulamak daha gecikmeyi içerir. Bu sensör daha fazla ışık veren bir resepsiyon ve için, 6.55 mikron kare piksel boyutu, 5472 x 3648 piksel çözünürlüğe sahip görüntüler sunuyor sinyal-gürültü oranı düşük. Bu piksel yapısı ayrıca ISO 50-102400 genişletilebilir ISO 100-25600, bir yerli hassasiyet aralığı üretmek için, yakın DIGIC 5 + görüntü işlemcisi ile işbirliği, ve 14-bit A / D dönüştürme çalışır. Ayrıca düşük ışık hassasiyeti katkıda bulunmak için, DIGIC 5 + işlemci de 6D için genel hız ve güç sağlar ve 4 kanallı JPEG ve RAW dosya formatları hem hızlandırılmış dönüşüm için A / D dönüştürücü ön uç işleme devreleri ikili kullanır.Yüksek ISO değerlerinde çalışırken bu 4.5 tam çözünürlükte kare saniyede yanı sıra büyük bir gürültü azaltma maksimum sürekli çekim hızı sağlar. Hala her iki çalışma ve imgeleme taşırken DIGIC 5 + işlemci aynı zamanda renk sapması için gerçek-zamanlı kompanzasyonunu sağlar.


    11-Nokta Otofokus Sistemi6D hızlı ve hassas durum ne olursa olsun konunun odak ya da çalışmak için bir 11-noktalı AF sistemi bütünleştirir. EV -3 duyarlılığı ile daha rafine merkezi çapraz tip noktası daha verimli, doğru düşük ışık odaklama sağlarken Bunlar 11 sayı tüm çerçeve boyunca hatta kapsama sağlamak. Tek çekim AF, AI Servo AF ve AI Focus AF kişinin ihtiyaçlarına bağlı olarak tüm kullanılabilir ve ayrıca AI Servo modu izleme, hızlanma ve yavaşlama duyarlılıkları yanı sıra 1. ve 2. görüntü öncelik ayarlamaları odaklanmak açısından özelleştirilebilir . Geniş açı veya telefoto lensler ile çalışırken Objektif veriler de daha fazla odaklanma arıtma için kamera içinde girdi ve özelleştirilebilir. Ayrıca keskin odak katkıda 6D için 21mm göz noktası ile geniş, parlak pentaprizma vizör ve 97% çerçeve kaplama içeriyor Sahnenin netliğinde görüntü. Bu yapı, çok manuel odaklama özellikleri, hem de genel bir düşük ışıklı kompozisyon faydalıdır.

    iFCL 63 alanlı çift katmanlı ölçüm sensörüAkıllı bir ölçüm sistemi otomatik odaklama sistemi ile birlikte çalışır ve bağımsız mümkün olan en hassas pozlama ayarları için sahne içinde odaklama, renk ve parlaklık inceliyor. 63 bölgelere çok ayrıntı ile tüm görüntü alanı kapsar ve çift katmanlı tasarımı farklı dalga boylarında ışık daha geniş bir hassasiyet verir.çift katmanları kırmızı / yeşil kanal ve mavi / yeşil kanala ayrılır; hangi sayaçları kırmızı ışık önyargılı duyarlılığına elektronik sensörler gereği var. Algoritmaları bir dizi sonuçlanan pozlama ölçümü çekim koşulları ne olursa olsun son derece doğru olmak üzere, iki katmanı alınan verileri birleştirmek için istihdam edilmektedir. Bu ölçüm sisteminin maruz yanı sıra izin belirlemek için, değerlendirici merkez ağırlıklı ve spot ölçüm yöntemleri kullanır belirlenen pozlama ayarı daha manipülasyonu için 5 EV pozlama telafisi a + / - için.


