Şimdi Ara

Canon Ixus 50 mi? Pentax s5z mi? ve sizin önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler merhaba...küçük ama kaliteli resim çeken compact bir makine arıyorum...bu iki makine alabileceğim maksimum 2 makine gibi geldi..ayrıca bu makinlere ipod u bağlayıp resim depolamak istiyorum...sizinde bu isteklere boyun eğecek alternatifleriniz varsa buyrun hodri meydan...[
    yardmlarınız bekliyorum arkadaşlar bu haftaiçinde bu konuyu netleştirmiş olmam lazım pls help



  • Pentax s5z veya Panasonic FX8 diyorum.
    Panasonic'i 2 aydır kullanıyorum. Pek bir eksisini görmedim. video kaydı çok iyi 640x480 30fps 2.5" LCD si var ve OIS özelliği ile de benzersiz. Canon' a karşı hodri meydan diyorum.
  • bukdr mı arkadaşlar bu başlığa verilen cevaplar eskiden canonla başka bi makinayı akrşılaştırmak istesek 100 lerce mail gelirdi walla üzüldüm...
  • Panasonic'de O.I.S. olması güzel. Ayrıca LCD'si biraz daha büyük, foto kalitesi yüksek. Boyut olarak Canon'dan çok az daha iri ve kalın.

    Bende de IXUS30 var, açıkçası pil ömrünün çok gitmemesi dışında(ki bu ultra-kompakt tüm makinelerin sorunu, cihaz küçüldükçe piller de küçülüyor) hiçbir şikayetim yok; görüntü kalitesi falan da çok iyi, 640x480@30fps video da çekiyor, DigicII ile odaklama, çekim yazma işleme ve ardarda çekim hızları da çok çok iyi. Eğer Canon düşünürsen arada fiyat farkı da varsa bence IXUS50 için kasma IXUS40 alsan da olur ha 4mp ha 5mp.

    Fiyatlarına göre Canon veya Panasonic'in bahsedilen modellerinden birini gönül rahatlığıyla seçebilirsin.

    Pentax konusunda ise bir fikrim yok.
  • saolasın hocam...canondan yana benimde şüphem yokta zaten şuan ben londradayım yani orda nekdr bu alet bilmiyorum ama burda pentax 200 canon 220 poun civarı ben zaten bu iş için 200 pound u gözden çıkarmış durumdayım sadce daha iyi olmanın peşindeyim..ikisini yanyana koydum baktım pentax ın LCD çok büyük o çok hoşuma gitti ve canon a göre daha hafif geldi...o yüzden ikileme düştüm peki canon kullanan bi arkadaş yok mu bide onun yorumlarını alsaydık...bide ixus 50 de video kayıt sınırlımı değil mi? sınırsız çekim yapılıyor mu acaba???
  • Dediğim gibi Pentax'ın foto kalitesi konusunda hiç fikrim yok.

    Canon'da video kaydı 1GB ile sınırlı. Ama zaten 2GB SD kart alma babayiğitliği göstermeyecekseniz sorun yok.

    Ultra-kompaktlar için topluca inceleme linki:

    http://www.behardware.com/articles/575-1/survey-11-ultra-flat-cameras.html
  • Daha önce Pentax Optio 50 ile arkadaşın çektiği fotoğrafları gördüm. fotoğraf kalitesi gerçekten çok güzel. Pentax s5z de daha bir üst model. Canon ixus 50 de çok güzel bir makine. Bu iki marka da kendi objektiflerini üreten kaliteli makineler. Tercihini daha çok estetik görüntüleri ve fiyatı belirleyecektir.
  • quote:

    Ultra-kompaktlar için topluca inceleme linki:
    http://www.behardware.com/articles/575-1/survey-11-ultra-flat-cameras.html


    Panasonic FX8'in test 1. si seçilmesi de beni bir hayli gururlandırdı. Doğru seçim yapmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.