Şimdi Ara

Canon Pixma G3400 mü Epson L3060 mı? (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç günlük araştırmalarım sonucunda Canon Pixma G3400 ve Epson L3060 arasında kararsız kaldım. Canon G3410'u daha yeni bir model olduğu için tercih ederdim fakat Vatan Bilgisayar'da çalışan bir personel, bu yazıcının MacOS cihazlarda ve Windows 10'un altındaki Windows işletim sistemlerinde çalışmadığı şeklinde bilgilendirdi. Epson'da Wifi bağlanmama sorunları ve Canon'da bir süre sonra renklerin birini basmama gibi kullanıcı yorumları okudum fakat her iki yazıcının da kullanıcıları genel olarak memnun olduklarını belirtmişler.

    MacOS bir cihazla uyum sorunu çıkarmamasını ve yaz tatili gibi zamanlarda uzun süre kullanmadığımda yazıcıyı bakım moduna sokarak yeniden eskisi gibi kullanabilmek istediğim ve her iki yazıcının da 700 TL olduğu düşünüldüğünde hangi yazıcıyı önerirsiniz? İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 28 Mart 2018; 21:22:56 >



  • Valla hocam ben de sınıfa almayı düşünüyorum canon pixma G2400 ile epson L3060 arasında kaldım. Yan sınıftaki arkadaş canon yeni aldı şimdilik memnun olduğunu söyledi. vatan bilgisayardaki eleman da canonun bir süre sonra kafa arızası verdiğini epsonda bu sorun olmadığını söyledi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.