    EOS HD Video720/60p, 50p;; 480/60p, 50p Full HD video kaydı 1080/30p, 24p, 25p dahil olmak üzere, birden fazla biçimde desteklenmektedir. Video kaydı yaparken, 4GB otomatik dosya bölme Maksimum 29 dakika 59 saniye, uzun sürekli kayıt süreleri elde etmek için kullanılır. Tüm I-kare (gerektirir UHS-I hafıza kartı) ve IPB kompresyonları Hem standart H.264/MPEG-4 AVC kodek yanı sıra desteklenmektedir. Birden fazla kamera ile kayıt yaparken zaman kodu katıştırma büyük kolaylık için de mümkündür. Video performansı elle kayıt sırasında pozlama ayarları ve ses düzeylerini ayarlamak için yeteneği ile daha da güçlenir.Pozlama diyafram açıklığı ve obtüratör hızı değişkenleri kullanarak hem ayarlanabilir ve ses kayıt sırasında 64 seviye ses kontrolü ile idare edilebilir. Ayrıca, harici stereo mikrofon kullanılabilir ve 3.5mm mikrofon terminali vasıtasıyla bağlanır. DIGIC 5 + işlemci de dramatik video yanıtı kat artırır ve yukarı hassasiyetleri ile kayıt yeteneği sağlarken renk eserler, sapmaları ve hareli azaltmaya yardımcı olur H modunda 25600 ISO.


    Dahili Wi-Fi ve GPSDahili Wi-Fi ve GPS teknolojileri anında kamera görüntüleri paylaşmak için yeteneği dahil olmak üzere ve fotoğraf coğrafi etiket diğer cihazlar ile çok fonksiyonel bağlantısı sağlamak. Canon'a özgü iOS ve Android uygulaması kullanırken Pozlama ayarları, akıllı telefonunuzdan uzaktan kontrol edilebilir Eğer bir mesafeden fotoğraf makinesi ayarlarını maruz kalma yapmak ve değiştirmek için izin Canon EOS Uzaktan,. Ayrıca kablosuz akıllı cihazınızda kamera görüntüleri gözden, ve dosya transferi yapabilirsiniz.Tam DNLA (Digital Living Network Alliance) uyumluluğu desteklenir, hangi tür HDTV'ler, tablet ve diğer Wi-Fi özellikli Canon kameralar gibi diğer ev ürünleri ile 6D gelen görüntüleri paylaşmanıza olanak sağlar. Sen. Sonra kolayca bir bilgisayar kullanmadan sosyal ağ siteleri ile görüntüleri paylaşmak için izin de CANON IMAGE GATEWAY doğrudan hareketsiz görüntüleri yükleyemez GPS alıcısı fonksiyonları benzer ve konumsal veri (boylam, enlem, yükseklik kaydı yapabiliyor ve evrensel sonra resim dosyalarının içine embed EXIF verileri gibi) zaman koordinatı. Bu daha sonra size kaydedilen görüntülerin nerede izlemek ve kesin rotası seyahat görüntülemenize olanak verir.


    Verimli TasarımEOS 6D görüntü kalitesinden ödün vermeden daha fazla taşınabilirlik için kompakt boyutlu vücut içinde büyük bir full frame sensör içerir. Vücut dayanıklılık için magnezyum ve polikarbonat dış ile alüminyum alaşım ve polikarbonat kasa bulunmaktadır. Deklanşör 100.000 devire kadar puan. Ayrıca tasarım verimliliğine katkıda bulunan, Entegre Temizleme Sistemi İç toz giderme verir. Konut içindeki tozun etkilerine karşı cam filtre ultrasonik titreşim yoluyla temizlenir ve toz parçacıkları bir adsorban tarafından toplanır. Bu ünite tamamen harici kirleticiler mühürlü ve optik alçak geçiş filtresi daha önemli toz parçacıklarını gidermede kolaylığı için bir anti-toz flor kaplama sahiptir.

    3,0 "Clear View LCD Monitör3.0 "Clear View TFT LCD 1.040.000-nokta çözünürlük ve yansıma önleyici kaplama ile yüksek kalitede görüntü sağlar. Bu büyük ayrıntı ve zenginliği ile koşulları ve görüntüler görüntüleri ve videoları bile parlak keskin ve net görüntü sağlar. Göstergesi kadar altında yan veya gelen değerlendirme için 160 ° bir görüntüleme açısı sunmaktadır. Live View modu ile birlikte kullanıldığında, daha küçük bir ekran görüntüsü üzerine biner. Live View modunda gerçek zamanlı görüntü inceleme verir ve aynı zamanda üzerinde kılavuz çizgileri yerleştirebilirsiniz bileşimsel yardım için görüntü. elektronik seviye yerleşik A tutarlı ufuklar korumak için ya da bir sahne içinde paralel çizgiler sıraya için kullanılabilir. Ayrıca yakınlaştırmak ve görüntünün içinde gezinmek zaman Live View ve dakika kontrolü için kılavuz çizgileri kullanabilirsiniz ve fotoğraf hizalama üzerinde hassasiyet.

    HDR ve Çoklu Pozlama Modları DahiliBir High Dynamic Range (HDR) modu mevcuttur ve manuel üretim sonrası görüntüleri kaplamak için gerekli zamanı azaltarak,-kamera HDR görüntülerin oluşturulmasını sağlar. Bu modu kullanırken, parantez pozlama bir dizi aynı görüntünün yapılır, sonra otomatik Patlayan parlaklıkları olmayan bir fotoğraf ile sonuçlanan, aynı çerçeve içine entegre veya gölgeler ve tonları uzun bir orta menzilli kadar engellendi. Aksine büyük bir anlaşma ile sahneleri fotoğrafını çekerken bu mod özellikle yararlıdır. Çoklu pozlama kamera da mümkündür ve yukarı 9 pozlama kontrolü için 2 farklı ayarları kullanarak tek bir dosya üzerine kaydedilemez. Katkı modunda, bu yakın film ve katmanlar üzerinde birden fazla poz verme benzeyen zaman her maruziyet; manuel pozlama telafisi gereklidir. Ortalama modu katmanları görüntüler ve otomatik olarak istenmeyen altında brüt olasılığını ya da az pozlama ortadan kaldırarak, nihai maruziyet dengeler. Çoklu pozlama JPEG veya RAW biçimleri ya kaydedilebilir, ve dahası hangi ardından LCD ekranda gerçek zamanlı olarak manipüle edilebilir katmanı sonraki görüntüleri, bir başlangıç ​​noktası olarak varolan bir RAW resim kullanabilir.

    Sahne Akıllı Otomatik ve Özel Sahne modlarıSahne Akıllı Otomatik mod, iyi rafine pozlama elde etmek amacıyla bir araya Canon'un Otomatik pozlama teknolojisi bir dizi içerir. Picture Style Otomatik, Otomatik Aydınlatma Doktoru, Otomatik Beyaz Dengesi, Otofokus ve Otomatik Pozlama tüm akıllıca eldeki sahneyi analiz eder ve açıkça konu işlemek için en etkili pozlama ayarlarını üretmek. Istihdam edilmektedir Özel Sahne modları da görüntüleri geliştirmek için yardım daha zor aydınlatma koşullarında kullanım için düzeltmeler bir sistem uygulayarak. Handheld Night Scene otomatik tek bir kare içine tutamak için yeterince hızlı obtüratör hızlarında, arka arkaya dört maruziyet yakalar ve katmanlar. Bu etkili bir tripod veya stabilizasyon cihazın gerek kalmadan karanlık ortamlarda görüntüleri kaydetmenize olanak verir. HDR Arka Işık Kontrolü aynı şekilde çalışır ve vurgu ve gölge değerleri kaybolur emin olmak için farklı değerlerde pozlama bir dizi kaydeder. Bunlar altında ve aşırı pozlanmış görüntüler daha geniş bir dinamik aralık ile son görüntüyü oluşturmak için harmanlanır.

    Diğer Özellikler

    SD, SDHC ve Ultra Yüksek Hız (UHS-I), hafıza kartları da dahil olmak üzere SDXC ile uyumlu.
    Çevre aydınlatması, renk sapmaları ve distorsiyon düzeltme kullanılabilir farklı EF lensler bir menü aracılığıyla kullanılabilir ve programlanabilir. Bu lens veriler otomatik olarak mümkün olan en temiz görüntü üretmek için her lensin özellikleri düzeltmek için kullanılır.
    In-kamera işleme RAW ve JPEG boyutlandırma anında paylaşmayı düşünüyorsanız hangi yöntemi için okuma görüntülerinin hızlandırılmış boşaltma için izin vermek için kullanılabilir.
    Karşılaştırmalı oynatma kameranın LCD prosedürleri düzenleme hızlandırmak için iki görüntü yan yana görüntülemenize olanak sağlar.
    Sessiz çekim görüntüleri yakalamak için daha ayrık yöntem sağlayan, deklanşörü ve ayna refleks yavaşlatır ve susturur düşük titreşim çekim modu.

    kutu içeriği:
    EOS 6D (WG) Body
    Eyecup Eb (Notgörünmüyor)
    pili LP-E6
    pil şarjı LC-E6
    Steryo AV Ckablosu AVC-DC400ST
    boyun askısı EW-EOS 6D
    USB kablossuIFC-200U
    EOS Digital Solution Disk & Software Instruction Manual CD
    kullanma klavuzu (görünmüyor)
     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

    http://www.usa.canon.com/cusa/about_canon?pageKeyCode=pressreldetail&docId=0901e0248065d8c4

    Apple cep telefonları ile dünyamıza giren dokunmatik furyası canon 650d de ilk oalrak bir DSLR makinede karşımıza çıktı ve gayet başarılıda oldu.
    Eğer 6D 2099 dolar abd fiyatından pisayasa girmesi bekleniyor orta sınıf kullanıcıları giriş seviyesi FF'ye geçebilir ve nikonla yarışta canon da d600 modelinin karşısına model çıkarmış olur 24-105 is lens ile japonya fiyatı epey tuzlu ama önemli olan TR fiyatı özellikler güzel daha farklı ayrıntılar geliyor.Aralık Büyük ay bakalım ne oalcak bekleneni verecek mi Ken rockwelin dediği gibi ucuza mark3 mü yoksa ne göreceğiz?Mark2 abd fiyatının 1699 dolara indiği şu günlerde bu makine Canonun son mali durumunu da göze alırsak hangi boşluğu dolduracak?Ve ocak ayında yurdumda birçok satıcı stoklarımızda olacak diyor haydi hayırlısı bakalım.Tek sıkıntımız var çok basit bir Af sistemi var 11 noktalı ve ortadaki çapraz ve sadece ortadaki mark3'tekinden daha hassas.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 2 Aralık 2012; 21:06:10 >







  • Hadi bakalım güzel haber
  • 5 sene önceki sensörü koymazlar yahu, o kadar da değildir heralde..
  • Nikon D600'e rakip gelmesi zaten kesindi
  • Labor Day indiriminde 5D mark 2 1600$ a dusmustu sirf bu modelleri beklemek icin almadim insallah duyurulur Phokina'da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm fiyat iyi olursa düşünürüm
  • Dokunmatik ekranlar video kameralarda yıllardır var zaten.
  • 6D BOYUTLARI
     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 19 Eylül 2012; 14:03:30 >
  • Canon EOS 6D Specs?
    I received this spec list this morning, and it seems to have also appeared at Digicame-info.
    ■A new 20mp sensor
    ■Full Frame
    ■4.5fps
    ■ISO Range 100-25600
    ■DIGIC5+
    ■APS-C Sized body
    ■Weathersealed
    ■SD Card
    ■Built-in Wifi & GPS
    ■11 AF Points, f/2.8 Cross-type in the center.
    ■3″ LCD
    ■Full HD (1920×1080)
    ■Available December 2012
    ■Price: $1999 USD Body Only (Speculated price)
    gps ve wifi olayı saçma gibi canon ne yapıyor anlamadım?
  • Arkadaslar full frame sensor ile crop lu sensorler arasinda cekim kalitesi yonunden ne farklar var yani mesela 5D Mark II nin iso basarimi iyi baska ne gibi artisi var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimdekilerle yetinme taraftarıyım
  • İlk görseller geldi ;

     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###


     ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###
  • Bağıra bağıra Photoshop Benden bile kötü yapmış.
  • Olsun ya konuda görsel olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

    Olsun ya konuda görsel olsun

    ortada görsel yokki ama bu ilk galiba +10
  •  ### Canon EOS 6D  İnceleme ve Ana Konu###

    resim mi buyrun 5d3 ile 6d karşılaştırma fotoğrafı
  • bu kez flaş koysalar bari.
  • Kesinlikle dahili flaşsız daha karizmatik

    Bekliyoruz bakalım..
  • Flaş olmaması çok daha iyi gövde gereksiz yere büyümemiş olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozalakanon

    Flaş olmaması çok daha iyi gövde gereksiz yere büyümemiş olur

    hocam doğru diyorsun da 1XXX sınıfı canonun en küçük gövdeleri onlara bile flaş koymuşlar, isteseler küçücük gövdelere bile konabiliyor , sığdırabiliyorlar. bir de her yere o tepe flaşları taşımak zor oluyor.
    paradise34 hocam flaş zaten kapalı duruyor karizmayla ne alakası var onu anlamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.